nar_cicegim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
2.612
14.467
158
Merhabalarr
Benim ilk yarismam umarim ugurlu gelir. Pazar gunu tarifimi rahatlikla yaparim derken hazirlik asamasinda misafirlerim geldi, kismetli yemegim bol bereketli oldu, resim cekmek zor olsa da amacima ulastim

Oncelikle bu hamsi tarifi cok hafif diyet yapanlar icin uygun ve cocuklar icin balik kofte gibi. Benim minigim cok severek yedi
Umarim siz ve aileniz de sever...
Simdiden afiyet olsun
Malzemelerimiz;
1 kg hamsi
Tuz
Tuttaze pisirme kagidi
2 patates
Firin torbasi
Biraz z.yagi ve kekik
Oncelikle baliklarimizi sudan gecirip temizliyoruz, kafalarini ice dogru kirip icini daha sonra kilcigini cikariniz.

Hepsini ayikladiktan sonra tekrar sudan gecirip tuzlayalim. 2 cay kasigi tuz esim icin idealdi, benim icin 1 cay kasigi yeterdi baligi tuzlu sevmiyorum.
Tuzladiktan sonra iclerini karsilikli birlestirip pisirme kagidi serdigimiz tepsiye dizelim

Ve 200 derecede isittigimiz firina verelim.
Baliklar piserken 2 patatesi dilimleyelim, tuz, z. Yagi ve kekik ile firin torbasina ekleyelim

Balik tepsimde yer kalmadigi icin tepsinin alt kismina patatesleri yerlestirdim. Ustten bir delik acmayi unutmayin.

Yaklasik yarim saatte baliklariniz hazir olacaktir. Yaninda salata oneririm.
Afiyet olsun tekrar
Ve yarismaya katilan tum arkadaslara basarilar dilerim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerine emeğine sağlık canımYarışmada bol şans diliyorum

Eline sağlık canım başarılar dilerim

Oyyy narcicegim ellerine emegine sağlık cok güzel olmuş canim benim

Ellerine sağlık çiçeğiiimmmm başarılar dilerim

Ellerine sağlık canım başarılar

Ellerine sağlım çiçeaaam sağlıklı mis gibi afiyet olaun
Cok cok tesekkur ederimmmmm

Çok güzel gözüküyor canım ellerine sağlık deneyeceğim en kısa zamanda:))

Aman da amaaan narım çiçeğimin tarifi de gelmiş

hem de kızartmasız .. hem de sağlıklı ... hem de tam diyete uygun

ellerine sağlık canım , başarılar dilerimmmm

Ellerine sağlık canım ,hem lezzetli hem sağlıklı güzel bir tarif olmuş,başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…