Finlandiya Paylasim Alani(Tanisma)

merhaba,o aslında çok gitmek istıyor.benim kararsız olmamdan dolayı o da gidelim demiyor.bizim 10 yıl kalma zorunlulugumuz var(iş sözleşmesne göre)o yüzden iyi karar vermemiz lazım.onun için sorun olmayacak çünkü o daha önce fillandiyada yaşadıgı için...önemli olan benim alışabılmem

anladım...aslında işi de garanti iyi bişey..:1rolleyes:
dediklerim belki aklına yatmıştır..tabiii yine karar senin,hayat da senin bunu göz ardı etme nasıl mutlu olacaksan öyle yap...biliyorum bu tip sözler çok yardımcı olmuyor ama yapabilirliklerini de biraz geçmiştim daha önceki konuşmamızda...nasıl iyi olacaksa öyle olsun ....

inşallah sizin için de herşey istediğiniz gibi olur ve en kısa zamanda gidersiniz.sonucta siz kararınızı vermişsiniz ...

Slm kızlar benıde aranıza alırmısınız bende bu sıteyı hamılelık belırtısını okurken uye oldum sonra sıtede burasını buldum sızler cok sanlısınız turklerın oldugu yada turk markeetlerıne yakın yerlerdesınız bıze en yakın yer oulu oda 3 saat kersåmåkı dıye bıyerdeyım yenı hamıleyım gelelı 1 yıl oldu dılınıde bılmıyorum sevmıyorumda bu ulkeyı cok az turk var 1 saat uzaklıkta onlarda haftada 1gun gıdıyoz yanı cok sıkıldım ınsallah yazın tatıle kahramanmaraslıyım buarada oraya gıdebılırım hepınıze allah yardım etsın memnun oldum bu sıtede sızlerınde olmasına

hala giriyormusun acaba siteye..madem finlandiyadasın sana soracağım sorular olacak..bana yardımcı olabileceğini düşünüyorum...bi işaret ver girdiğinde ben de sorayım..sevgilerrrr

benim ablamda finlandiyada yaşıyorrr 2 senedirr çoçuguda yok oda dil kursuna yazıldııı ahh ahh... özlem çok zorr ama Allaha şükür senede 2 kere türkiyeye qeliyor.bu yaz bende finlandiyadayım 1 ay

Dünyada tek istediğim şey-tutkuyla bağlandığım tek şey- tek kelimeyle muhteşem olan bu yerde yaşamak..bambaşka bir dünya kurmak orada kendime..ahh ne şanslısınız sizz akannehir

Fince derslerine başladım,yılmadan usanmadan devam edip hayalimi gerçekleştiricem..
gidicem abi Helsinki ye Şato alıcam kendime Villeyle komşu olucam..:sm_cool:
yada bodom gölü kıyılarında çadır kurarım -tatlicadiarzu- :1rolleyes:

slm kizlar bende helsinkide yasiyorum 2 bucuk senedir burdayim 23 yasindayim evlenerek geldim buraya dil kursuna basliycam subatta.finlandiyadaki arkadaslarla gorusmek tanaismak isterim :)

Merhaba Arkadaslar ben Isvec de yasiyorum ama cok yakin derece akrabalarim Helsinkide yasiyorlar bende arada gidip geliyorum hatta Finlandiyaya yerlesmeyi bile dusunuyorum zamanla

ah ah ne zor şey vatanından sevdiklerinden ayrı kalmak ama naparsın hayat şartları...
mafoldumben

Selam bende Helsinkiye bi kac aydir tasindim ve kimseyi tanimiyorumBurada turk kadinlarin toplandigi yerler yokmu?
Yardimci olursaniz sevinirim.

Mrblar :) Bayanlar , Ab projemize destek vericek anaokulları arıyoruz.. yurtdışında yaşayan türkler bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim bize yurt dışında ki okulların mail adresleri lazım .. (anaokulu ve kreş ) Sonuç başarılı olursa ülkemizi yurtdışında temsil edicez.. Çok az bi zamanımız kaldı yani aciliyeti var. şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleme:
herkes helsinkide mi???
oulu ile ilgili sormak istediğim bikaç sey var bana yardım edebilecek var mı???

Son düzenleme:
Merhaba herkese, sanırım uzun zamandır boş burası.. ben yine de bir umut geldim belki gören olur da gelir diye:) Ben aralık ayında geldim finlandiyaya, tamperedeyim, eşim finli.. İnşallah birileri çıkar buradan sohbet edecek.. Burası güzel , doğası harika bir yer ama ne olursa olsun insan kendi vatanından birilerinin özlemini çekiyor çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…