Fincanımı yorumlayabilir misiniz?

gördüğüm tek şey var 2.resim de birbirinin boynunu sıkar gibi iki varlık var. birisiyle fazlasıyla aranız bozulacak ya da bozulmuş boğazına yapışacak kadar şiddetli görünüyor tartışmanız 1.resimde bir kuş var güzel bir haber alacaksın inşallah ama genel olarak karışık işlerin bir de tabağında ki neyse baktıkça sıkıntı basıyor bana bence senin kötülüğünü isteyen biri var ama kendini belli etmiyor hayırlısı olsun

Evet bozuldu zaten eşimin ailesiyle, bu sebepten dolayı da eşimle de. Boğazıma yapılşılmadı da. Şu anda zaten o evde değilim. Bir süredir ayrıyım.Benim kötülüğümü isteyen eşimin ailesi falan mı yoksa böyle canım dediğim biri mi? Hayatım zaten hep kasvet, mutsuzum...

canım cevabı burdan yazayım; kötü haberin neyle ilgili olduğu belli değil. Ses getirecek haber de sana bir kadından gelicek, iyi mi kötü mü belli değil..

boğazına yapışmaktan kastım şiddetli bir tartışma olmuş anlaşılan yada beklenen bir tartışma orasını bilemiyorum çok gizli bir şekilde ortalığı karıştırıyor yakınlarından biri olabilir

Merhaba çok üzüldüm bayramda mutsuz olmana... Ben insanları mutlu etmeyi severim kötüye yormam onu diyeyim umarım yorumlarım sana iyi gelir

Öncelikle Türk bayrağı gördüm.. Devletle ilgili bir işin çözülecek iyi sonuçlanacak.
Tertemiz bir kalp var üstü sıkıntılı severek ayrıldınız mı?
Anahtar var bir ev ya da araban olabilir.. Etrafın kalabalık sıkıntılısın kalabalık içinde yalnızsın.
vedalaşmalar ve sarılmaların var bi erkek önünde diz çökmüş senden af diliyor.. Hanende bir kadın annen olabilir hep
dua ediyor onun dualarıyla rahatlayacaksın inşallah..

Canım çok çok teşekkür ederim. Bilmiyorum benimle ilgili yorumları okudun mu? Ben 24 gün olacak eşimden ayrıyım, ailesiyle yaşıyorduk, birçok problem oldu. onlara artık dayanabilme limitimi doldurdum. Eşim de ayrı eve çıkmak istemedi. Boşanacağız dedi. Beni bayramda aramadı. Yarın2. yıldönümümüz tanışmamızın, arayacağını sanmıyorum. Beni sevdiğini söylüyor. İnşallah o diz çöken eşimdir, evliliğimize devam ederiz. O anahtar da çıkmak istediğim evdir. Dua eden de annemdir. Vedalaşmam olacak mı peki yoksa onu sarılma diye mi algılayayım? Çok zaman var mıdır sence birleşmemize?

Bu arada birşey soracağım? Acaba ilk görüntüler miydi bu yorumladıkların yoksa şimdi yüklediklerim mi?

Yeni görüntüler.........

Yeni görüntülerine bakmamıştım yorumları da okumamıştım canım..
Önümüzdeki ayın 3ü ya da 13ü önemli bir gelişme olabilir..
Hissettiğim kadarıyla sıkıntılarını, aklındakileri paylaşan birisin sen ama herkese bu kadar şeffaf olmamanı öneririm
Bir de eşini kötü görmedim ben sorunlarınızı çözmeyi bilememişsiniz yanlış iletişim mi kurdunuz ne
araya başkalarını sokmayın eşinle gizlice başbaşa görüşüp konuşmayı denedin mi?
denemediysen tavsiye ederim hiç mi güzel günleriniz olmadı mutlaka olmuştur ona bugünleri hatırlat

Hissettiklerini paylaşma derken eşe dosta mı paylaşma demek istedin yoksa bu forumda mı paylama demek istedin? Forumda bu yazdıklarımdan başka birşey paylaşmadım. Eşimle görüştüm 1 kez, evliyken defalarca, telefonda keza ama ayrı eve çıkmam diyor, sen gel onlarla barış, kaldığımız yerden devam edelim demeye getiriyor. Ailesinin bana yaptıklarından sonra o eve gidip onlarla hiçbirşey olmamış görüşemem. Eşim beni bir arar seni çok seviyorum der, diğer görüşmemizde düşmanmışım gibi davranır. Dolduruşa gelen başkalarının ağzına bakan biri. Ayın 3'ü yada 13'ündeki gelişme olumlu mu? 24'ü evlilik yıldönümüm. 1 sene olacaktı. Eşimi kötü görmediğini yazmışsın, bu kişilik olarak mı yoksa şu anda sıkıntı değil manasında mı?

eşle dostla çok paylaşma konuştukça yorumlardan etkilenmek mümkün ve şu gerçekki her yorum çok sağlıklı olmuyor
kişi kendi yaşadığını kendi biliyor nihayetinde..Telde konuşulcak konular değil bunlar güzel günlerinizde buluştuğunuz yerde
buluşun mesela gözlerine bakarak anlatın sıkıntınızı anlaması için bu etkileşim şart kaybedecek neyiniz var ki evlilikte gurur olmaz
ellerini tutarak eşin sevdiğin değilmiyim benden nasıl böyle kolay vazgeçiyorsun diye sorun yine de olumlu bir sonuç alamazsanız ayrılın
sizi haketmiyor demektir ama yuvanız için siz kendi adınıza elinizden geleni yapmış olun. Kişilik olarak iyi biri demek istedim..

Çok sağol, evliliğim bitmesin diye eşim ne diller döktüğüm ve ailesine sabrettiğim konusunda emin olabilirsin. Yine görüşsem yine derim. Bu evlilik biterse benim içim vicdanen rahat. Çünkü çok emek harcadım, kendimden ödün vererek. Önemli gelişmenin olumlu yada olumsuz olabileceğini belirtirseniz memnun olurum. Emeğin için ve harcadığın zaman için çoook teşekkürler...

Ben eşinin af dileyeğini yorumladığımdan olumlu olmasını diliyorum kendini sıkma bol bol dua et

eğilip secde eden bi kadın var. ağlıyo. ama melek gibi figürler de ona gülümsüyo. dualarının kabul olmasını ister gibi. aklında bi düşünce var umutsuzluğundan dolayı ama o kötü düşünceleri at kafandan canm. bi tartışma var yada iki taraf da hala fazla sinir var. patlamış volkan gibisiniz. canm sana çok dua ediyorumm. annem 30 gün boyunca etti. ama eşin gerçekten etki altında. seviyosunuz özellikle sen. ya sonu falın o dua eden kadın (. ağlaması çok belli. ama inşallah istediğin olur canm yaa

Canım ağlayan ve arada bir namaz kılan benim. Benim olayımla ilgiliyse benimdir herhalde. Annem de kılıyor, kaynanam da... Ben hepsine karşı öfkeliyim. Yani sonuç ne gibi görünüyor. Şu aanda ailesini seçti, hepsiyle barıştı, ben kötü oldum anlayacağın. Asla konuşmayacağım, onları dünyayı zindan edeceğim diyen adam dediklerinin üzerinden 2 hafta geçmeden barıştı. Sağolun, annen ve sana teşekkür ederim, Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…