topikte 12 kayıtlı kullanıcı 1 misafir ayy bu olay bana çok tanıdık geldi geçenlerdede olmuştu konu tavan yapmıştı sonrada enişteeee basmıştı topiği hadi hayırlısı
Arkadaşlık sitesine üye olan bir bayan ve bu bayan tahsilli ,hırslı,güzel,istediğini almayı bilen,zarif,eğitimli (!)
Çok da mütavaziyiz ayrıca
hiç bir aşk böyle aptalca şeyler yaptıramaz ama zaten bu hikayede bana hiç inandırıcı gelmedi kusura bakma arkadaşım herhalde burdaki konu sahiplerine özendinki böyle bir yola başvurdun ama onunda sonu gelmemiş zaten
evet hala dayagını yıyıyorum,,hala maas kartım dahıl tum param onda. ve hala ayrılamıyorum.. çunku nedenını bılmem ama hala sevıyorum..ya da dul olmaktan korkuyorum..
Gelın hıkayenın devamını bırlıkte yazalım
inanmak zorunda değilsiniz ki.. b zaten suçsuzum demedim.. ama yazıp rahatlamak istedim evet cümlelerim devrik.. ama isteyerek değil düşündükçe aklıma her sanıyesı geliyor.. gldikçe kelime bulamıyrum.. amacım edebıyat yapmak değil.. mutevazıyım de fazlasıyla.. o mutevaziliğim yuzunde buradayım zaten..konuyu dün şiddetli bir kavganın ardından açtım aslında coktan paylasmaktı amacım.. tavan yapmayın.. isterseniz okumayın ama ben yaşadklarımı yazacam.. ve kendimle yüzleşem burada.. bi kere başladım..
yok yok arkadaşım bu anlattıkların gerçekmi? gerçekten ağzım açık kaldı resmen sen naptın böyle kendine canım yaaa tez zamanda kurtul bu adamdan başka söylenecek söz yokbana her şey düzelcek.. kazadan sonra durumum kötu dıyordu. az sabır.. az sabır ya sabır oldu.. her nefret ettiğim an bi kandırmanın yolunu buldu.. ya körkütük bağlandım gerçekten takıntımıydı.. bana tel hattı al ücretsız konusalım ben sana bı kere canım dedım karım dedım dedi. çok darbeler yedim sen de vurma bana dedi.. aldğım hat bır ay sonra kullanıma kapalıydı.. pffffffffffff musterı hızmetlerını aradım.. 2006 şubatta 1250 fatura.. maaşım 1000 lira ama.kredi çekelim kredi katı brçlarını kapatalım ddi.. yuh demeyın ya da yuhh salak deyin.. gıttım arkadasım kefilim oldu.. tam kredıyı çekecekken bankada bıtıverdi.. ben bı kosu yatırayım dedi. arkadasımla kalakaldık.. sona ben kapattım borcu desede.. 100 doları kurtarma aşkına her gun bıraz daha batıyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?