- 22 Eylül 2011
- 4.644
- 4.622
- 158
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Yani :) filmde pasta görsek, ay ev pasta dolu bakmaya ne gerek var mı dersin, pastayı mı yersin?Deli garııı çok güldüm mesajına
Spartacüs
Game of thrones
True blood
Bunlar fazlasıyla açık
Bunları izlemeyin
Farkı diziler izleyin
Yada 18 yaş üzeri ibaresi olan dizi ve filmleri hiç açmayın
Ben son zamanlardaki yerli dizilerde bolca bulunan şiddet görüntülerinden çok rahatsız oluyorum ya. Her dizide en az bir kadın dövülüyor normalmiş gibi. Ve döven adam da hiçbir ceza çekmiyor genelde. Bunlara yapabileceğimiz bi şey yok mudur?
Yıllarca itilmişle kakılmışı izleyip güldük, aldatma sahnelerine güldük. Ne biçim toplumuz yeni yeni anlıyorum.adam başka kadınla sevgili yetmiyor gibi çocuk yapıyor karısı sineye çekiyor. üstelik nükteli nükteli kocasının kırdığı cevizlere imada bulunuyor.
kimse seyrederken gerilmiyor rahatsız olmuyor..
Bitmesine yakın çok üzülüyordum soluk soluğa izledim her anı çok heyecanlıydı ama aslında çok tadında bitti. Bıktırmadan usandırmadan hep daha fazla heyecanla. Spartacüsü oynayan ilk aktörün gerçek hayatta ölümüne çok üzülmüştümEvet yazık oldu keşke devamını falan çekselerdi
Yıllarca itilmişle kakılmışı izleyip güldük, aldatma sahnelerine güldük. Ne biçim toplumuz yeni yeni anlıyorum.
:)))Konuya zorla yorum yazdırıyoruz sanki. Garip agresif cevaplar. Herkes regl döneminde heralde
Aklima ne geldi yaaEşimle başbaşa izlerken rahatsız olmam ama en son kızıl serçe filmine gittik bir sinema dolusu insanla izlemek açık sahneleri, o birazcık garip hissettirmişti
Evet çok acı genç yaşta yenildi kansereBitmesine yakın çok üzülüyordum soluk soluğa izledim her anı çok heyecanlıydı ama aslında çok tadında bitti. Bıktırmadan usandırmadan hep daha fazla heyecanla. Spartacüsü oynayan ilk aktörün gerçek hayatta ölümüne çok üzülmüştümmuhteşem diziydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?