filmler filmler :)

zyx321

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
1.238
17
88
İzmir
benimkisi dert değil ama konuyu nereye acsam bilemedim.ben film izlemeye merak sardım bu günlerde öncedende izlerdim ama ayda yılda bir.sımdı her gün.size göre unutamadıgınız güzel filmler neler.romantik komedi olur gerilim olur korku olur.vb...

Bir Rüya İçin Ağıt
Forrest Gump
Akıl Oyunları
Anlat Bakalım 1-2
Terminal
Yağmur Adam vs vs..

hepsi de çok çok iyi filmler:)

Son düzenleme:
cast away harika bir filmdi
cesur yürek cok uzun ama bu da mutlaka izlenmeli
memento biraz kafa yormak ve dikkatle izlemek lazım, bir efsane zaten christian nolan gerçeği :)
Prestij yine bir nolan filmi, harika
Can Dostum(1997), bu film de cok güzeldi, o kadar güzel replikler vardı ki durdurup not almıştım

X men serisi ..3aptal..hayat güzeldir..çarlinin çikolata fabrikası..hobbit 1,2 ..umudunu kaybetme ..can dostum ..aptal aşk..sindirella paktı..Çelik yumruklar ..3987gün(sayıyı unuttul tam aklımda değil ama çok çok çok güzel filmdi)korku kapanı..dabbe cin çarpması ..red2..esaretin bedeli ..yeşil yol ..bay evet..bunlar aklıma gelenler

Bir rüya için aygıtı izlerken depresyona girmiştim ...boğdu film beni resmen ..can dostum mütişşşşş

Eger aglamak istiyorsanız Bir Köpegin Hikayesi'ni izleyin cok mukemmel bir film, bu filmi izleyipte aglamayan insanoglu yoktur bence, kesinlikle tavsiye ediyorum :)

Esaretin bedeli
Yeşil Yol
Hayat güzeldir
Forrest Gump
Cast Away
Prestige
The Illusionist
Fight Club
Painted Veil
Big Fish
Meet Joe Black
Schindler'in Listesi
Yüzüklerin Efendisi Serisi
Inception

Bu yazdığım filmler favorilerim arasında daha çok yazarım da biraz izleyin ondan sonra
Hemen hemen her gün film izliyorum ben

az önce izledim bir korku filmi çokta güzeldi "Korku Seansı"
.......
geçen hafta izlediğim bir film baya etkisinde kaldım halada aklımda "Terbiye Evi"
.......

Sibirya ekspresi
Beautiful mind
The shining(ister a.hopkins in oynadigini istersn yeni cekilmis olanni izle ikiside super.s.king kitabi uyarlamasi)
Elveda las vegas(nicholas cagein eski bi filmi ama super.)
Aklima gelenler bunlar bu saatte.

gizli pencere(harika)
akıl oyunları
zindan adası(bu filmin etkisinden kurtulamamıştım)
sil baştan(kesinlikle izlemelisin)
not defteri
the miracle worker
sağ salim (komedi)
en beğendiğim filmler bunlardı şimdilik aklıma gelen

Schindlerin listesini sayenizde tekrar hatirladim.bi ara izliym tekrar.
S.listesi deyince aklima gldi bide piyanist var o da guzel.

başlığı okuduğumda ilk aklıma gelen filmlerin coğunu siz yazmışsınız zaten :)

Ceset
Saklı yüz
3 idiots
Yerdeki Yıldızlar

Bunlar şuanki favorilerim. Tavsiye ederim :)

Büyük kumar ,colony(çok güzel),sihirli çaydanlık(romantik komedi ),bu nasıl aile(komedi)evde curcuna(komedi)sağ salim (komedi) ,,dünya savaşı,oblivion (bilim kurgu)pinin yaşamı(izle derim )
V for vendetta(mü kem mell )zamana karşı (mükemmel ) Pasifik savaşı(bilim kurgu) elsyiyum yeni cennet (bilm kurgu)
Limit yok (mükemmel)
Ratatoulle(animasyon ,en az 10kere izledim )umut işığım(romantık komedi) göl evi (çok çok çok güzel )zaman yolcuğunun karısı(mükemmel)aşk tarifi(romantık )
Bunlarda çok güzel filmler..ama göl evini mutlaka izle ,

az önce izledim bir korku filmi çokta güzeldi "Korku Seansı"
.......
geçen hafta izlediğim bir film baya etkisinde kaldım halada aklımda "Terbiye Evi"
.......

Terbiye Evi'ni hiç duymamıştım sen yazınca baktım şimdi de o fragman nedir öyle, tüylerim diken diken oldu, dondum kaldım. İzlesem mi bilemedim o yüzden, fragmanı kadar etkileyicimi film :44:

Leonardo di Caprio nun filmlerinden izle, adamın kötü filmi yok gibi. Onun filmlerinden en son Zindan Adası ve Başlangıç ı izlemiştim, çok etkili filmlerdi...

Bir de ben Imdb den bakarım. 7 ve üzeri puan alan filmleri tercih ederim...

Geçen hafta Siyah Kuğu yu izledim, iyi bir psikolojik gerilim filmi...

hayat güzeldir
casablanca
kanlı elmas
şener şenin oynadığı bütün filmler:)

dev avcısı jack
riddick
ölümsüz polisler
felekten bir gece (1-2-3)
korku seansı
mezarına tüküreceğim (1-2)
ruhlar bölgesi
dehşet tüneli
yüksek tansiyon
kara dedeler olayı (bunu izlemedim ama güzel diyorlar)
hobbit
yüzüklerin efendisi
kırılgan (bunu da seyretmedim ama korku filmi)
boş oda
sihirbazlar çetesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…