Geleceğime dair biseyden bahsetmedigini biliyorum. Yaşayan veya başına gelen bilgisi olan varmı diye merak ettim sadeceHmmm bir kahve fincanı ve içinde su kahve telvesi ve muhtemelen biraz şekerin oluşturduğu tesadüfi bir şekil.
Kesinlikle geleceğinize dair bir şeyden bahsediyor.
Olabilir isterdim tavşanAnamm davşan mi oo 3 vakte kadar davşan sahipleniceksiniz
Yanı neden hemen bi gömme güdüsü oluşur ki .Hmmm bir kahve fincanı ve içinde su kahve telvesi ve muhtemelen biraz şekerin oluşturduğu tesadüfi bir şekil.
Kesinlikle geleceğinize dair bir şeyden bahsediyor.
Etrafı kemiriyorlar birazcık bide patir patir ortaliga yapıyorlar onun dışında aşırı sevimliler ya ben önceden besledimOlabilir isterdim tavşan
Bu tarz insanların seviyesine inmemek en güzel cevap. Bu zihniyetle savaşmak zor . Tek yapmak istedikleri Şey sanal alemde üstünlük taslamak.Yanı neden hemen bi gömme güdüsü oluşur ki .
Biri bisey yazsada küçümsesek diye bekliyosunuz yanı
Etrafı kemiriyorlar birazcık bide patir patir ortaliga yapıyorlar onun dışında aşırı sevimliler ya ben önceden besledimT Tatlianne20 Bakiver
[/QUOT
Bakımı zor bir hayvan aynenEtrafı kemiriyorlar birazcık bide patir patir ortaliga yapıyorlar onun dışında aşırı sevimliler ya ben önceden besledimT Tatlianne20 Bakiver
Dur ben içimden gelerek yorumluycam.Etrafı kemiriyorlar birazcık bide patir patir ortaliga yapıyorlar onun dışında aşırı sevimliler ya ben önceden besledimT Tatlianne20 Bakiver
Allahım valla eğlencesine günah yazmaDur ben içimden gelerek yorumluycam.
AbowwwwwArastirmalarima dayanarak.
falda tavşan çıkması aldatmak demektir. Fal sahibinin eşini ya da sevgilisini aldatacağı söylenir. Tavşanın kulakları büyükse aldatma haberinin çabuk duyulacağı rivayet edilir. Bazı falcılar, büyük kulaklı tavşan demek, arkanızdan dedikodunuzu yapan kimseler demiştir. Arkanızdan konuşan kimseler sizi kıskanıyor ve itibarınıza zarar vermeye çalışıyor denir.
Giiz hafızim ben valla kaciyom buralardan iki egelenek dedim bizim tatlı anamiz araştırıp gelmiş duvarda buluşuruz artıkYazdim bile
Aman ha çıkmasın tabiiikide istemem böyle şeylerAbowwwwwiyi dedin bunu kocam birde iş için şuan başka şehirde erkenden uyudu birde hemen arayıp kontrol edicem
Ahahah duvara gel.Giiz hafızim ben valla kaciyom buralardan iki egelenek dedim bizim tatlı anamiz araştırıp gelmiş duvarda buluşuruz artık
Yok Allah korusunAman ha çıkmasın tabiiikide istemem böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?