• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film daha bitmedi....

hamile değilim ... durdukça aklma geleni yazıyorum. evet ikinciyi nasıl yaptım ben de anlamıyorum.. hakikaten hamile kalabilme şansım yok gibi.. şimdiden sonra hiç yok zaten... iyi ki de yaptım hayatımın erkekleri onlar. hayatımın ışıkları..
benim ona hiç ıhtıyacım olmadı.. ama o bize hep gebeydi. ben ve iki bebemle dimdik harıka bir hayat süreceğiz.. beli bu süreçte maddi olarak biraz sıkılacagız.. ama onlar benim kocam olacak,babam olacka,dostlarım olacak..bebeklerimi iyi ki yapmışım..

yinelemek istedim...
yorumları okumadm
msjlarını arattım ve tum msjları okudum....
nasıl bi güç sendeki?
nasıl bi sevgi?
ya da nedir senı bu kişiye bu kadar bağlayan...?

bişiyi merak ettim ben....................................
o ona ii davrandıgnda ii davranmıyor mu hiç?
hanı oyunun kurallarını değiştirsen ya da bu kadar sevgini sabrını belli etmesen...değişir mi acaba.?

yeterince sabretmişsin bence
yeterınce şans vermişsin...
yeterınce haz almiş bundan..sana yaslanıp hayatını yaşamaktan....

söz etme diye meleklerinden bahsetmek istemıyorum ama onlar buyuduklerinde 'baba'diyecekleri kişi o kişi olmayabilir....
doğumda bile yokmuş baksana...

sen ona değil kendine şans ver şimdi....

onu bitir..ve kendi hayatına başla...

seni seven biri olacak KADERİM deme...bilemezsin...

belki o minikler büyüdüklerinde BABA dedikleri biri olacak...ve senın yanında olan bunu hakeden biri olacak bu kişi....
yanı yenı biri...bi eş...bi dost...herşeyın olacak biri....

sen kendıne şans ver nolur....

daha fazla acımadan canın...ve onun acittiklarına şahit olmadan daha fazla....

arkadaşlar ben ilk okuduğumda etkilendim ve üzüldüğümü belirten mesajımı yazmıştım.
ama daha sonra yazılanları okudukça bir tutarsızlıktır gidiyor bu kişinin hayatıyla ilgili. parça parça hayatından paragraflar anlatmak vs.
zaten şu çok dikkatimi çekiyor "FıLM DAHA BıTMEDı" başlığıyla açılmış bir konu bu. siz yorumlarınızı devam ettirdikçe bu film bitmeyecek ben eminim...

yinelemek istedim...
yorumları okumadm
msjlarını arattım ve tum msjları okudum....
nasıl bi güç sendeki?
nasıl bi sevgi?
ya da nedir senı bu kişiye bu kadar bağlayan...?

bişiyi merak ettim ben....................................
o ona ii davrandıgnda ii davranmıyor mu hiç?
hanı oyunun kurallarını değiştirsen ya da bu kadar sevgini sabrını belli etmesen...değişir mi acaba.?

yeterince sabretmişsin bence
yeterınce şans vermişsin...
yeterınce haz almiş bundan..sana yaslanıp hayatını yaşamaktan....

söz etme diye meleklerinden bahsetmek istemıyorum ama onlar buyuduklerinde 'baba'diyecekleri kişi o kişi olmayabilir....
doğumda bile yokmuş baksana...

sen ona değil kendine şans ver şimdi....

onu bitir..ve kendi hayatına başla...

seni seven biri olacak KADERİM deme...bilemezsin...

belki o minikler büyüdüklerinde BABA dedikleri biri olacak...ve senın yanında olan bunu hakeden biri olacak bu kişi....
yanı yenı biri...bi eş...bi dost...herşeyın olacak biri....

sen kendıne şans ver nolur....

daha fazla acımadan canın...ve onun acittiklarına şahit olmadan daha fazla....
herkesin msjlarını okurken bana kızanlara daha çok hak verdim.. her msj beni biraz daha uyandırdı. ama bu msj ikinci kez tekrar okuyorum..içimi en çok yakan msjdı.ağlıyorum... ama daha güçlüyüm.. tesekkür ederim...

arkadaşlar ben ilk okuduğumda etkilendim ve üzüldüğümü belirten mesajımı yazmıştım.
ama daha sonra yazılanları okudukça bir tutarsızlıktır gidiyor bu kişinin hayatıyla ilgili. parça parça hayatından paragraflar anlatmak vs.
zaten şu çok dikkatimi çekiyor "FİLM DAHA BİTMEDİ" başlığıyla açılmış bir konu bu. siz yorumlarınızı devam ettirdikçe bu film bitmeyecek ben eminim...

bitmedi .. dün il dışına çıktı. dün gece yalnızdık.bu gece de yalnızız.sabah10da aradı gunaydın dıye.sonra tel hep kapalı. nasıl bir başlık bulsaydım.ama filmin sonuna az kaldı.

herkesin msjlarını okurken bana kızanlara daha çok hak verdim.. her msj beni biraz daha uyandırdı. ama bu msj ikinci kez tekrar okuyorum..içimi en çok yakan msjdı.ağlıyorum... ama daha güçlüyüm.. tesekkür ederim...

sen ağlıyorsun ben sen yazdıkça her sayfada bi sigara daha yakıyorum...
ne bileym bi haline yüreğim minnet duydu...
tekrar oku tekrar düşün diye 2.ye yazdım o msjı...
bazı yorumlara cvp atmişsin sana inanmayanlar olmuş sanırım..diyorum ya yorumları okumadım
inanıyorum tüm yazdıklarına...
bak ne yapalım biliyor musun? sen bi hayal kur ve ona koş artık...ona harcadığın emeği başkasına vermiş olsaydın (hakeden birine) baş tacı olurdun..ve bunun için cok gec deme...cünkü değil...

sen yenıden sevebiilirsin yenıden aşık olabilirsin...guzelim dedin ki inanıyorum buna...senın ona verdiğin değeri sana başkası verdiğinde sevemez misin?...izin ver kendine...bu yol senı doğruya ulaştıracak hanı onu düzeltecek olsa 'uğraş haklısın'diyeceğim...ama bu yol senı sona sürüklüyor...dön vakit gec olmadan...sana daha fazla zarar vermeden dön...kendine dön...diyorum ya şans ver bir kere..kendın için yap bunu...senı görmeyen bi çift göz var o evde...hanı her gun olmayan...izin ver kendıne ve cık o kapıdan...onlayken yaptıklarını onsuzken yapamaz mısın? onlayken ne yaptın ki ona muhtaçsın? herşey senın elinde...herşey.................

bı dakka 3. cocuğa mı hamilesin suan?ben anlamadim?yoksa hikayenin devamimiydi son yazdığın?
eğer 3. cocuğuna hamileysen...yazık ya..
bir de ailenden yeteri kadar ilgi ve sevgi gördüğünü de belirtmissin..
o zaman bu adamdan nasıl vazgecemiyorsun??
hani ailenden görmediğin ilgiyi sevgiyi görsen(ki zaten gormemissin) anlarım..bu boşluğu dolduruyor demek ki bu adam derim..ama böyle bir şey de değil..
çalışıyorsun,hemde iyi dediğin bir yerde..
ya niye hala o evdesin arkadasım sen?
ayakları yere basan,kendi parasını kazanan,ailesi tarafından sevilen,iltifat alan bir kadın bu adamı hala niye çeker?

merak edilen de bu zaten.ya biz biraz kıt beyinliyiz anlayamıyoruz ya da başka bişey..

Tezse bunun mantığı ne olur ki?
ben bi hikaye yazdım, saf karılar hepsi atladı mı acep?CADIARZU
ben de şimdi şüphe ettim,tez de olur..herbişey olur..
çok akla aykırı şeyler yaşanılanlar..kişinin insanlığını unutmuş olması demek
..

yasanilanlar karma karisik anlatiliyor olumsuz yazi yazanlara ne kadar guzel laflar sokuluyor cok ilginc sanki 2 kisi yaziyormus gibi geldi banada...

hala insanım sadece 5 yılını sadece herşey birgun düzelecek diye bekleyerek geçirmiş.. şu an beyninin içi kanıyan acıyan biriyim... kendime olan özgüvenımı yerle bir etmiş biriyim. beynim şu an çok acıyor. çıkıyorum ben... eşimin teli ikindiden beri kapalı.. birde burada ispat peşinde koşamam.. rahatlayacak msjların dışında bei ispata zorlayan arkadaslarım.. tutarsızım,ruh hastasıyım,tez yazıyorum ve siz bu tezin saf kadınları olmayın..

Size defalarca isik tutacagina inandigim mesajlar yazdim, nezaketen de olsa herhangi bir cevap alamadim, ha keza diger sirtinizi sivazlayan yorumlara da geri donmediniz. Sakinlikla ve hayretle takip ediyorum halet-i ruhiyenizi?

nasıl ya? 3 . cocuk ! sen 5 yıllık evli değilmiydin

her mesajın ayrı bi çelişki be bu ne yaaa

hala insanım sadece 5 yılını sadece herşey birgun düzelecek diye bekleyerek geçirmiş.. şu an beyninin içi kanıyan acıyan biriyim... kendime olan özgüvenımı yerle bir etmiş biriyim. beynim şu an çok acıyor. çıkıyorum ben... eşimin teli ikindiden beri kapalı.. birde burada ispat peşinde koşamam.. rahatlayacak msjların dışında bei ispata zorlayan arkadaslarım.. tutarsızım,ruh hastasıyım,tez yazıyorum ve siz bu tezin saf kadınları olmayın..

hala eşim diyo yaaa akannehirbacım sen şizofren olmayasn sempatiksalakcinni MOD ARKADAŞLAR IPDEN BAKAR MISINIZ BU ÜYENİN AYNI IP DEN BAŞKA ÜYELİĞİ VAR MI? dalga geçiyo olmasn biri :jeyyar:

Back