Fincanımı yorumlayabilir misiniz?

chloes

Kafası karışık
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
1.155
68
Kızlar bugün bayram ama ben çok mutsuzum. Falıma baksanız da ileri de bana bayram gibi günler var mı bir yorumlasanız.

Fincanda elma, bir kadının basamak çıktığını, bir de erkek figürleri gördüm. Ne anlama geliyor bunlar acaba?

Eki Görüntüle 492468

Son düzenleme:
Merhba canım; anladığım ya da uydurabildiğim kadarıyla yazayım dedim. :)
Öncelikle fincan sapı nerede bilemediğim için biraz sıralamada karışıklık olacak. :$

İçinde bulunduğun, çözmeye çalıştığın bir sıkıntın var ve bu konunun çözümü epey zaman alacak nihayetinde çözülecek. İçinde bulunduğun sıkıntıyla alakalı bir erkekten yardım alacaksın. Bu sıkıntı sebebi de olabilir bu kişi ve bu kişi polis ya da asker.Muhtemelen sen ondan yardım istiyorsun ancak onun arkasındaki bir grup insan onunla senin bağlantını- ilişkini hoş karşılamıyorlar. Bu adam çok temiz bir adam ve sana yardım ettiği takdirde kendinden fedakarlıkta bulunarak bu yardımı edecek.

Bunun ardından epey yolların olacak. Bu yollardan çeşitli kazançlar elde edeceksin. :) Bu yollar bir birlikteliğie vesile olabilir. Temiz bir birliktelik.

Hayatında üçüncü şahıslar fazlasıyla söz sahibi. Bir haberi direk ulaştımak yerine insanlardan almayı ya da insanlarla ulaştırmayı tercih ediyorsun bu da bazı aksaklıklara sebep olacak. Senin iyi niyetle yaptığın bir şey sana pek iyi dönmeyecek. 3. şahıslar etken...

Tabağı tam çıkaramadım ama hayatında rol yapan biri var ve deşifre olması çok yakın. Hakkında hayırlısı. :)

Teşekkür ederim emeğin için. Çözmeye çalıştığım konu evliliğim. Eşimle ayrıyım, o benim yerine ailesini seçti. Birlikte yaşıyorduk. Onların yaptığı kötülükler yüzünden sıkıntılar oluştu. Eşim ayrı eve çıkmadığından 3 haftadır evden ayrıyım, büyük ihtimalle boşanacağız. Eşim ailesiyle baışmış ve bana sırt döndü.
Bir birliktelik olacak yazmışsın. Bu eşim mi yeni biri mi? Sıkıntı sebebim eşim, polis yada asker değil. Rol yapan kişi bayan mı? Kız arkadaşım mı yoksa ?

Bir de epey zaman alacak diye belirtmiş olduğun, sıkıntılı olduğum konumun, ne kadar sürebilir en fazla?

Son düzenleme:
O zaman şöyle bir yorumda bulunayım; bu polise benzettiğimi eşin olarak düşünürsek; aranızda koparılmayacak bir bağınız var ve eşin senin istediğini yapacak. Fakat süreç onun fedakarlık edeceği şeyin büyüklüğü yüzünden yavaş işliyor. Birliktelik hakkında şöyle yorum yapabilirim sanırım; yeni bir birliktelik mi bilemem ama yeni bir tanışma ile gerçekleşmeyecek. Ben eşin olarak bakıyorum yine.

Zaman sormuşsun yanlış hatırlamıyorsam zamanın 4te 1i gitmiş. Umarım çok uzun bir süreç değildir.

İnşallah. Ya daha 1/4 ü mü geçmiş, benim ömrüm gitti. Günlerdir kötüyüm, aylardım üzgünüm...

Size söz yarın kendim içip size bir fal kapayacağım ve adamakıllı falınıza bakacağım. :) Bu yazdıklarımı lütfen umursamayın. Fincana müdahale edemeyince olmuyor.

Size söz yarın kendim içip size bir fal kapayacağım ve adamakıllı falınıza bakacağım. :) Bu yazdıklarımı lütfen umursamayın. Fincana müdahale edemeyince olmuyor.

Anladığım kadarıyla fincana dokunman gerekiyor değil mi? Umarım güzel şeyler çıkar.

Son düzenleme:
4 kişi birşey hakkında konuşuyorsunuz.2 kadın 2 erkek. şapkalı gibi ya da gür saçlı iri yapılı bir adam ve saçları toplu bir kadın var. saçları toplu kadını ortaya almışlar birşeyler söylüyorlar. için çok karışık çıkmış . birşeyleri kafana takmışsın. sürekli bir şeyler düşünüyorsun.şuanda bir aydınlanma göremedim. falın büyük bir kısmında şapkalı adama var. onunla ilgili bir durum sanki.

Son düzenleme:
cnm faldan anlamam ama inş. bu güzel bayram günü Allah dualrını kabul etsn

Teşekkürler, öyle şapkalı bir adam yok, yada gür saçlı bir erkek. Kafam çok karışık ve sıkıntılıyım.

Birşey belirteceğim. Fincanda gördüğüm figürleri göremedin mi acaba? Ben elma, basamak çıkan bayan, birkaç erkek ve bayan figürleri gördüm. Sanki erkek elini yukarıya kaldırmış köpek gibi birşeyi yukarı kaldırmış götürüyor.

yok canım. ben öyle şeyler görmedim. bakış açısıdır. herkes farklı bir şey görür. sen kahve falı bakıyor musun ? bende yükledim de. yorum yaparsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…