• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Final sonuçları belli olmuş...

Kalsedon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
150
6
48
Bayanlar final sonuçları belli olmuş..Tüm notlarım şuan da geçiyor gibi..Fakat genel ortalamalar görünmüyor.İnşaallah bi sürpriz olmaz.

Gayri ihtiyari bir şekilde girmiştim.Sonuçları görünce şaşırdım.Baktıktan 10 dk sonrada mesaj geldi.Ben çoklu oturum açmadan girmiştim canım...login.anadolu.edu.tr'den oradan yönlendirmeyle girdim.Şimdi yoğunluktan da açılmayabilir...

bende açamıyorum bir türlü,herkes siteye yüklendi sanırım.
Türkiye ortalamaları neden gözükmüyor ki geçip kaldığımız durumu nasıl belli olacak?

harf halide açıklanmış şimdi girdim:) sanırım bende geçtim hepsinden

Son düzenleme:
Herhalde hepimize haksızlık yaptıklarını dusunduklerınden hepımızı gecırdıler bu yıl:)) Bütünlemenın kalkması cok kötu olmustu ..Benım CB notum var kalmam degıl mı?

AA ile CC arası "Geçer" notudur. Benimde 2 tane CB var yani geçtik kızlar :)

2.CD ile DD arası "Koşullu Geçer" notudur;

Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde ise bu derslerden geçer, altında ise akademik yetersizlik uyarısına göre işlem yapılır.

3.FF, YZ, DZ "Kalır" notudur. Bu dersler tekrar alınmak zorundadır.

4.Mezun olabilmek için öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması ve DZ,YZ ve FF notu olmaması gerekir.

Son düzenleme:
ya bu en sondaki harflere bakıcaz dimi arkadaşlar
bende 2 tane cc dc var,o halde 5 dersten geçmişim sadece bu ıkısı
eğer doğruysa süperrr:))))

sonunda iktisat belasından kurtuldum o halde ya inanmıyorum :))
50-35 aldım ve 39.5 ortalama CB ile geçtim..
çan eğrisi olmasaydı yine kalıyordum süper oldu bu..

Kızlar dönem sonu ortalamasına nasıl bakarız DD ile geçtiğim derslerde 2 ortalamayı tutturup tutturmadığımızı görmek için bakamıyorum ben bir türlü de sadece sınav sonuç sayfası çıkıyor gecen senelerin notları da yok

kızlar CB ve Cd dersim var onlardan gecıp kaldıgımı bahar donemı sonunda mı öğrenecegım yoksa sımdı bellı mı ? anlamadım :S

dün kitap almak için murat yayınlarının bürosuna gittim CB geçer mi diye sordum geçer dediler...not ortalamasının 2.00 dan yüksek olan dersler geçer yazıyor nette..

ben sadece öyle not karşısındaki harflere bakmadım ortalamamıda hesapladım bence sizde yapın derim..çünkü bazı arkadaşların diıelim ff yok ama ortalama 2 nin altındamış.kimiside ff den kalıyor..yani hesaplamak ve ortalamayı bulmak önemli..

(((((ders kredisi ile sene sonunda alınan harf notları çarpılıyor..çıkan sonuç toplam krediye bölünüyor..))))))

hatta işletme 3. sınıf arkadaşlara yardımım olsun..yani bulamayanlara;

NOT DEĞERİ ;

ba;3.30 aa;4.00 cb;2.30 bb;3.00 dc;1.30 dd;1.00 ff;0.00

genel muhasebe, pazarlama yön., türk vergi ss., finansal yön1, iktisat ; 5 kredilik derslerdir..

yönetimde gün. yak. , maliyet muhasebesi ; 4 kredilik olan derslerdir...

arkadaşlar bahar dönemi için muratın konu anlatımlısı çıkacakmış hizlikitapci adresinden bilgi alabilirsiniz...

arkadaşlar bahar dönemi için muratın konu anlatımlısı çıkacakmış hizlikitapci adresinden bilgi alabilirsiniz...[/QU

4.sınıfa kadar murat yayınlarından çalışmış ve çok faydasını görmüştüm.Ama bu güz döneminde, sınavlarda ki soru şekilleriyle hiç alakası olmayan bir murat yayınları vardı.Bahat dönemi için ne yapacağım konusunda kararsızım...

aynen bende Muratın soru bankasından aldım,1 tane bile o sorulardan çıkmadı,yine ders kitabının arkasındaki soru cvplardan çıktı..

Back