ya harbi yeter artık yediğiniz bizi ha. cinsilatif sizden beklemezdim, eski üye diyip size bişey demedim ama yeter artık ya. bariz dalga geçiyosunuz daha da üste çıkıp insanlara kızıyosunuz.
yahu burası ne psikoloji sitesi ne de biz doktoruz. kaç senelik üyesiniz şurada, e diyosunuz bu derdini anlatan da öyle, belli bişey böle bişeye inanmayanların çok olacağı. siz bu siteyi tanımıyomusunuz? ay eskiden böyle değildi geyiklerine rica ederim girmeyin!
benim bir arkadaşımın derdi olsa tuttuğum gibi doktora götürürüm, bissürü kadının olduğu bir internet sitesine değil! yok arkadaşım kötü gün geçiriyo falan demişsiniz de, 60 bin ne idüğü belirsiz insana derdini anlatınca herkes de ona acıyınca ne değişcek bu kadının hayatında? iyimisiniz siz hakkaten? arkadaşlık dostluk hikayeleri hiç inandırıcı değil burada. resmen eski üyelerden birkaçı toplanmış ahaliyi tiye alıyor çok açık.
bunun nesine inanalım kardeşim! beğenmiyosan okuma diyenler var, sen de beğenmiyosan benim yazdığımı okuma. ben bu sitenin bi üyesiysem okuyup yorum yapma hakkım var. konu sahibinin de konu açma hakkı var evet, ama benim ona inanmama hakkım da var! dalga da geçerim başka şey de derim. ama dalga geçenlere hakaret ediliyor ne münasebet? gözümle görmediğim bişeye neden inanacakmışım hele de bu kadar acaipken?
bi insanın bu kadar büyük derdi olsa BİR İNTERNET SİTESİNDE İŞİ NE?? içini dökmek falan çok komik bunlar ya. valla yeter baydınız cidden!
evet ben ruhsal olarak iyi olmayabilirim.. ben avukata gittiğim an tamamen düzelecem ama senin durumun benden vahim..ben sadece boşamıyorum cesaretim yok belki .. kendi konumda sizi istemiyorum.. fake bile olsam sanane.. içimi önce defterler döktüm azda olsa rahatladım.. ama şu an sen ve senin gibi daha kişilği oturmadan,kendini psikolog akıl hocası gören bana yazıklar olsun.. önce eşime guvendim, şimdide senin gibilere... ben uslanmam.. allahım en az benim yaşadıım bir gunu bile sana yaşatmasın yoksa sen katil olursun...
eyvahedigeldismilehakıkaten size son kez yazıyorum..şunu söylemeden bitirmeyecem.. ben eşimle prblem yaşıyorum.. senin gibi babanla değil.  ben kan bağım olan birinden nefret etmiyorum senin gibi.. benim babam her ne olursa olsun evden kovmaz.. kanbağım olmayan eşime bile ben senin baban ve babannen için yazdıklarını yazmadım..ama anladım ki sen ezimişliğini(sizin tabirinizle) bu ne idüğü belirsiz kadınlarla dalga geçerek yapıyorsun.. sana bol şans. allah hayırlı kısmetler çıkarsın.. önce hayırlı bir iş,sonra da hayırlı bir eş nasip etsin..baba ahıda almamaya dikkat et.. yoksa iflah olmazsın))sevgiler saygılar..boshayallersmile¤ decemBer ¤;13285351 .!.:psikolog hocası peki sempatiksalakcinni dediğiniz gibi psikolog hocası olsaydım burada diğer arkadaşlar gibi "ah canıım kıyamam, ılık süt iç geçer" diye size teselli vermem gerekirdi. ama duruma bakın ki, siz bana şu an hakaret ediyorsunuz. sebep? size inanmamam. kimin karakterinin havalarda gezdiği konusunda daha açık bir delil bulunmamakta zemuszemus  ayrıcana bu konuya yorum yazdırıp yazdırmamak sizin elinizde olan bir mevzu değil. haydi buyrun engel olun bana? bakın hala yazıyorum?   ben size bana güvenin mi dedim, güvence verdimmi? yoo. ama eşinizle bir anlaşma imzaladınız, evlilik anlaşması. ben sizinle evlendiğimi hatırlamıyorum sempatiksalakcinni
evet ben ruhsal olarak iyi olmayabilirim.. ben avukata gittiğim an tamamen düzelecem ama senin durumun benden vahim..ben sadece boşamıyorum cesaretim yok belki .. kendi konumda sizi istemiyorum.. fake bile olsam sanane.. içimi önce defterler döktüm azda olsa rahatladım.. ama şu an sen ve senin gibi daha kişilği oturmadan,kendini psikolog akıl hocası gören bana yazıklar olsun.. önce eşime guvendim, şimdide senin gibilere... ben uslanmam.. allahım en az benim yaşadıım bir gunu bile sana yaşatmasın yoksa sen katil olursun...[/I]
dünden beri ilk kez az önce aradı.. napıyorsunuz? evde misin..? kaç gun evdesin diye sordu.. çunku para bırakmadı.biliyorum ki bı kaç gun daha evdeyım desem eve gelmeyecek..çünkü para bırakmadı. günlük yol paramı veriyor,ve cebimde gördüğü 1 lırayı bile bana fazla göruyor.. yol param eksikti aldım dıyor.. ama evde yeni bir şey gördüğünde bu nereden geldin,nasıl aldın asla demez..
...Konu açılşmısa, ister inanır, ister inanmaz insan. İnanmadığı yerde ısrarla birşey anlatmaya niye gerek duyar anlamıyorum. Konu yalan, konu sahibi yalan, bu durumda sizin yazdıklarınızda yalandan başka birşey olmuyor. Konu çekiyor demek ki.
...
babyleon seni dinliyorum... ben cvp verıyorum, suç sana cvp vermiyorum o da suçta.. sana da son kez yazıyorum.. suçum ne .. bari gunahımı bileyimde ona göre davranayım..bunaldım ben..nefes alamıyorum..hayattan zevk almıyorum..eşim canımı yaktı.. doğru o yakmadı ben kendi canımı onun ellerine verip yak dedim..dra gıtmeye aileme ya da baska bırıne anlatmaya cesaretsizim..buradayım.. ama sen nıye buradasın o zaman...(ha bide şu var.. ben oyun oynuyorum..senaryo yazıyorum.amacıma ulaşmama az kaldı.. sen çattıkca ben eğleniyorum.. sen çak.. ben cvp vermeyecem artık...
yooo ben sana ciddi ciddi neden öyle düşündüğümü söyledim
yazdıklarını tutarsız bulduğumu bu yüzden de öyle düşündüğümü söyledim.. beni ikna etme zorunluluğun da yok.. dün de veda ettim konudan çıktım ama sürekli adım geçmeye devam ettikçe senle alakası olmadığı halde cevap yazmak zorunda kalıyorum :) kaç mesajdır yazdıklarımın da konuyla alakası yok, tamamen o kişilerle alakası var :) yoksa konunun sonucu inan zerre kadar umrumda değil :) yalansan da gerçeksen de beni ilgilendirmiyor akıbet :)
müsade ederlerse insanlar üzerlerine vazife olmayan konulara katılmadıkları fikirlere saygı duymayı becerebilirlerse ben de konuya daha yazmaya da meraklı değilim...
ha benim üzerime vazife midir? üzgünüm burada daha önce yazdığım şeyi tekrarlayacağım. buraya sen bu konuyu açmakla her fikirden insanı kendine muhatap etmiş oldun :) işine gelmeme gibi bir hakkın olduğu gibi işine gelmedi mi çıkın gidin konumdan deme hakkın yok... o da benim inisiyatifimdir işte :) ikimizin arasındaki bütün sürtüşmeler atışmalar ikimizin arasındadır çünkü sen konu sahibisin ben de sıradan bir okuyucuyum artık üçüncü şahıslara da dut yemek düşer diyorum özetle :)
bu cesareti biz size nasıl veririz bilemeyeceğim?.
buraya ne kadar doktora git ,ailene anlat desekte,iş yine sizde bitiyor. biz yazalım ,siz cesaretim yok deyin biz yap ama bunları diyelim siz yine cesaretim yok deyin.
kısır döngü,yani paradoks. nereye kadar peki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?