Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlarr dugune 4 ay kaldi yavas yavas beyaz esya arastirmasina girdim. Simfer veya luxellin midi fırınından alacagim ama hangi markayı onerirsiniz ve modeli bana yazıp yardimci olursaniz makbule gecer:)
Kizlarr dugune 4 ay kaldi yavas yavas beyaz esya arastirmasina girdim. Simfer veya luxellin midi fırınından alacagim ama hangi markayı onerirsiniz ve modeli bana yazıp yardimci olursaniz makbule gecer:)
sen midi fırın alıcaksın ama ev duzerken ne olucak bılıyormusun gıdıp mutfaga ankastre takım alacaksınız mıdı fırın ole sana bakacak amaalmak ıstıyorsan luxell börekcı al
Canim evin mutfak dolaplari hazir ve ankastre icin yeri yok cok onceden yaptirmis nisanlim. Ocak altina bulasik makinesi konacak ve fırın midi olmasindan baska secenek yok
Benim de öle.. Mini fırın almaktan başka şansım yok. Araştırmalara göre fiyat performans açısından simfer ve termikel aklıma yattı. İkisi arasında seçim yapıcam. Biraz araştırmam lazım.. Kullanan memun olan ya da memnun olmayan varsa fikirleri bizim için önemli
fırınımı ben kendim almadım hediye geldi tek katlı davul fırın dereceli ve çok kullanışlı markasını bilmiyorum . Aklınız da bulunsun diye sölemek istedim :)
simfer e baktım biraz 42 lt baya büyükmüş kullanışlı görünüyor satıcı da iyi markadır olumsuz dönüşleri çok yoktur simferin iyi fırındır dedi. Sanırım simfer alıcam.
simfer e baktım biraz 42 lt baya büyükmüş kullanışlı görünüyor satıcı da iyi markadır olumsuz dönüşleri çok yoktur simferin iyi fırındır dedi. Sanırım simfer alıcam.
Bana da kullanisli gibi geldi hem yemek hem de pasta borek guzel pisiriyormus.Cok fazla midi firin kullanan yok galiba yorum yapan nadir arkadaslara tesekkur ederim:)