eyvahedigeldismilehakıkaten size son kez yazıyorum..şunu söylemeden bitirmeyecem.. ben eşimle prblem yaşıyorum.. senin gibi babanla değil.* ben kan bağım olan birinden nefret etmiyorum senin gibi.. benim babam her ne olursa olsun evden kovmaz.. kanbağım olmayan eşime bile ben senin baban ve babannen için yazdıklarını yazmadım..ama anladım ki sen ezimişliğini(sizin tabirinizle) bu ne idüğü belirsiz kadınlarla dalga geçerek yapıyorsun.. sana bol şans. allah hayırlı kısmetler çıkarsın.. önce hayırlı bir iş,sonra da hayırlı bir eş nasip etsin..baba ahıda almamaya dikkat et.. yoksa iflah olmazsın))sevgiler saygılar..boshayallersmile
taksit taksit yazdığınız için yaşadıklarınızın tamamını okuyamadım, ama anladığım kadarıyla sizde oldukça yorucu bir insansınız, bize burada parçaları birleşterme oyununa çevirdiğiniz için.
Eğitimli olduğunuzdan söz ediyorsunuz nasıl böyle bir adama iki evlat verebildiniz ? hadi ilkini doğurdunuz bu kadar çocuk sevgisi taşımayan bir adama ikinci çocuğu neden verdiniz ? bu kadar mutsuz bir ilişkiye kötü zamanlarınıza neden onlarıda sürüklediniz !! sizi bu adamdan koparamayan hırs olabilir ? elde etme hırsı hiçbir zaman onu tam anlamıyla sahiplenememe duygusu ve bu sizde hastalığa dönüşmüş ayrılamıyorsunuz ama emin olunki o hayal ettiğiniz mutlu günler bu adamla asla gerçekleşmeyecek !!! burada anlatıp rahatlayamazsınız bir uzman yardımı almanız gerekir madem eğitimlisiniz bunuda akıl etmeniz gerekir değil mi ?
ha bacım birde sen kendini güzel sanıyorsunda belki adam seni beğenmiyordur...ne kadar ezdirsende kendini çirkin görüyorsa sevemez seni...zaten sevmesine gerek kalmadanda onun olmuşsun....uğraşma bence..adamı aldat..oh hem sen rahatla hede dünyada insan olan erkeklerde varmış dersin..böyle böyle ufak ufak soğursun o anguttan..erkekğe 4 kadın düşüyorsa karısına sahip çıkmayan p...ge de 4 boynuz düşer...kusura bakmayın çok sinirlendim ve üzüldüm...
bu ne şimdi arkadaşım nasıl bir yorum buu ne yani kısasa kısas bumudur yazık gerçekten yazık sizce arkadaş kocasını aldatınca cezalandırmışmı olucak kocasını yapmayın allah aşkına yaa burda kimse kocayı savunmuyor ama git başkasının altına yat aldat da demiyor bumudur yanikötükedihüsokötükedihüsoha bacım birde sen kendini güzel sanıyorsunda belki adam seni beğenmiyordur...ne kadar ezdirsende kendini çirkin görüyorsa sevemez seni...zaten sevmesine gerek kalmadanda onun olmuşsun....uğraşma bence..adamı aldat..oh hem sen rahatla hede dünyada insan olan erkeklerde varmış dersin..böyle böyle ufak ufak soğursun o anguttan..erkekğe 4 kadın düşüyorsa karısına sahip çıkmayan p...ge de 4 boynuz düşer...kusura bakmayın çok sinirlendim ve üzüldüm...
ha bacım birde sen kendini güzel sanıyorsunda belki adam seni beğenmiyordur...ne kadar ezdirsende kendini çirkin görüyorsa sevemez seni...zaten sevmesine gerek kalmadanda onun olmuşsun....uğraşma bence..adamı aldat..oh hem sen rahatla hede dünyada insan olan erkeklerde varmış dersin..böyle böyle ufak ufak soğursun o anguttan..erkekğe 4 kadın düşüyorsa karısına sahip çıkmayan p...ge de 4 boynuz düşer...kusura bakmayın çok sinirlendim ve üzüldüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?