- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Dizi, film, kliplerde bu tarz seyler beni hic rahatsiz etmez. Kaliteli gorunuyorsa keyifle izlerim.Eşimle yabancı film dizi izleriz ara sıra. Neredeyse çoğu film dizilerde bildiğiniz kadın memesi poposu apaçık gözüküyor yada sevişme sahnelerinde adamların poposu falan. Biraz geriliyorum bu sahnelerde. Kıskançlık değil hissettiğim biraz rahatsız oluyorum. Sizlerin fikirlerinizide almak istedim. Neredeyse hepsinde var böyle sahneler. İzlesek bi dert izlemesek bi dert. Sizce?
Kıskançlık değil de ne? Oradaki oyuncuların poposu, göğüsleri güzel çünkü siz de geriliyorsunuz eşiniz de görüyor diye. Rahatsız oluyorsanız izlemeyeceksiniz ne dememizi bekliyorsunuz? Kanal 7 izleyin bence siz.Eşimle yabancı film dizi izleriz ara sıra. Neredeyse çoğu film dizilerde bildiğiniz kadın memesi poposu apaçık gözüküyor yada sevişme sahnelerinde adamların poposu falan. Biraz geriliyorum bu sahnelerde. Kıskançlık değil hissettiğim biraz rahatsız oluyorum. Sizlerin fikirlerinizide almak istedim. Neredeyse hepsinde var böyle sahneler. İzlesek bi dert izlemesek bi dert. Sizce?
Kıskançlık değil de ne? Oradaki oyuncuların poposu, göğüsleri güzel çünkü siz de geriliyorsunuz eşiniz de görüyor diye. Rahatsız oluyorsanız izlemeyeceksiniz ne dememizi bekliyorsunuz? Kanal 7 izleyin bence siz.
Hayır güzel diye rahatsız olmuyorum. İzlemeyen erkeğin olduğunu düşünmüyorum ben. O yüzden kıskançlık yapmam o konuda. Ufak bir rahatsızlık sadece.Kıskançlık değil de ne? Oradaki oyuncuların poposu, göğüsleri güzel çünkü siz de geriliyorsunuz eşiniz de görüyor diye. Rahatsız oluyorsanız izlemeyeceksiniz ne dememizi bekliyorsunuz? Kanal 7 izleyin bence siz.
Kıskançlık değil de ne? Oradaki oyuncuların poposu, göğüsleri güzel çünkü siz de geriliyorsunuz eşiniz de görüyor diye. Rahatsız oluyorsanız izlemeyeceksiniz ne dememizi bekliyorsunuz? Kanal 7 izleyin bence siz.
bi keresinde arkadaşıma film önerisinde bulunmuştum (kendisi sormuştu sevgilisiyle sinemaya gidicek diye).
neyse o günün akşamı bana mesaj atmış niye sevişme sahnesi olduğunu söylememişim ona. hey allahım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?