Terbiye Evi'ni hiç duymamıştım sen yazınca baktım şimdi de o fragman nedir öyle, tüylerim diken diken oldu, dondum kaldım. İzlesem mi bilemedim o yüzden, fragmanı kadar etkileyicimi film :44:
bende tesadüfen bulmuştum konusu ilgimi çekti aslında ben bu tarz filmleri seviyorum. Psikolojik olarak gerilmek, bilmiyorum seviyorum. Nazi filmeride ilgimi çeker ama çogunu izledim kalmadı.
Terbiye evi filmini izle fragmanı kadar devamıda güzel. Kızların o evde yaşadıkları maalesef savaşın belkide hiç akla gelmeyen en acı tarafı...
Merak ettim gerçekten.. Geçen yıl bir film seyrettim buna benzer ama tabi içeriği çok farklı filmin gerilim, psikolojik ve cinsel sapkınlık vardı filmde. Hiç unutmam "srpski film" olarak geçiyor adı. İzledikten sonra günlerce uyuyamadım, yemek yiyemedim. Zaten sonradan öğrendim ki +25 miş ve yasaklanmış çoğu ülkede. O yüzden tereddüt ettim bi ama izleyeceğim. tşk :)
o filmi ileri sara sara izledim sonrada pişman oldum izlediğime iğrenç..Aslında film dünyada cinsellikle sömürülen hayatlara dikkat çekilmek için yapılmış..Amacına ulaştı mı bilinmez. Bizlerin her ne kadar midesi bulansada, tavsiye ettiğim filmdeki kızlara günlerce üzülsekte bunlar var, olmuş maalesef. Savaşın en acı yüzü..kadın=tecavüz.....Bosna savaşı..kanayan yara ..en yakın örnek
kız normalde uyuyamıyorum zaten bide bu film uykusuz bırakcak ama merak da ettim çok güzel film önerilerinde bulunulmus bazılarını izledim ama izlemediklerimide listeme ekledim izlicem çok saolun:)İnsidious(ruhlar bölgesi) 1 ve 2 izle uyuyamazsin arkdasm
benimkisi dert değil ama konuyu nereye acsam bilemedim.ben film izlemeye merak sardım bu günlerde öncedende izlerdim ama ayda yılda bir.sımdı her gün.size göre unutamadıgınız güzel filmler neler.romantik komedi olur gerilim olur korku olur.vb...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?