Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sudocremin icerigine iyi demiyorlar bir kac yerde okumustum. Henüz kullanmadim almistim ama icerigi cok önerilmedigini duymustum, varmi aranizda bilgisi olan?
Penaten kullanıyorum bende , gayet memnunum hiç pişik olmadı, her bez değişiminde sürmüyorum aklıma gelirse günde veya 2 günde bir ince bir tabaka sürüyorum, cildinde bazen çizilme, kabarma oluyor sürüyorum hemen geçiyor
Penaten kullanıyorum bende , gayet memnunum hiç pişik olmadı, her bez değişiminde sürmüyorum aklıma gelirse günde veya 2 günde bir ince bir tabaka sürüyorum, cildinde bazen çizilme, kabarma oluyor sürüyorum hemen geçiyor
Bebeklerim 3,5 aylıklar ilk doğdukları günden itibaren her alt değiştirmemizde mustela pişik kremi kullandık, henüz hıc oyle bir sorunla karsılasmadık memnunum acıkcası. Ayrıca bebeklerimize hediye banyo seti geldi bir arkadasımızdan onunda içerisinde sudocrem var onuda 2-3 kez kullandım oda kızarıklık vs yapmadı. Bilgilendirmek istedim
Bütün pişik kremleri önleyici olarak geçiyor ama Bepanthol iyileştiriyorda sadece pişiği değil herşeyi iyileştiriyor yani ben nede denediysem güzel sonuç aldım