• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film gibi ama....

polise gidicen herşeyi anlatıcan onlar seni korur zaten... ama ispat derecesinde birşey isterler

işte bende ondan korkuyorumya zaten olay ispat derecesine gelirse naparım yüzyüze gelirsem o adamlarla babam öğrenir
ben geçengün ağladım çünkü bunları hatırlayıp babam sordu ne oldu diye
bağırdım ben defalarca tacize uğradım diye
o da kim yaptıysa doğrarım onu sen ne diyosun filan dedi

işte bende ondan korkuyorumya zaten olay ispat derecesine gelirse naparım yüzyüze gelirsem o adamlarla babam öğrenir

ee sonra ???........

eee sonra ne oldu????????????????????????????????????????????????

babam izlemedi ya o adamlardan biri izletmişti diyorum!
babam sadece rahat bir adam cinsellik konusunda onu diyorum

pekı nerde ızlettıler sana bunu dedıgın 14 -15 sene once o zaman vıdeolar vardı hantal agır hanı sımdıkı gıbı pc telefon falan yoktu evıne mı gıtmıstın o gıttıgın kısı bekarmıydı karısı anası babası yokmuydu

anlatmadığı bişeyler var yada yalan söylüyor benim söyleyecekde yapacakda birşeyim kalmadı

şikayetçi olunacak gibi değil çünkü bizzat babamın arkadaşlarıydı iki tanesi.ablamın başına gelen olaydanda sağ çıktı evet...ama ben bunları anlatmak istemezdim ablam bir gece öyle acı bir şekilde anlattıki dayanamıyorum hep ağlıyorum her gece...kim bilir neler yaşamıştır canım ablam o dönemlerde benimde çok sonradan haberim oldu yıkıldım zaten sonra böyle işte...

İki tanesi babanızın arkadaşıydı?
Diğerleri....kuzum bunlar kaç kişi?
Ayrıca bir adamın hadi diyelim bu kadar ciğersiz,şerefsiz bir arkadaşı olsun...biri değil ötekide!
Bu iki adamın birbirinden haberi var mı?
Of neler soruyorum ben ya;neden şikayet etmiyorsun????
Biliyorsun değilmi ben şuanda istersem bu yazdıklarını suç duyurusu kabul edebilir ve şikayette bulunabilirim.

bizim çocukken mahallede tonla sapık vardı hemen hemen bütün çocuklara yapmışlar bunu zaten.
hayır babamın arkadaşı diye değil korktuğumuz için babamızın başı belaya girmesin diye
çünkü bu kolay bir şey değil biliyorum

Neresi burası yahu????

istanblun nresindensin benim eşim polis her türlü yardımcı olcam sana tammmı ?????

İşte teklif sana....Samimi olursan asla yalnız kalmasın merak etme.

teşekkür ederim size ama ben bu konuda birinden yardım alıyorum zaten yardımcı olabilecekler var saolun

???????????????????

Son düzenleme:
İki tanesi babanızın arkadaşıydı?
Diğerleri....kuzum bunlar kaç kişi?
Ayrıca bir adamın hadi diyelim bu kadar ciğersiz,şerefsiz bir arkadaşı olsun...biri değil ötekide!
Bu iki adamın birbirinden haberi var mı?
Of neler soruyorum ben ya;neden şikayet etmiyorsun????
Biliyorsun değilmi ben şuanda istersem bu yazdıklarını suç duyurusu kabul edebilir ve şikayette bulunabilirim.

Neresi burası yahu????

İşte teklif sana....Samimi olursan asla yalnız kalmasın merak etme.

şuan tek tek anladım yazdıklarınızı
2 tanesi bizim mahallleden diğerini tanımıyoruz
yardımcı olurum diyo bayan çok sağolsun gerçekden mutlu oldum ama demek istediğim var yardımcı olabilecek birileri ama korkuyorum diyorum anlatmaya bunları
sonra tepkileri ne olur
duyulur vs..

Son düzenleme:
kendi pastaneleri de vardı bu adamlar 2 kardeşti işte..
orda bilgisayarları vardı biz o fırına gidince açmıştı

sen 8 yasındaydın dımı bu olay oldugunda ya o zaman pc boyle yaygınmıydı bırı bısıy desın bana ben mı tuhafım ben 10 yasındaydım bızım okulda bıle yoktu o tarıhlerde ya hanı koyde fılanda degıldım ben karneler bıle elle yazılıyodu

Back