- 1 Haziran 2012
- 6.984
- 23.708
- 598
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Yabancı dizilerdeki memeleri popoları boşver de
Ben asıl her dizide silahlı mafya bozuntusu adamların cirit atmasından rahatsız oluyorum.
Not: Evet regl dönemindeyim.
Olur mu onlar hayatımızın bir parçası hepimizin idolleriYabancı dizilerdeki memeleri popoları boşver de
Ben asıl her dizide silahlı mafya bozuntusu adamların cirit atmasından rahatsız oluyorum.
Not: Evet regl dönemindeyim.
Evet yazık oldu keşke devamını falan çekselerdiBeraber bişe izlerken dekolte görsek gerilirdim. Sonra spartacüs dizisaini izledik ve gerilme falan birşey kalmadı çıplaklığa alıştık bildiğin:)) ama mükemmel bir dizi öneririm
Televizyondan izleyin. Rtük hepsini kesiyor veya sansürlüyor. Veya rahatsız olduğunuz kısımları atlayabilirsiniz. Ben rahatsız olmuyorum açıkçası. Daha önce popo da gördüm meme de. Belki ilk defa orada görüyor olsam rahatsız olurdum. Ama bende de var.Eşimle yabancı film dizi izleriz ara sıra. Neredeyse çoğu film dizilerde bildiğiniz kadın memesi poposu apaçık gözüküyor yada sevişme sahnelerinde adamların poposu falan. Biraz geriliyorum bu sahnelerde. Kıskançlık değil hissettiğim biraz rahatsız oluyorum. Sizlerin fikirlerinizide almak istedim. Neredeyse hepsinde var böyle sahneler. İzlesek bi dert izlemesek bi dert. Sizce?
RTÜK öpüşme sahnesi sansürleyeceğineOlur mu onlar hayatımızın bir parçası hepimizin idolleri
Bizim direk niyet bozuluyo film yarı kalıyo
Aferin :) en sevdiim seyirci tipi :)))Bizim direk niyet bozuluyo film yarı kalıyo
Deli garııı çok güldüm mesajınaBizim direk niyet bozuluyo film yarı kalıyo
Ben rahatsız olmuyor, bi jon snow poposuna daha hayır demem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?