film gibi ama....

Sana bu tacizleri yapan ve ablana tecavüz etmeye çalışan adam kim ?

bu arada ben evliyim tekim ondan giriyorum tweet ablaa

Son düzenleme:
bu arada ben evliyim tekim ondan giriyorum tweet ablaa

ben o acidan sormadim sonucta bende giriyorum gecenin bu saatinde,

merak ettigim tek odada butun aile kaliyor ya arkadas yazdiklarini kimsenin gormesinide istemiyor,

hani aile bireyleri merak etmiyormu ne yaziyor ne yapiyor diye ayni ortamdalar sonucta baska oda olsa yine sormam..:)

Son düzenleme:
aynı kişilerde var içlerinde farklı kişilerde...

Çok karışık konuşuyorsun. Bu kişiler kim ??? Neyiniz oluyor ? Ve sen bunları annene ve ya babana niye anlatmadın ?
Ablan ormanda yaşadığı o olaydan öylece kurtuldu mu ?

ben bir topigi 200 küsür kişinin okuudgunu bılıyrum

Arkadaşım gecenin bu saatinde yazdıklarının çelişkilerinin falan peşine düşüp dedektifçilik oynayamayacağım hiç.

Eğer bu yazdıklarını yaşadıysan size bunları kim yaşattı ise;gidip şikayetçi olun.

yaa ben bilmiyordum banlanmak istemiyorum zaten uyarı aldım bilmiyordum birdaha yapmıcam

editleye biliyormuyum mesaj düzenlemek yasak Napcam ????

yaa ben bilmiyordum banlanmak istemiyorum zaten uyarı aldım bilmiyordum birdaha yapmıcam

editleye biliyormuyum mesaj düzenlemek yasak Napcam ????

editleyebilirsin birsey olmaz tamamini silmiyorsun yanlisi duzelteceksin..

bi kereden birsey olmaz heralde bidaha yapmazsin :)

Son düzenleme:
konuna inanrım olmayan seyler degil ama sen 2. üyelik almıssın bence

şikayetçi olunacak gibi değil çünkü bizzat babamın arkadaşlarıydı iki tanesi.ablamın başına gelen olaydanda sağ çıktı evet...ama ben bunları anlatmak istemezdim ablam bir gece öyle acı bir şekilde anlattıki dayanamıyorum hep ağlıyorum her gece...kim bilir neler yaşamıştır canım ablam o dönemlerde benimde çok sonradan haberim oldu yıkıldım zaten sonra böyle işte...

bence anlatmadığın bişiler var hikaye kopuk anlattın bari doğru düzgün herşeyi anlat

babana soylediniz mi ?babanin arkadasi diyemi sikayet etmediniz ilginc..

mahalleden baska cocuklarin basinada geldimi boyle seyler yoksa neden sen yada ablan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…