Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.çocuk mu dediniz ay bayılazaam ben ohaoldumsmile
akannehir
herkesin msjlarını okurken bana kızanlara daha çok hak verdim.. her msj beni biraz daha uyandırdı. ama bu msj ikinci kez tekrar okuyorum..içimi en çok yakan msjdı.ağlıyorum... ama daha güçlüyüm.. tesekkür ederim...yinelemek istedim...
yorumları okumadm
msjlarını arattım ve tum msjları okudum....
nasıl bi güç sendeki?
nasıl bi sevgi?
ya da nedir senı bu kişiye bu kadar bağlayan...?
bişiyi merak ettim ben....................................
o ona ii davrandıgnda ii davranmıyor mu hiç?
hanı oyunun kurallarını değiştirsen ya da bu kadar sevgini sabrını belli etmesen...değişir mi acaba.?
yeterince sabretmişsin bence
yeterınce şans vermişsin...
yeterınce haz almiş bundan..sana yaslanıp hayatını yaşamaktan....
söz etme diye meleklerinden bahsetmek istemıyorum ama onlar buyuduklerinde 'baba'diyecekleri kişi o kişi olmayabilir....
doğumda bile yokmuş baksana...
sen ona değil kendine şans ver şimdi....
onu bitir..ve kendi hayatına başla...
seni seven biri olacak KADERİM deme...bilemezsin...
belki o minikler büyüdüklerinde BABA dedikleri biri olacak...ve senın yanında olan bunu hakeden biri olacak bu kişi....
yanı yenı biri...bi eş...bi dost...herşeyın olacak biri....
sen kendıne şans ver nolur....
daha fazla acımadan canın...ve onun acittiklarına şahit olmadan daha fazla....
arkadaşlar ben ilk okuduğumda etkilendim ve üzüldüğümü belirten mesajımı yazmıştım.
ama daha sonra yazılanları okudukça bir tutarsızlıktır gidiyor bu kişinin hayatıyla ilgili. parça parça hayatından paragraflar anlatmak vs.
zaten şu çok dikkatimi çekiyor "FİLM DAHA BİTMEDİ" başlığıyla açılmış bir konu bu. siz yorumlarınızı devam ettirdikçe bu film bitmeyecek ben eminim...
herkesin msjlarını okurken bana kızanlara daha çok hak verdim.. her msj beni biraz daha uyandırdı. ama bu msj ikinci kez tekrar okuyorum..içimi en çok yakan msjdı.ağlıyorum... ama daha güçlüyüm.. tesekkür ederim...
bı dakka 3. cocuğa mı hamilesin suan?ben anlamadim?yoksa hikayenin devamimiydi son yazdığın?
eğer 3. cocuğuna hamileysen...yazık ya..
bir de ailenden yeteri kadar ilgi ve sevgi gördüğünü de belirtmissin..
o zaman bu adamdan nasıl vazgecemiyorsun??
hani ailenden görmediğin ilgiyi sevgiyi görsen(ki zaten gormemissin) anlarım..bu boşluğu dolduruyor demek ki bu adam derim..ama böyle bir şey de değil..
çalışıyorsun,hemde iyi dediğin bir yerde..
ya niye hala o evdesin arkadasım sen?
ayakları yere basan,kendi parasını kazanan,ailesi tarafından sevilen,iltifat alan bir kadın bu adamı hala niye çeker?
Icimde derinlerde bir yerde bu bir tez calismasi gibi bir his var..
hala insanım sadece 5 yılını sadece herşey birgun düzelecek diye bekleyerek geçirmiş.. şu an beyninin içi kanıyan acıyan biriyim... kendime olan özgüvenımı yerle bir etmiş biriyim. beynim şu an çok acıyor. çıkıyorum ben... eşimin teli ikindiden beri kapalı.. birde burada ispat peşinde koşamam.. rahatlayacak msjların dışında bei ispata zorlayan arkadaslarım.. tutarsızım,ruh hastasıyım,tez yazıyorum ve siz bu tezin saf kadınları olmayın..