ozlem benim naz da kizimin ismi.ankaradan geldim ben de.bazen gelmez olaydim diyorum:)
arap marketini biliyorum iyi ki var orasida,bizde 20 gunde bir gideriz.haukilahtide oturuyoruz bize uzak geliyor ama ne yapalim bogazimiz icin:)
dedigin gibi kizim butun vaktimi aliyor,dogumuma annemle kiz kardesim gelmisti 2,5 ay kaldilar.temmuzun sonunda gittiler.cisiydi gaziydi derken geciyor gunler.zorlansamda basediyorum artik.o toparladi kendini de ben duzelemedim.zorlu bir normal dogum yaptim,iltihaplanma var su anda antibiyotik kullaniyorum.buranin saglik sistemide bir garip,neyse.. gununun disarda gecmesi guzel,kizim daha alisamadi arabasina o yuzden ben cok gezemiyorum
halbuki hamileyken onu bekliyordum, arkadas olursun bana diye konusurdum,birlikte gezeriz derdim.pek niyeti yok simdilik...
bize yakin iso omena diye bir carsi var duymussundur,oraya gidiyorum genellikle.helsinkiye hic gidemedik kizimla basbasa...arabasinda yatmiyor,kucaga alisti surekli agliyor bende hem onu tasiyoum hem arabayi suruyorum anlayacagin cok zor oluyor.
iki gundur kaloriferleri yakiyorlar burada,kis geliyor...annemlerle gorusuyorum onlarda orada yaniyorlar:)
evdeysem genellikle tv izlerim,dizi tekrarlarini,tekrarlarin tekrarlarini:)kitap getirmedim hic,zaten geldigimden bu yana hic gitmedim turkiyeye .annemler bebekle ilgili birkac sey getirmis onlari okuyorum.temizlik,yemek falan gunler geciyordu artik kizim butun zamanimi aliyor.
bak senden cok yazdim:)bir taraftan kizimi salliyorum,arada uyaniyor.simdilik bu kadar olsun,gorusmek uzere...