Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gerilim olsun dersen ''boş oda'' ve ''ölüm uykusu'' olabilir. çok bilindik değillerdir. bir de ''kaçış yok'' filmini çok severim. çok film var ama bunların izlenme ihtimali düşüktür diye yazmak istedim.
gerilim olsun dersen ''boş oda'' ve ''ölüm uykusu'' olabilir. çok bilindik değillerdir. bir de ''kaçış yok'' filmini çok severim. çok film var ama bunların izlenme ihtimali düşüktür diye yazmak istedim.
merhaba benim beğenerek izlediğim filmler; toprak altında 2010 ölüm ormanı 2014 toprak 2021 son sığınak 2020 barbarian dahi 2019 till death 2021 bodrumdaki kız
merhaba benim beğenerek izlediğim filmler; toprak altında 2010 ölüm ormanı 2014 toprak 2021 son sığınak 2020 barbarian dahi 2019 till death 2021 bodrumdaki kız
En son Disney Plus’ta Ata Demirer’in Bursa Bülbül’ünü izledim. Çok sıcak, samimi bir filmdi. Ata Demirer kendi sinematografisini yarattı. Ege bölgesinde geçen eski Türk aile filmleri tadında bir dil kullanıyor. Ben sevdim, biraz da ağladım
Ben mide bulandirici bi iki sahnesini izlemedim sanirim o yuzden begenmistim. Tekrar oturup izliyecegim bir film degil zaten. Sadece anlattigi seyi begendim.