final 2009 nihayet açıklandıııı

Dünde açıklanmamış açıklandı diye siteyi çökerttik o kadar saat boşuna bekledik bu sabahta bişey yok haftaya cumaya diyen var pzrtsiye kaldı büyük olasılık ....

Sonuçlar açıklanmamış arkadaşlar büroyu aradım cevap veren yok anlayacağınız kimsecikler yok bugün sınav sonuçlarını beklemeyin herkes tatilde en erken pzrtsi büyük ihtimal 26 haziran cumayada açıklanabilir 20-21 haziran tatil sınav sonuçları olmayacak maalesef...

çok şükür hepsinden geçmişim
allahım emeklerımı bosa cıkarmadı
ama yıne yogunluktan dolayı sıtede sorun oldu

bu sonuçlara bakanlar herelde sms yoluyla öğrendiler bilgisayardan bakan var mı ?

sms sonucuna göre önlisansım bitti,sırada dgs var,kızlar bana dua edin.zor olduğunu biliyorum ama,zorluklarda aşılmak içindir zaten ya....

ya dün gece açıldığında bende not filan yoktu kızlar....
bgnmu açıklandı açılmyor

sms sonucuna göre önlisansım bitti,sırada dgs var,kızlar bana dua edin.zor olduğunu biliyorum ama,zorluklarda aşılmak içindir zaten ya....

canım hayırlı olsun öncelikle..aöf de önlisans bitirdin anladığım kadarıyla peki örgün öğretimdeki gibi 3e sınavsız geçiş yapamıo musun??yoksa sen örgün öğretime geçmek için mi dgs giriceksin??biraz karıştırdım sanırım ama öğrenmek istediğim açıköğretimde önlisans okuyup 3e devam etmek için dgs mi girmek gerekiyor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…