• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

finalleri başlayıp çalışamayanlar..:(

reyyanelvan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
112
0
26
Ankara
kızlar finallerim başladı ama çalışamıyorum hawadan mıdır nedr bu türlü ders çalışasm gelmiyo.üstelik hukuk fakültesi öğrencisiym we 10 dersim war:( ders başına oturr oturmaz uykum gelio bana tawsiye werin weya azimlendireck bişiler syleyn ya...

benim finallerim başladı da bitti bile :D çalışmalarımı hep son güne bıraktıım biraz sıkıştım ama öyle yapmadan da çalışamıyorum :D

Vallahi bende aynıyım. İlla sınav akşamı gelicek çalışmam gerektiğini anlayacağım o zaman çalışabiliyorum. Yaz geliyo ya o yüzden olsa gerek :(

bu topik tamda benim topiğim valla:1: yığınla alttan dersim var iktisat öğrencisiyim finaller ptesi başlıyor ve daha kitap yüzü açmadım:17:

bu topik tamda benim topiğim valla:1: yığınla alttan dersim var iktisat öğrencisiyim finaller ptesi başlıyor ve daha kitap yüzü açmadım:17:

Bu akşam yarınki sınavına çalışmaya başlarsın kanımca. Çalışmayı erteleyebildiğimiz kadar erteliyoruz malum :27:

Aynen durum bende de öyle.Ya neyime güveniyorum onu da bilmiyorum.
Çalış kurtul işte.
Bir de şöyle bir durum var.
Benim bilgisayarda çalışmam lazım.Hep başka yerlere takılıyorum şu an olduğu gibi.Çalışma falan yalan oluyor :27:

o rehavet fena çöküyor ya ama ben ilk defa hem işte çalısıp hem sınavlara gircem bakalım zamanım olmadıgı ıcın sureklı çalısmaya fırsat yaratıyorm okula gittigim zaamanda ise hep son aksama birakıyordm:51: şimdii öyle bir lüksüm yok:43:

Back