Film dizilerdeki açık sahneler

Yabancı dizilerdeki memeleri popoları boşver de
Ben asıl her dizide silahlı mafya bozuntusu adamların cirit atmasından rahatsız oluyorum.

Not: Evet regl dönemindeyim.

Değil mi ?
Her dizide cinayet,silah ama rahatsız olunan şey herkeste bulunan meme,popo...

Rahatsızsanız izlemeyin ayrıca,çok kolay bir çözüm.Çok açık diziler,filmler de izledim,gayet normal geliyor bana,hayatın gerçeği bu,bunun sayesinde dünyaya geldiniz.

Beraber bişe izlerken dekolte görsek gerilirdim. Sonra spartacüs dizisaini izledik ve gerilme falan birşey kalmadı çıplaklığa alıştık bildiğin:)) ama mükemmel bir dizi öneririm

O sahneleri sarın o zaman :) biz de birlikte lagends of tomarrow, agents of shield ve the flash izliyoruz onlarda sadece öpüşme sahnesi oluyor o da artık tuhaf gelmiyor.

Ben rahatsiz olmuyorum, tam tersi neredeyse butun Turk dizilerinden asiri rahatsizim. Herkes kucuk mafya oldu ulkede onlar yuzunden.. ya artist artist racon kesiyor millet birbirine ya da hurremin soyundan geliyormus gibi tavirlarda.. o yuzden her turlu popo su durumdan daha iyi..

Televizyondan izleyin. Rtük hepsini kesiyor veya sansürlüyor. Veya rahatsız olduğunuz kısımları atlayabilirsiniz. Ben rahatsız olmuyorum açıkçası. Daha önce popo da gördüm meme de. Belki ilk defa orada görüyor olsam rahatsız olurdum. Ama bende de var.

Olur mu onlar hayatımızın bir parçası hepimizin idolleri
RTÜK öpüşme sahnesi sansürleyeceğine
Silahları sansürlesin. Şiddeti sansürlesin.
Elalem racon kesiyor birbirini kesiyor gönlümüz rahat ahlakımız full izliyoruz ama meme popo görünce rahatsız oluyoruz.

Ben ne öyle dizileri ne filmleri artik izliyorum. Gerek yok cünkü. Cinsellik hayatin parcasi eyvallah,ama bu elalemin g** görme mecburiyeti beraber getirmez. Eskiden ne güzel ailece bakabilecek diziler vardi. Artik hepsi ayni bos. Birde kadina karsi siddeti fazlaca iceriyor türk diziler

İzlemeyin siz de..
Kalkıp da hollywood u vs. boykot mu edeceğiz yani popo meme gösteriyorlar diye..
Biraz organ işte diye bakın olaya daha rahat olur

Zorla izlettirmiyorlar ya bakmazsiniz olur biter
Önceleri gençlik hevesiyle erotik filmlere bakmisligim vardır ama artık hic ilgimi cekmiyor böyle filmler açmıyoruz ailecek baskı falan da yok izlemezsin olur biter

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…