Lekeler, Çiller Finale whitening cream

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Arkadaşlar Finale Whitening kremden kullandım ve memnun kaldığımı söyleyebilirim. Ama şunu söyleyeyim bu iş sabır isteyen bir iş. Akşam sürüp sabaha beyazlamasını beklemeyin. Ben 2 kutu sipariş vermiştim.

Sabırlı olun düzenli kullanın. Kremin içinde yasaklı maddeler hidrokinon, civa ve mercury yok. Sağlıklı bir ürün. Zaten krem sağlık bakanlığından onaylı. Piyasadaki onaysız kremlere aldanmayın.

google da "bilge sağlık" diye arama yapın ithalatçının sitesine ulaşırsınız. Ayrıntılı bilgiyi oradan alabilirsiniz.

aım bende bilge sağlıktan aldım bugün geldi ve sürdüm ama çok küçük bi krem sende ne kadar açılma oldu ben koltuk altı ve dirsek bölgme kullanıyorum ellerimede sürdüm coştum ellerimede ydirerek sürdüm peki herhangi b yan etkisi oldumu sende lütfen bilgilendirirsen sevinirim

kremin hiçbir yan etkisi yok. zaten bakanlık onaylı bir krem. bir çok beyazlatıcının içinde kansorejen var. Bakanlığın yasakladığı maddeler finale whitening'in içinde yok. Ürünün orjinal sitesinden de inceleyebilirsin. 30 gramlık bir tüpte satıyorlar. geçen yaz kullanmıştım bu yaz yine kullanıyorum. Ben daha çok kol altı ve bikini bölgeme kullanıyorum. boshayallersmile

bu kremi genital bölgede daha alt taraflara sürsek bi zararı olur mu acaba? bacak kısımlarına değilde daha iç kısımlara kullansak bişi olur mu ki

SELAMLAR BENDE BU KREM HAKKINDAKİ YORUMLARA BAKIYORDUM. KULLANANLAR VARMIŞ . MEMNUN KALDINIZMI ?
BİRDE SUAN EMZİRİYORUM ACABA Bİ SORUN OLURMU YENİ DOĞUM YAPTIMDA :bilmiyorumkismile

bende aldım sonunda kremi. 1 haftadır kullanıyorum. tek kötü yani küçücük olması.
sabah aksam kullanıyorum düzenli bakalım sonuç verecekmi. :) eğer sonuç alırsam bikini bölgesinede kullanıcam. simdilik 1 tane sipariş verdim. :KK3:

ya bn artık bu sorunla ugrasa ugrasa kafayı yedim gercekten ben asırı beyaz tenliyim gören oha pamuk gibisin diyolar saclarımda koyu sarı haa kol altım genital bölgem kahverengi gri gii bişe hiç bişe işe yaramıyor bu dogal yömtemlerelazer epilasyon sonrası bu lekeler gecmezse bas vurun oyle olsaydı ne işimiz var burda herkes limon yogurt sürüp bembeyaz olurdu ve expigment kremi sakın lazer epilasyon yaptırıken sürmeyin sakın deriyi inceltiyor o krem.. bn kol altıma yaptrdım lazer karmanın %70 i gecti eylüldede her yerime yaptırcam bu sene gelecek senede expigmenti kullanıcam mis gibi olcak tek care bu bide bunların yanında temiz bakımlı olursak bembeyaz olruz vallahi :):lepi:

evet ben de kullanmaya başladım 4-5 gün oldu ama sadece akşamları sürüyorum bakalım etkisi olacak mı sadece koltuk altına uyguluyorum bu arada çok küçük gerçekten her yere yetmez

kullanan arkadaslar neden sonucu bizimle paylasmiyorsunuz?:)
merakla bekliyorum sahsen...

arkadaslar ben ecz. ogrencısıyım size tavs,yem her yerden ozellikle gittigidiyor dan satılan tam prospektusu olmayan urunler almayın. bu bolgedekı sıyahlanmalar bır cesıt mantar enf.dan kaynaklanmaktadır kendımde oldugu ıcın daha iyi biliyorum. travazol adında bır krem var bundan alın kol altında kullanın ben denedim 15 gunde sonuc alırsınız ama sonuc aldıktan sonra da 1 hafta daha kullanmanızı tavsiye ederim.özel sorusu olanlar mesaj atabılır

yan etkisi varmı?

bi ara expigmenti kullandım ben
faydası var ama sabırlı olmak gerekio, uzun zaman kullanmak gerekio

içinde zararlı bi madde var dediler bıraktım :44:

merhaba konu eski ama bennde almadan önce yazdıklarınıza bakmıştım.genelde herkesin aklında soru işareti var.Doğumdan sonra bende koltukaltım için böyle bir kreme ihtiyaç duydum.bir kutu aldım denedim.sonuç olumlu fakat ikinciyide kullanmam gerekiyor.

arkadaslar ben ecz. ogrencısıyım size tavs,yem her yerden ozellikle gittigidiyor dan satılan tam prospektusu olmayan urunler almayın. bu bolgedekı sıyahlanmalar bır cesıt mantar enf.dan kaynaklanmaktadır kendımde oldugu ıcın daha iyi biliyorum. travazol adında bır krem var bundan alın kol altında kullanın ben denedim 15 gunde sonuc alırsınız ama sonuc aldıktan sonra da 1 hafta daha kullanmanızı tavsiye ederim.özel sorusu olanlar mesaj atabılır

sadece koltuk altındamı kullanılır yoksa genital bölgedede kullanabilirmiyiz üff ya nefret ettim bu kararmadan :KK43:(

taa ne zaman kullanmıştım bunu bi halta yaramadı hiç bi açılma yapmadı lekelerde... para tuzağı başka bişey deil.

arkadaşlar devamlı epilasyon ve traş gibi durumlarda vücutta kronik irritasyona bağlı olrak melatonin pigmentinde artış meydana gelir. Dolayısıylada ten daha koyu görünür. Dirseklerde ve diz kapaklarındaki durum da buna benzer şekilde devamlı irritasyona bağı kararmadır. Buna çok fazla kaşınan herhangi bir yerdeki lekelenme artışını da örnek verebiliriz. Eczacılık öğrencisi arkadaşda da mantar enfeksiyonuna bağlı olan bir kaşıntı ve sonucunda kararma var demekki. Travazol bir mantar kremi ve sadece mantara iyi gelir rengin açılmasını sağlayan da kaşıntının ortadan kalkmasıyla kronik irritasyonun da ortadan kalkması. Ancak epilasyona bağlı olan kararma bu şekilde ortadan kalkmaz. En iyi yöntemi lazer epilasyon ile tüylerin tamamen yok edilmesi.
Beyazlatıcı ürünlerin bakanlık onayı olduğu söyleniyor ancak bunlar sağlık bakanlığı değil sadece tarım ve köyişleri bakanlığı onaylı. Yani sağlık üzerindeki etkileri bilinmiyor. Eğer herhangi bir bitkisel ve kozmetik üründe sağlık bakanlığı onaylı yazıyorsa bilinki bu ürün kesinlikle sahtedir. Bir ürünün bitkisel olması sağlığa zararlı olmadığı anlamına gelmez. Bilinki dünyadaki zehirlerin bir çoğu bitkilerden elde edilir. Bu nedenle hamile ve emzirenlerin kullanmasını bir doktor olarak kesinlikle önermem.

g.bölgedeki kararmaların mantar enfk. olduğundan bahsetmişsiniz.. farklı farklı mantarlar var..hangi tür mantarlar bunlar acaba, bilginiz var mı?
bir eczacılık fakültesi mezunu olarak, oradaki siyahlanmalar bir çeşit mantar enf. kaynaklanmaktadır diyip ardından sadece kendi deneyimizi referans göstermeniz oldukça talihsiz bir durum..
elimdeki ufacık bir lekenin bile birçok sebebi olabileceğini, tıbbın-bilimin tek sebepten-sonuçtan-çözümden değil, sebepLER-sonuçLAR ve çözümLER ilişkisine dayandığını lütfen unutmayalım.
hele ki iş hayatında uzmanlık gerektiren dallarda değerli eğitimler görmüşsek lütfen bilgi sahibi olmayan vatandaşlarımıza da örnek mezunlar olalım.

arkadaşlar devamlı epilasyon ve traş gibi durumlarda vücutta kronik irritasyona bağlı olrak melatonin pigmentinde artış meydana gelir. Dolayısıylada ten daha koyu görünür. Dirseklerde ve diz kapaklarındaki durum da buna benzer şekilde devamlı irritasyona bağı kararmadır. Buna çok fazla kaşınan herhangi bir yerdeki lekelenme artışını da örnek verebiliriz. Eczacılık öğrencisi arkadaşda da mantar enfeksiyonuna bağlı olan bir kaşıntı ve sonucunda kararma var demekki. Travazol bir mantar kremi ve sadece mantara iyi gelir rengin açılmasını sağlayan da kaşıntının ortadan kalkmasıyla kronik irritasyonun da ortadan kalkması. Ancak epilasyona bağlı olan kararma bu şekilde ortadan kalkmaz. En iyi yöntemi lazer epilasyon ile tüylerin tamamen yok edilmesi.
Beyazlatıcı ürünlerin bakanlık onayı olduğu söyleniyor ancak bunlar sağlık bakanlığı değil sadece tarım ve köyişleri bakanlığı onaylı. Yani sağlık üzerindeki etkileri bilinmiyor. Eğer herhangi bir bitkisel ve kozmetik üründe sağlık bakanlığı onaylı yazıyorsa bilinki bu ürün kesinlikle sahtedir. Bir ürünün bitkisel olması sağlığa zararlı olmadığı anlamına gelmez. Bilinki dünyadaki zehirlerin bir çoğu bitkilerden elde edilir. Bu nedenle hamile ve emzirenlerin kullanmasını bir doktor olarak kesinlikle önermem.

sondan bakmamıştım konuya, şimdi okudum
sizin de duruma dikkat çekmeniz iyi olmuş, sağolun

Kullandım arkadasşlar hem de bir ay kullancım..içinde çok az var sadece kokusu güzel..hiçbir işe yaramadı..tavsiye etmiyorum.

kızlar bu renk açıcı krem göğüs uçlarında da işe yarıyor mu deneyeniniz var mı

X