- Konu Sahibi doludizgin
kadınlar kulbü hakkında bilgm var yani üye olan arkadaşlarımdan da biliyorum
kac yasindasin demistim,
birde internete evden giriyorsan evdekiler merak edip ne yaptigina bakmiyor mu tek oda ya ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadınlar kulbü hakkında bilgm var yani üye olan arkadaşlarımdan da biliyorum
kac yasindasin demistim,
birde internete evden giriyorsan evdekiler merak edip ne yaptigina bakmiyor mu tek oda ya ?
fake gibi gelmesi normaldir çünkü bu anlattıklarımı normal insanlar yaşamıyo ondan hikaye gibi geldi size şimdi
forum kullanımını bilen biri bence daha başka kullandığı forumarda olabilir
yok yok öyle bir problem yok.22
Sana bu tacizleri yapan ve ablana tecavüz etmeye çalışan adam kim ?
bu arada ben evliyim tekim ondan giriyorum tweet ablaa
aynı kişilerde var içlerinde farklı kişilerde...
Toplam 19 kullanıcı konuyu okuyor. (17 üye ve 2 ziyaretçi)
KaRaKiZ3834, doludizgin, sinhus, leonela, grimmm, Ausencia, reptomim, mrs.who, Tweety, mutlu_mutlu, rukiye, mutlubirisi, umutszz, Lyudka, minimini, cimev
bu arada ben evliyim tekim ondan giriyorum tweet ablaa
aynı kişilerde var içlerinde farklı kişilerde...
yaa ben bilmiyordum banlanmak istemiyorum zaten uyarı aldım bilmiyordum birdaha yapmıcam
editleye biliyormuyum mesaj düzenlemek yasak Napcam ????
editleyebilirsin birsey olmaz tamamini silmiyorsun yanlisi duzelteceksin..
bi kereden birsey olmaz heralde bidaha yapmazsin :)
konuna inanrım olmayan seyler degil ama sen 2. üyelik almıssın bence
şikayetçi olunacak gibi değil çünkü bizzat babamın arkadaşlarıydı iki tanesi.ablamın başına gelen olaydanda sağ çıktı evet...ama ben bunları anlatmak istemezdim ablam bir gece öyle acı bir şekilde anlattıki dayanamıyorum hep ağlıyorum her gece...kim bilir neler yaşamıştır canım ablam o dönemlerde benimde çok sonradan haberim oldu yıkıldım zaten sonra böyle işte...
şikayetçi olunacak gibi değil çünkü bizzat babamın arkadaşlarıydı iki tanesi.ablamın başına gelen olaydanda sağ çıktı evet...ama ben bunları anlatmak istemezdim ablam bir gece öyle acı bir şekilde anlattıki dayanamıyorum hep ağlıyorum her gece...kim bilir neler yaşamıştır canım ablam o dönemlerde benimde çok sonradan haberim oldu yıkıldım zaten sonra böyle işte...