- 27 Ağustos 2012
- 933
- 434
sıra gelmeyecek sanırım
Bebeğim sen kaçıncı sayfadasın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıra gelmeyecek sanırım
Bebeğim sen kaçıncı sayfadasın :)
Ben de sana dua ederim. :)
Bu da fincanım. En çok aşk durumlarını merak ediyorum.
Canım dualarım seninle, sen de eşimle barışmam konusunda dua edersen sevinirim. Biliyorsundur belki eşimle ayrıyım. Birleşme var mı ve maddi durumumu merak ediyorum.
Eki Görüntüle 500885 Eki Görüntüle 500886 Eki Görüntüle 500887 Eki Görüntüle 500888 Eki Görüntüle 500889
Birbirinden ayrı, sütun gibi uzaklaşmış iki insan.
Zor bir ilişkiymiş, zor bir evlilik olmuş.
Sanırım sizde fitili ateşleyen aileler olmuş. Ailelerin büyük bir baskısı olduğunu görüyorum çünkü. Eşin de belki sorumluluk alamamış, sorumluluktan kaçmış, ya da bir şekilde kimyası evlilikle tutmamış..
Asla ve asla umudunu kırmak istemem ama siz iki farklı insansınız ve fincanında da bir birleşme görünmüyor canım. En azından şu önümüzdeki iki aylık bir dönemde, ikiniz de birbirinizden ayrı ve kafanızı toplamaya çalışıyorsunuz.
Sen gel bak beni dinle. Bu hayat çok kısa. Her şey olacağına varır hem. Birbirinize geri dönseniz de en çok kırılan yine sen olacaksın gibi hissediyorum ben. çünkü bazı adamlar vardır, dikenlerini kuşanmış çıkmıştır dünyaya ve sen sarılmaya çalışsan da dikenleri sana batar. Bu nedenle giden varsa da önünde durma derim ben.
Hayat umarım iyi tesadüfler çıkarır karşına, sevgiler.
Dualarım hep seninle canım Rica etsem bana da bakabilir misin?
Eki Görüntüle 501519 Eki Görüntüle 501520 Eki Görüntüle 501521 Eki Görüntüle 501522 Eki Görüntüle 501523 Eki Görüntüle 501524 Eki Görüntüle 501525 Eki Görüntüle 501526 Eki Görüntüle 501527
Teşekkür ederim, bu fincanı sana yollayalı 3 hafta geçmiş. 3 haftada hiçbirşey olmadı. Birşey olacağını da sanmıyorum. Pazartesi benim için zor bir atlatayım o günü. Evliliğimin 1. yıl dönümü. Arayacağını sanmıyorum. O günü çok buruk bir şekilde geçireceğim.
canım daha öncede fallarıma baktın cok tesekkür ediyorum ve insallah sende istediğin yerlere gelirsin başarıların yanında olur iyi dualarım seninle :))
bu benim fincanım;
Eki Görüntüle 501557 Eki Görüntüle 501558 Eki Görüntüle 501559 Eki Görüntüle 501560 Eki Görüntüle 501561 Eki Görüntüle 501562 Eki Görüntüle 501563 Eki Görüntüle 501564 Eki Görüntüle 501565 Eki Görüntüle 501566
birde halamın fincanını yüklüyorum kendisi zaten bakanlara teşekkür duası edicem diyordu şansına bu sayfayada koymuş olucam simdiden tesekkür ederiz :)
Eki Görüntüle 501567 Eki Görüntüle 501568 Eki Görüntüle 501569 Eki Görüntüle 501570
Merhaba kızlar..
Kiminiz beni duydunuz. Fazla uzatmadan anlatayım. Normalde bana özel mesajla konu linkini atana gidip fal bakıyordum, lakin özel mesajlardan başımı alamadım ve hak geçsin istemiyorum, mesajlar da karışıyor bazen sırası, kimseyi atlamak istemiyorum.
Bu güne kadar özel mesaj atmış olanların topiğine gidip yorumluyorum ama bundan sonra şöyle yapalım, siz buraya fincanınızı koyun, ben vakit buldukça yorumlayayım. Sıraya göre bakarım hem burada daha belli olur.
Sizden tek ricam, hayır duanız. Okulla ilgili bir durumda başım sıkışık kızlar, emeklerim ziyan olmak üzere. İçinizden emeklerim için Allah'a duacı olmanız benim için yeterli.
Öpüldünüz :)
kızlar resımlerı nasıl yukluyoruz yardım edermısınız