Bebek İkinci El fisher price ve vtech/Satılmıştır.

tmm canım tesekkurler sana ıyı satıslar...

cnm sonucta urunler senın ıstedigin fiyatı koyabilirsin ama naçizane fikrimi soylemek isterim.

sen yarı fiyatı koyuyosun ama alan kisi kargo eft kesintisi içinde bir ucret öduyo oyle olunca nerdeyse sıfır fıyatına ikinci el alınmış oluyo
sonucta yarı fiyat demek urune ortak olmak demek ama sz aynı paraya yeni iken kullanıyosunuz ve kendi zevkinize gore secm.ş oluyosunuz
ama ikinci el alan sınırlı secim şansı var yani sadece önune geleni butcesine ugun oldugu için alabiliyor... mesela benim beyendigim urunlerin sıfır fiyatı
37 tl gibi bisey siz 20 istiyosunuz kargo ortalama 5 tl eft kesintisi 1.5 tl urun bana 27 gibi bir fiyata geliyo bende o zaman 10 daha vereyim sıfır alayım diyorum umarım anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir.
amacım kırmak degil fikr beyan etmek tesekkur ederim iyi geceler...

bende sizi kırmak istemem ama ürünlerin sıfır fiyatı 37 olabilir ama siz o ürünleri sıfır alırken de kargo ödeyeceksin onu hiç hesaba katmıyorsunuz burdan aldıklarınıza kargo ekliyorsunuz ayrıca bunu söylemek istemezdim ama her ürün alanın paketine ufak tefekte olsa birşeyler ekleyeceğim bunu ürün almak isteyenlerin özeline yazmıştım sırf çocuklar için . benimde 2 tane çocuğum var onların mutluluğu herşeye değer sonuçta bende elime geçen para ile onlara 1 2 fazla birşey almak istiyorum. siz 10 daha artı birde onların kargo ücretleri olur 9-10 tl siz 20 daha verin sıfır alın sonuçta siz bilirsiniz... bende asla sizi kırmak istemem sonuçta herkes burada çocukları için uğraşıyor :) :)

Son düzenleme:
120x180 cm bellona marka çocuk odası halısı + gülen yüz şeklide takım paspası

Son düzenleme:
Emekleme topu için diğer basliginizdan bende yazmistim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Asaga adlı arkadaşa söz verdim ikiside duruyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Asaga adlı arkadaşa söz verdim ikiside duruyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

AAacanim süpersin bana özelden bilgilerini ve ne kadar tuttuğunu yazarsan musaitsende yarın kargoya koyarsan haaarika olur

Emekleme topu satilmazsa ben talibim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…