insanların inanmamasi gayet doğal,bende de soru işaretleri var..
1. sayfada bahsettiginiz bir bayan var gözümün önünde ve mühendis..yanlış bir adama asık olup o adamla yanlış bir evlilik yapıyor(yanlış olduunu kendide bile bile) ve yine o yanlış adam ve yanlış evlilikten 2 tane cocuk..
suanda da hala yanlış olduğunu bildigi bir evliliği sürdürüyor..
bu film anca ben ölürsem biter bile diyor..
bu kadar sikayet etmesine rağmen bu kadar şey yasadım diye dert yanmasına rağmen hala o evde o bilgisayarına basında bizlere cevap veriyor..ve hala kocasının yaptıgı kötülükleri anlatıyor..
iste bu yüzden de ya insanlar inanmıyor ya da acaba diye düşünüyor..
bu kadar çile çeken hatta işkence çeken bir kadın..ve 1. sayfada anlatılan kadın?
siz bu adamdan ayrılmak istemiyorsunuz..e madem ayrılmak istemiyorsunuz o zaman probleminiz yok demek ki..e madem probleminiz yok o zaman bunları niye anlatıyorsunuz?gibi sorular benim kafamı kurcalıyor..
önceki yazımda da söyledim; bugün maddi manevi güvencesi olmayan bir çok kadın bile artık buna katlanmazken,sizin gibi okumuş belli bir yere gelmiş iyi aile kızı zarif vs bir insan bu filmin bitmesi için niye olmeyi bekler??
cesaretim yok cesaretim yok diyorsunuz..bu kadar şey yasamış bir kadının cesareti olmadigina asla inanmam..
dünden beri ilk kez az önce aradı.. napıyorsunuz? evde misin..? kaç gun evdesin diye sordu.. çunku para bırakmadı.biliyorum ki bı kaç gun daha evdeyım desem eve gelmeyecek..çünkü para bırakmadı. günlük yol paramı veriyor,ve cebimde gördüğü 1 lırayı bile bana fazla göruyor.. yol param eksikti aldım dıyor.. ama evde yeni bir şey gördüğünde bu nereden geldin,nasıl aldın asla demez..
evet aynen oyle cekhu ama su varki genelde inanmayanlara ve fazla suclayanlara cevap veriyor.. Yada ilgimi cekti nikinin ne anlama geldigini soran arkadasa bile cevap verdi ama durumuna o kadar uzulup ve kendince fikir beyan edenlere yada ciddi ciddi uzulup soru soranlara cevap vermiyor.. Kafasina gore takiliyor gibi bir hal var.. Bu yuzden artik ne yazilsa haktir.. Konu tavan yapmis ama cevap yerine hala cektigi aciyi anlatiyor sorular kasten atlatiyor amac cesaretse neden cesaret verenlere bir sey demiyor?
inanamıyorum eğer bu yaşananlar doğruysa arkadaşım az önce okuduğum konuyu okuyun lütfen ordaki bayanın cesaretine hayran kaldım açıkçası
sizi de bunları çektiğiniz için esefle kınıyorum
bitmesi için ölmem lazım.. ölmeyecem arkadaşım.. senaryo yazacak kadar iyi edebıyatım yok.. sizi eğlendirecek kadarda vaktim yok benim..
allahım bi hakarete uğramadığımız kalmıştı
size ne arkadaşım??
ben inanıyorsunuz diye sizi yargılıyor muyum?
inanan saftır salaktır vs vs gücünüze giden bir şey mi söyledim?
kusura bakmayın asıl siz, size hiç bir laf atmadığım halde bana sataşarak kendi egonuzu tatmin ediyorsunuz (en azından böyle boş boş bana sataraşarak öyle bir izlenim bırakıyorsunuz). Niyetiniz bu değilse kendinize çeki düzen veriniz.. Bu yolunuz işe yaramıyor başka taktik deneyin :) Zira fikirlerimde en ufak bir değişme de yok :) Öyle linç etmekle falan olmaz bu işler.
eminim içinizden "nasıl da koydum lafı oley beee" diyorsunuzdur?? bırakın bu basitlikleri de konunun kendisiyle muhatap olun benimle değil :)
haa benim atışmam olmuş mudur? evet ama KONU SAHİBİYLE
size ne ki? kendi yorumunuza bakın, seviyesizleşmenize gerek yok beğenmediğiniz fikirleri duyduğunuz zaman.. Haddinizi bilin. Beni hadsiz bulup yazıyorsanız gene hakkınız yok, SİZE NE?? ben burada direk olarak konu sahibine yazıyorsam cevabımı da konu sahibinden alırım... Cevap verip vermemek de kendi inisiyatifidir.
ya harbi yeter artık yediğiniz bizi ha. cinsilatif sizden beklemezdim, eski üye diyip size bişey demedim ama yeter artık ya. bariz dalga geçiyosunuz daha da üste çıkıp insanlara kızıyosunuz.
yahu burası ne psikoloji sitesi ne de biz doktoruz. kaç senelik üyesiniz şurada, e diyosunuz bu derdini anlatan da öyle, belli bişey böle bişeye inanmayanların çok olacağı. siz bu siteyi tanımıyomusunuz? ay eskiden böyle değildi geyiklerine rica ederim girmeyin!
benim bir arkadaşımın derdi olsa tuttuğum gibi doktora götürürüm, bissürü kadının olduğu bir internet sitesine değil! yok arkadaşım kötü gün geçiriyo falan demişsiniz de, 60 bin ne idüğü belirsiz insana derdini anlatınca herkes de ona acıyınca ne değişcek bu kadının hayatında? iyimisiniz siz hakkaten? arkadaşlık dostluk hikayeleri hiç inandırıcı değil burada. resmen eski üyelerden birkaçı toplanmış ahaliyi tiye alıyor çok açık.
bunun nesine inanalım kardeşim! beğenmiyosan okuma diyenler var, sen de beğenmiyosan benim yazdığımı okuma. ben bu sitenin bi üyesiysem okuyup yorum yapma hakkım var. konu sahibinin de konu açma hakkı var evet, ama benim ona inanmama hakkım da var! dalga da geçerim başka şey de derim. ama dalga geçenlere hakaret ediliyor ne münasebet? gözümle görmediğim bişeye neden inanacakmışım hele de bu kadar acaipken?
bi insanın bu kadar büyük derdi olsa BİR İNTERNET SİTESİNDE İŞİ NE?? içini dökmek falan çok komik bunlar ya. valla yeter baydınız cidden![/QUOTE
hiç tarzım değildir birebir söz düellosuna girmek.
etki tepki. dayanamadım
ikimizde eski üyeyiz bi merhabamız olmadı hiç ancak seni severim
fakat bu iddian olmadı be december
bikaç üye toplaşıp dalga geçelim filan
daha neler.ne vaktim ne karakterim müsade etmez böyle bi şeye
elbette inanmak zorunda değilsin(iz)
zaten sorun da burda.kimse neden inanmıyorsunun derdinde değil.
bana da oluyor bu.bi konu açılıyor.içimden bi ses inanma diyor
bakıp geçiyorum.dalga geçmek ya da konuya habire dahil olup inanmammmm demiyorum.
ama senin de dediğin gibi bu kadar çok üyesi olan bi yerde
kişi sayısı kadar da (ne idüğü belirsiz demeyelim buna) tarz farkı olacaktır.
çünkü ne olduğunu bilen hatta ne olmadığını bilen kadınlar da var burda haksızlık yapmayalım.
sevgiler...
kime ne cvp vermedim bilmiyorum..hatta çoğu beni cesaretlenen msj kopyalayıp sakladım bile..eşimin yuzune daha bi inat ağlamadan dik başımla cvp vereceğim msjlar aldım.ben boşanmayı artık göze aldım.. bosanacagım.. ama şu an ki durumum bılmeden yorum yapmıyorsunuz.. beni infaz edin etmeyin deiyorum,hakettiğimi biliyorum.. benim tanışma ve evlenme sürecımde cinsilatıf hep yanımdaydı,hep ikna etmeye çalıştı..anlık fikkrimi değitirdi.. ama sonr aben yine başımın dikine gittim.. infaz edin de..destek olunda.. beni buraya konu açma amacım,(ki şu an ki durumumu bilmiyorsunuz) topladığım gücümü harekete geçirmekti.. ve boşansam dahi kimselere anlatamayacagım hıkayemi tek başıma yaşamamak, gecenin bi yarsı cinsilatıfı aramamaktı.
cinsilatif bana başta sna acıyordum ama artı acımıyorum dedi.. bana bi daha anlatma bile dedi..adliyeye gidişimi ve nasıl döndüğümü o biliyor.. inanmayın,tavan yaptıran ben değilim bu konuya.. beni tahrik edenler.. sadece 65 msjım varken gerıye kalan 400 msjı ben yazmadım.. herkes konu açıyor.. gidin o konulara tavan yaptırın.. bana destek olan daha doğru bana yardımcı olmayı hedefleyen arkadaşlarım yazdığınız kelimeler bir bir beynıme yerini aldı.. gururumu ayaklar altına alıp,sindirildiğimi daha bir farketim. yabancı gözuyle kendimi gördüm..
var mı ötesi...?
valla konu sahibi davranislariniz ilginc gelmeye basladi bana
bende buraya konular actim yazilan olumlu yada olumsuz cevaplarin sahiplerinin kendi sayfalarina giripte acaba onlar ne sorunlarla ilgili konular acmislar diyerek bakmak hic mi hic aklima gelmedi sizin gibi.... bakiyorumda bir arkadsa kendi acmis oldugu konudan dolayi kalkip cevap veriyorsunuz buda ordan dikkatimi cekti..hatta benim sayfama bile girip bakmissiniz...onca sorununuzun icinde akliniz buna calismis yani.ama dikkat edin yine iyi birsey yapmaya calismiyor akliniz...insanlara cokda guzel cevap veriyorsunuz ama hayati size zindan edene sesiniz cikmiyor nedense...burda hakkinizi aramaniz hayatinizda hic biseyi degistirmicek siz kendi hayatinizda esinize karsi uygulayin bunlari bence...
gülümsettin beniyerimseniben
sen de benimprofilimde gezinmiştinsanırım.. benim kapım açık herkese,sen kapıyı açık unutmuşsun sanırım. istemeden girdimm..
üye olurken kimsenin profiline girmeyin yazmıyordu.. kural ihlali yaptım sanırım..üzgünüm..
ersealme, ne dıkkantımı cektı bılıyor musunuz? Burada bu kadar hazır cevap ve verdıgı cevabı yerıne oturtan yorumlar yapabılıyor ıken neden aynı sekılde reel hayatta da davranamıyorsunuz? ınsanların sızı yargılamasından, tepkısınden korkuyor ısenız, sanal dahı olsa, sıze karsı olusan tepkıler ınsanlar tarafından konuluyor.
Ben konunun gercek ya da yalan olusunu yargılamaktan vaz gectım artık. Sadece sonu nasıl bıtecek bıraz bunu merak edıyorum.
Fakat bunun oncesınde daha cok yukarıda kı merakım on plana cıkıyor.
Yorumlara tepkı gosterırken gayet kendınden emın tavırlarınız var, oysa sızı ezen, asagılayan esınızı bır tahta oturtmadıgınız kalmıs. Enteresan bır kısılıgınız olduguna kanaat getırdım.
haklısın... işte ben de bunu anlamaya çalışıyorum.. neden her seferınde bu kadar çekmeme rağmen,vazgecemiyorum? beni kandırmasına göz yumuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?