Hangi oyuncaklar var elinizdeplayskool yaramaz toplar fil olandan varmi elinizde?
pantalon ve gömleklere 10 ar tl mont 20 tl . pantalonlar ve kolunda renkli cepler olan gömlekte en ufak bir leke yok misafirliğe çok çıkamadığımız için neredeyse hiç giyilmedi. diğer gömleğin yaka kısmında belli belirsiz çok küçük leke var gözükmüyor bile . montun şapkasıda var fermuarında bir sorun olduğu için pek takmadık istenirse şapka monta dikilebilir. ayrıca montta içinin poları ile aynı atkı ve eldivenkeri var onları nerediyse hiç kullanmadık.birde mont canm
takas düşünürmüsünüzki?
Peki cnm tsklrryaramaz toplar şuan en çok oynadığı oyuncak yani satılık değil
Peki cnm tsklrryaramaz toplar şuan en çok oynadığı oyuncak yani satılık değil
ben özel mesaj atamıyorumcanm pantolonların ve gömleklerin hepsiyle ilgili göruselim senle
ödeme falan nasıl yapılıyor ben ilk defa burdan bişey alacağım
emekleme topu en son kaç olur kargo nekadar tutar?
bugün bir kargo yolladım 7 tl tuttu ama o ağırdı.
Emekleme topunu kargo dahil 30TL ye verebilirseniz almak isterim. Ödemeyi yarın hemen yapabilirim, eğer size de uyarsa. Iyi satışlar
bu linklerini koydugunuz oyuncaklar elinizde olanlar sanırım fiyatları nedir ve gercek resimlerini koyabilirmisiniz anlasırsak almak isterim
ikisi 20 olur...............
üzgünüm ama olmaz çünkü neredeyse hiç oynamadık...
Teşekkür ederim yine de, olurda satılmazsalar,fiyatı düşürürseniz öncelik tanırsanız sevinirim. Iyi satışlar
İkisi 15 tl olursa alayim birde kargo ucreti havale ucreti falan pahaliya geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?