film daha bitmedi....

ayyyyyy ağzım bir karış açık okudum tüm yazılanları neler varmışş yaaa gerçek mi bu?

haydarinnağğğğ bende geldim ama konu bitmiş yalnız sene 2017-2018-2020 yazan arkadaş çok güldürdün beni vallhi

evet hala dayagını yıyıyorum,,hala maas kartım dahıl tum param onda. ve hala ayrılamıyorum.. çunku nedenını bılmem ama hala sevıyorum..ya da dul olmaktan korkuyorum..

bu kadar dayağa karşı hala seviyorsanız kusura bakmayın ama psikolojik sorunlarınız var demektir.takıntı falan olabilir sizinki kesinlikle sevgi olamaz bu..:CADIARZU

Senaryoyu ıyı yazmadıgı gerekcesı ıle dızkalıfıye edıldı kendılerı

Gercı bellı olmaz, bırazdan gerı donup, 'dayak yıyordum, o nedenle yanıt yazamadım' dıye yorum yazabılır.

bence bi insan daha ilk buluşma da çantasından şaka olsun die para alan bi insanla evlenirse bu yaşananlar kaçınılmaz....

inanmak zorunda değilsiniz ki.. b zaten suçsuzum demedim.. ama yazıp rahatlamak istedim evet cümlelerim devrik.. ama isteyerek değil düşündükçe aklıma her sanıyesı geliyor.. gldikçe kelime bulamıyrum.. amacım edebıyat yapmak değil.. mutevazıyım de fazlasıyla.. o mutevaziliğim yuzunde buradayım zaten..konuyu dün şiddetli bir kavganın ardından açtım aslında coktan paylasmaktı amacım.. tavan yapmayın.. isterseniz okumayın ama ben yaşadklarımı yazacam.. ve kendimle yüzleşem burada.. bi kere başladım..

O zaman baştan sona yazın siz de rahatlayın biz de...

Bende merak ettim elim ve gözüm hep buraya kayıyor..
Tam romanlık konuu tırnaklarım dudaklarımın arasında merak ediyorum..
Ama yaa olmuyor kii yazsın konu sahibi arkadaşım (doğamız gereki meraklıyız napalım)

dun gece geç saatte yazdım.. sabah işe gıttım ve istediğimher an pcde vakit gecirebılecek bir iştede çalışmıyorum.. eve yeni geldimve yazmaya devam edeceğim..

bana her şey düzelcek.. kazadan sonra durumum kötu dıyordu. az sabır.. az sabır ya sabır oldu.. her nefret ettiğim an bi kandırmanın yolunu buldu.. ya körkütük bağlandım gerçekten takıntımıydı.. bana tel hattı al ücretsız konusalım ben sana bı kere canım dedım karım dedım dedi. çok darbeler yedim sen de vurma bana dedi.. aldğım hat bır ay sonra kullanıma kapalıydı.. pffffffffffff musterı hızmetlerını aradım.. 2006 şubatta 1250 fatura.. maaşım 1000 lira ama.kredi çekelim kredi katı brçlarını kapatalım ddi.. yuh demeyın ya da yuhh salak deyin.. gıttım arkadasım kefilim oldu.. tam kredıyı çekecekken bankada bıtıverdi.. ben bı kosu yatırayım dedi. arkadasımla kalakaldık.. sona ben kapattım borcu desede.. 100 doları kurtarma aşkına her gun bıraz daha batıyordum..

yok yok arkadaşım bu anlattıkların gerçekmi? gerçekten ağzım açık kaldı resmen sen naptın böyle kendine canım yaaa tez zamanda kurtul bu adamdan başka söylenecek söz yok lmaz:lmaz:lmaz:

Anlaşılan siz baya baya dolmuşsunuz
Peki böyle günlük anlık anlatmaya devam mı edeceksiniz ?

Şunu bir çırpıda anlatmanız olanaksız mı ?

memlekete idecegım gun termınale geldi.. seni çok özleyeceğim.. gıtme ne olurdedi.. bak durumumdaduzeldı artık falan.. evet cebınde artık para vardı.. tuvalete zorla gönderdı benii. gıtmem desemde hadıı gıt.. çantamı tutuyor ver dedim. guvenmıyosan bana oo hadi git dediysem git. yolun uzun dedi.. artık guven bana.. dedi. her neyse srıldı bındırdı beniotobuse.. daha otobana yenı gırmıstıkkı cuzdanımı b actım,maa kartım yok.. beni hep kandırcak bır yol buluyordu.. memleket dönsu sabah nazazına kalktım,camiideyım ben dedi. inançlı görunuyordu.. ama ramazanda oruç tutuyorum dediği halde yerken kaç kez yakaladım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…