Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tatlı TarifiFırın Sütlaç - Pınar Süt Sponsorluğunda
Yaaa varya deneyip yapman ve yorumların için o kadar mutlu oldum ki... yani yazdigimin emeğimin boşa gitmemiş olması
Çok teşekkür ederim canım size de afiyet olsuuunn
Daha pazartesi günü yaptım fırın sütlaç. Ben 2 yumurta sarısına nişasta karıştırıp aynı ölçülere ekliyorum. Fakat nişasta oranında sıkıntı yaşıyorum biraz.
Siz nişastayı 3 yemek kaşığı kullanmışsınız, görüntüden biraz sütlaçlar katı gibi göründü.
Daha sıvı bir form için 2 yemek kaşığı daha kafi olabilir mi?
Daha pazartesi günü yaptım fırın sütlaç. Ben 2 yumurta sarısına nişasta karıştırıp aynı ölçülere ekliyorum. Fakat nişasta oranında sıkıntı yaşıyorum biraz.
Siz nişastayı 3 yemek kaşığı kullanmışsınız, görüntüden biraz sütlaçlar katı gibi göründü.
Daha sıvı bir form için 2 yemek kaşığı daha kafi olabilir mi?
Aslında katı değildi kıvamı güzeldi ama daha akışkan olsun isterseniz.. 2 yemek kasigi konulması yeterli olur. Birde nişasta eklendikten sonra ki kaynatma süresi de kıvamını etkiler. Maksimum 3_4 dakika(2 yemek kaşığı için) kaynaması yeterli
Aslında katı değildi kıvamı güzeldi ama daha akışkan olsun isterseniz.. 2 yemek kasigi konulması yeterli olur. Birde nişasta eklendikten sonra ki kaynatma süresi de kıvamını etkiler. Maksimum 3_4 dakika(2 yemek kaşığı için) kaynaması yeterli