- 25 Ocak 2017
- 24
- 4
- Konu Sahibi missanigra
Parmağımın üstüne piercing taktirmak istiyorum. Fakat çok takilirmi , kopma veya başka bir sorun olurmu ? Deneyimli olanlar yardım edebilirmi lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler :)Ulkemizdeki insanlarin yuzde doksaninda var hemen yardimci olanlar olur konunuz ustte kalsin diye yaziyorum
ay beni buradan taniyanlar coookkk sasiracak. gencligimde kasima gobegime veemseme piercing yaptirmistim. kasima iki kez hatta.
sisti iltihap kapti ensemdeki surekli sacima takildi gobegimdeki kanadi bende artik normale dondum. canim babam nasil da sevinmisti beni piercingsiz gorunce...
Merhaba, ben de cumartesi yaptırmayı düşünüyorum ama akşamında uçağ binicem. Geçerken öter mi acaba?Yaptırmamanı öneririm. Bugüne kadar üç çeşit piercing deneyimim oldu. Onlardan pay biçiyorum. Parmak çok hareketli bir bölge, iyileşme süreci uzun olur ve seni çok yorar. Ellerimiz en çok mikropla temas eden organımız. İltihaplanırsa kurutması çok zor olabilir. Takılma ihtimali her zaman var. Şahsi olarak güzel gözüktüğünü de düşünmüyorum. Tabi ki kendi bedeninle ilgili kararı sen vermelisin ama riskli. Tragus filan yaptırabilirsin yoksa. Daha estetik.
Bende Parmağıma Piercing Taktırdım ASLA ÖNERMİYORUM !Parmağımın üstüne piercing taktirmak istiyorum. Fakat çok takilirmi , kopma veya başka bir sorun olurmu ? Deneyimli olanlar yardım edebilirmi lütfen