Emira SY Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Aralık 2015 11.972 28.953 25 Eylül 2017 Konu Sahibi Emira SY #41 Nefs .!.: İnanılmaz güzel görünüyor bayıldım eline sağlık. Çok da güzel tarif vermişsin. İlk fırsatta deneyeceğim. Başarılar Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım begenmene çok sevindim. Bence de mutlaka denemelisin :) bir de deneyince yorum alırız inşallah :)
Nefs .!.: İnanılmaz güzel görünüyor bayıldım eline sağlık. Çok da güzel tarif vermişsin. İlk fırsatta deneyeceğim. Başarılar Genişletmek için tıkla... Teşekkürler canım begenmene çok sevindim. Bence de mutlaka denemelisin :) bir de deneyince yorum alırız inşallah :)
Nefs Kalbimden En Son Geçen Yolcu..Yolcu Sendin.. Kayıtlı Üye 28 Haziran 2010 10.029 30.736 25 Eylül 2017 Konu Sahibi Emira SY #42 EmiraSalih .!.: Teşekkürler canım begenmene çok sevindim. Bence de mutlaka denemelisin :) bir de deneyince yorum alırız inşallah :) Genişletmek için tıkla... Yorum yaparım canım
EmiraSalih .!.: Teşekkürler canım begenmene çok sevindim. Bence de mutlaka denemelisin :) bir de deneyince yorum alırız inşallah :) Genişletmek için tıkla... Yorum yaparım canım