- 23 Mayıs 2020
- 7.843
- 17.139
Eşimin eniştesine göre mide ve bağırsak hastalığını kantaron yağı geçirmiş .benim baş ucu yağımdir kendisiBiz de öyle
Bağırsağa da iyi geliyormuş benim alt komşunun kocasi iciyormus onu kaşık kaşık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimin eniştesine göre mide ve bağırsak hastalığını kantaron yağı geçirmiş .benim baş ucu yağımdir kendisiBiz de öyle
Bağırsağa da iyi geliyormuş benim alt komşunun kocasi iciyormus onu kaşık kaşık.
Puhahahaha cidden sesli güldüm şu anda çok iyiydiBir gün çocuk kusuyor diye doktora götürdüm o zaman da diş çıkartıyordu kabizdi, hastanede biraz da korkudan bezine küçük bir tane yapmış. Bezi açtım, doktor 'ne yutmuş' diyor 'ne yutsun bok' demiştim ben de o şaşkınlıkla açıklama bile yapamadan şimdi olsa nasıl utanırım diyemem
Her derde devaBiz kadinlarada iyi geliyo her derde deva(mantar,kaşinti, pişik)
Ciltteki lekelerede iyi geliyormuş.Sudokrem kullandık memnun kaldık.Hatta yatak yaralarına dahi iyi geldiğini duydum
Türkiye’den buraya getiriyorum ben el altında olmasi iyi oluyorHer derde deva
Benim kurtarıcımdı öyle hatırlıyorum
O kadar yaniTürkiye’den buraya getiriyorum ben el altında olmasi iyi oluyor
Sana popolin alıcamPeki yaz yaklaştı, havalar ısındı derken, bana en iyi pişik kremi anket bildirimi gelmesi? Disipline Girmis BirKadin