• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Final sonuçları belli olmuş...

Ben nokta atistan calistim kizlar 8 dersten 6 sini verdim diger ikisinede zaten calismadim hatta bir tanesine goz attim son 2 gun baya faydasi oldu tavsiye ederim canlar

valla ben sınıf tekrarıyım..geçen senemdede murat yayınlarını kullandım bu senede ama en yüksek notum 75..en düşük 30..yani artık anlayın faydasını..yani murat yayınlarını tabiki kötülemiyorum yani konular falan güzel anlatım ama ne kadar çalışsamda 70in üstüne çıkarmadı beni..

Şu da bir gerçek ki;murat yayınları bu sene faydalı olmadı diyoruz ama adamlar konuyu anlayıp pekiştirecek sorular yayınlamışlar çelişki sınavlarda ki soru stillerinde...Soruları ayrıntılarda yada önemsenmeyen basit görülüp yüzeysel geçilen yerlerden hazırlamışlar..Türk idare tarihi dersinde her bir kişiliğin ne gibi görevleri var onları yedim yuttum.Sorunun birinde paşaların hangi semtte oturduğunu sormuşlar:p

dün kırtasiyenin camında yazan açıköğretim kitapları gelmiştir ilanını görünce girip alayım dedim..ama murat yayınları 6 dönemi basılmamış..22 marttan sonra basılacak dediler..

Back