How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

film daha bitmedi....

hiç bir aşk böyle aptalca şeyler yaptıramaz ama zaten bu hikayede bana hiç inandırıcı gelmedi kusura bakma arkadaşım herhalde burdaki konu sahiplerine özendinki böyle bir yola başvurdun ama onunda sonu gelmemiş zaten

sene 2017 konu hala devam ediyor. arkadaş tekrar yazmış bir mesaj,eşim tekrar dövdü yüzüm mosmor.
sene 2018
arkadaş tekrar yazıyor. eşim yeni kredi kartımıda aldı.
sene 2020 konu hala devam.:delphin:

birde gerçek oluyormuş daha önce kadının biri buraya konu açmış kimse inanmamış böyle birşey olamaz diye sonra kadın televizyona çıkmış konu doğruymuş buda öyle birşeymi acaba öyleyse bu dünyanın çivisi çıkmış artık

Dogru olmamasını temennı ederken, o ıhtımalı de goz onunde bulundurmak gerek elbette.

Eger dogru ıse de, nasıl bır ezıyete maruz kaldıgının farkında, yasadıklarının normal olmadıgını da bılıyor... Kurtulmak ıstıyorsa bu hayattan onunde tek bır secenek var, bunu yapmalı.

Farz edelım kı dogru, bızden alacagı hıc bır fıkır onu bu yasamdan kurtaramaz. Kurtulmak ıstıyorsa, bunu kendı yapabılır, bızlerın bır kac satırlık cumlelerı degıl...

gerçek mi bu hikaye acaba,eğer gerçekse nasıl"hala seviyorum"diyebiliyorsunuz,yok yalansa o kadar insanı uğraştırmayın lütfen...

Dogru olmamasını temennı ederken, o ıhtımalı de goz onunde bulundurmak gerek elbette.

Eger dogru ıse de, nasıl bır ezıyete maruz kaldıgının farkında, yasadıklarının normal olmadıgını da bılıyor... Kurtulmak ıstıyorsa bu hayattan onunde tek bır secenek var, bunu yapmalı.

Farz edelım kı dogru, bızden alacagı hıc bır fıkır onu bu yasamdan kurtaramaz. Kurtulmak ıstıyorsa, bunu kendı yapabılır, bızlerın bır kac satırlık cumlelerı degıl...

aynen katılıyorum zaten doğruysa fikir sormak için değil içini döküp kendini rahatlatmak istiyordur yoksa o da biliyor çözümü ben doğruysa çocuklara üzülürüm anne ve babalarının hatalarını onlar çekmek zorunda değiller

Arkadaşlık sitesine üye olan bir bayan ve bu bayan tahsilli ,hırslı,güzel,istediğini almayı bilen,zarif,eğitimli (!)

Çok da mütavaziyiz ayrıca :delphin:

konu sahibi kapsama alanına girdi galiba
ilginç mi illginç
komikmi evet çok
insanların onca derdi varken bazılarıda nasıl dikkat çeekerim diye düşünüyorlar

arkadasim zaten dul olmak gibi bir korkun oldugu icin bosanmaya yanasmicaksin

eee seviyorumda diyorsun bu adami

ne diyelim Allah yardimcin olsun...

ilk bulusmada cantandan para gidince senin orayi terk etmen gerekiyordu o zaman bahanen yoktu ne sevgin nede cocuklar...

herkes burda ama konu sahibi yok konu boş çıktı bence hanımlar amaç dikkat çekmekti bu durumda başardıda

konu bölük pörçük anlamaya çalışmak da güç...
aklımda kalanlar...arkadaşlık sitesi ve kararan hayat sanırım
özetini anlamak daha iyi..
çünkü arada o kadar detay varki..
senaryo tadında ama artık olmaz dediğim şeyler bile
gerçekde oluyormuş burada gördüm...
muhtemelen buda gerçek yapılan hata aynı...
büyük konuşmayım ama arkadaşlık sitelerinden
hayır geldiğini istisnalar dışında görmedim...
artık insan reel hayattaki ilişkilere bile güvensizken
eğitimli biri olarak nasıl güvendiniz?
hadi güvendiniz diyelim sizi ezmesine nasıl izin veriyorsunuz?
ve neden iki çocuk yapıyorsunuz?

Adam seni etkilemek için yumruk mu atıyordu?
:bbo:
Paranı cüzdanından alıyordu...
Burnunu kırıyordu...
Hakaretler ediyordu...
Sen de ona bu özelliklerine aşık oldun.
:asigim:
Evlendin...
kaydirigubbakcemile
2 de masum çocuk yaptın...
Dayak yemeye ve aile saadetine devam ettin.
Şeniz
Hala seviyorum hala onsuz kalmaktan korkuyorum diyorsun...
:asigim:
Biz buna toplumda mazoşist diyoruz...
Sen bence mazoşistsin, acı çekip mutlu oluyosun...
Eşin de sadist...
Sana acı çektirip mutlu oluyor.
Siz madem mutlusunuz, yapan memnu çeken memnu. :1rolleyes:
O zaman ne derdin var ki Allah aşkına? :kahve:
Sorun ne burada?
Onsuz kalmak istemiyorsan zaten devam et yaşantına böyle.
He gün gelip de adam seni KAZARA öldürdüğünde çocukların gelip mezarın başında ağladıklarında umarım çocuklarının olası psikolojilerini de az çok tahmin edersin...
Kendine acımıyorsun mutlusun anladım ama çocuklarına evlilik ve aşkı böyle tanıtma hayattan soğutma nolur biraz onları da düşün.
:umursamaz:

daha evlenmeden sevgilisini üzerinden tır geçmişe çevirir.
dolandırıp, soyup soğana çevirir.
ama neresinde nasıl bir boncuk bulunan bir abiyse evlenip 2 de çocuk yapılır.
hala dayak yenir.
ve napayım çok seviyorum denir.
doğru anladım değil mi?

benim bir ricam var yüksek müsadenizle.
bu bulunmaz hint kumaşı, üstün yetenekli, sol kroşe atınca tadı damağında kalan, erkeklerin erkeği abiyle tanışmak istiyorum.
dibim düşerse arkamdan toplarsınız bir zahmet.
:delphin:

topikte 12 kayıtlı kullanıcı 1 misafir ayy bu olay bana çok tanıdık geldi geçenlerdede olmuştu konu tavan yapmıştı sonrada enişteeee basmıştı topiği hadi hayırlısıkaydirigubbakcemile4

Şaka gibi.naniknanik.gerçek olduğunu düşünürsek bu hikayenin..
ilk buluşmada çantasından para çalınınca, aklı selim bir insan 2.sini gerçekleştirmez..
Ama arkadaş ödül üstüne ödül vermiş..

Back