Film gibi ama yaşadım..

Çamuru daha fazla üstüne sıçratma yat kaşk kocana şükret

Affetmis ,yolunuza bakacağınıza hala intikam peşindesiniz.

Yaşadığınız intihar vakası çok üzücü . Rabbim kimseye yaşatmasın o raddeye gelmeyi .

Yalnız siz burada çocuğunuzun yuvasını , eşinizin onurunu hiç dusunmemissiniz.

Burada kastimiz sizi öldürmesi değil medenice boşanması gerektiğini soylememizdir.

Bir gün eşiniz de sizi aldatabilir . Siz bu yolu açtınız eşinize.

Ve sizde size göre adı oolgunluk olan o olgunluğu gösterip , bagirmadan çağırmadan bagriniza basmalısınız.

internet sosyal medya sapiklarla dolmus zaten.Ne yapacaklarini sasirmis igrenc insanlar var gercekten.Ben kadin ve erkek arasinda her zaman mesafe olmasi gerektigine inaniyorum.

Konu sahte öyle değilse eşiniz bir melek. Sizinki aldatmaya giriyor çünkü. Adamın karşısına geçip başka bir adamla yazistiginizi söylüyorsunuz ve o bunu gayet normal karşılıyor ve konu kapanıyor. Konu sahibi eğer konu gerçekse o eş kapatmaz bu konuyu unutmaz

konuya baştan sona yav he he diyorum."beni kölesi yaptı", "aynı odada yatırmadı" yav he he..
dolu dizgin konuşmalar, görüntülü aramalar, yazışmalar , nude atmalar, kocayla beraber yatmamalar.. yurtdışına zorla gönderilmeler, koca sıfatındaki karakterin bir kere bile "hayrola ne iş?" diye sormaması.. yav he he..
ayrıca bir erkeğin ağız dolusu aldatılıp da "ne yaşandıysa yaşandı" tavrı bu topraklara ait değil, normal karşılamıyorum. Kocanı takibe almanı öneririm.

Senı sakın ha elestırmeyecegım ınsanın basına hersey gelebılır hersey ınsanlar ıcın bazısı gucludur bazıları ıse cok zayıf ..sasırıdm kaldım ama bir hata yapıp boyle durumda kalan bırcok kadın var onlar ıcın yol gosterıcı olabılır ama esınız gıbı ınsan bulmak da zor kıymetını bilin mutluluklar

Ya bırak ya. Baştan sona ne istediğini bilmeyen duruşu olmayan bir kadın profili okudum. Eşin iyi biri ama boşluktasın. Sana en ufak yanlışı olmadı ama iki sefer üst üste o adama döndün. Adam seni tehdit ediyor çünkü sana aşık Eşini bu şartlarda aldatıyorsun ama vicdan azabı çekiyorsun. İnsan hata yapabilir ama Burda öyle şeytana uydumluktan öte bir şey var Eşinin yerinde olsam yaşadıklarından dolayı değil, tutarsızlık ve güvensizliğinden doları yüzüne bakmazdım.

yok canım boşwer hiç oralı bile olma eşinle her sorunu aşmıssınız sıkı sıkı 4 elle tutun onu çok mutlu et hiç bişe için onu üzme ewladın war allah korusun yuwan dağılmasın allaha hawale et uzak dur en güzel adaleti rabbim sağlıyo zamanında şikayetçi olcaktın tehdit edildiğin mesajları kayıtları silmicektin sonra kendi düşüncekti ama geçti artık ailene sahip çık o kadar zorki ayrılık süreci çocuklar da sende çok yıpranırsın

YEDIGI HALTIN INTIKAMINI ALMAK ! HAYRET BIRSEY .DAHA NELER OKUYACAGIZ. BUYUKLERIN BIR SOZU VAR YA EDEP YA HAYA ! SAHSEN BEN OLSAM ESININ YERINDE SENI BIR DAKIKA YANIMDA TUTMAM !

Koca bi tek bana mı tuhaf geldi acaba. Yukarıda bi arkadaş yazmış, böyle bir düşünce bu topraklara ait değil diye galiba.
Öyle gerçekten. Yani hangi koca böyle bir şeye anlayıs gösterebilir.
Allah göstermesin ben eşime böyle bir şey yapsam, (Allah korusun)
Yani düşünemedim bile empati dahi kuramıyorum. İğrenç bir durum.
Vicdanın hiç mi sızlamadı ya

Ömür boyu unutamayz dıyosunz ama bence silip aklınızdan atmanız gerek evet bıraz zor olacak ama beterını düşünün. Kafanızdan atmazsanız evde daha buyuk sorunlar olabilir huzursuzluk olur. İnsan hata yapabilir artk önünüze bakın tövbe namazı kılın allaha yalvarın eminim kı içten ettiğiniz duaya karşılık verecektir Allah cok affedıcıdır. Allah affetsin Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…