film daha bitmedi....

eşim kendini seven karısını sömürüyor.. ben de beniseven ailemi mi sömüreyim.?
ayyyy çok komik :roflol:bence de sen aileni aynı şekilde sömür, banka hesaplarına el koy kaşlarını gözlerini patlat valla yoksa tam sömürmüş olmazsın

üzgünüm ama hala ciddiye alamıyorum... akıl sağlığı yerinde olmayan sadece kendi doğrularına inanan bi insanın bile doğruları her mesajda aynı şeyleri söyler, yanlı saat bile günde iki kere doğruyu gösterirmiş ama bunun neresinden tutsak elimizde kalıyor lmaz:

tahsilliyım nasıl mutevazi olayım ama cahilim demi?
üzgünüm ama mesaj baştan aşağı son derece cahilce yazılmış, son derece kültürsüz ve eğitimsiz (insanları bu şekilde yargılamak normalde asla haddime düşmez, hatta yapana da "küstah" derim) ama sen bunu zaten değerlendirilmek üzere yazmışsın, gerçekler acıtır...

eğitim cehaleti alırmış da gerisi baki kalırmış

ÜÇÜNCÜSÜ SEN BAŞTAN AŞAĞI YALANSIN YAZI STıLıNDEKı TUTARSIZLIKLARDAN BELLı, bari herkese göstereyim, gerçek bir insan nasıl bu şekilde yazı yazar??

bir insan ancak kendi yazma stilinden farklı yazmak isteyip saçmaladığında bu kadar saçma sapan yazım hataları yazabilir... çünkü yazı stili kelimeden kelimeye ve cümleden cümleye değişmez. bari tikki kız dilinde falan yazsaydın da yamuk yumuk olsa da hiç değilse kendi içinde tutarlı olurdu :) ne demek istediğimi gayet de anlatabilmiş olmayı umuyorum...

ilk zamanlar öyleydi gerçi hala öyleyim...

od eve gelince beni öper girerdi.. ama ilk yaptıgı sey beni öpüp sonra pcnın düğmesıne tıklamaktı.. pcı artık ben evdeyen acmıyor.. çunku hep çok delil buldum..
şimide egısen bısey yok..eve gırıyor dırek mutfaga gıdıyor.. yemek varsa yer ve sıgarasını alr.. konuşmaz,anlatmaz.. 40 takla atarım beni görsun dıye.. oda yok.. sigara pc cep telefonu benim kumalarım... onun çocugu sigarası,anası telefon,babası bılgısayar..çocuklarla zaten sıfır ilgili.. bazen ya uzaktan barç dıye bi kez öper bazen ben varken ki şirinlik yapar ma kucaga almaz,konuşmaz oynamaz..

a.skucagımda bebemle yazıyorum kıaltarak değil.. kendimi size ispatlamak zorunda değilim.. siz vurun zaten vurasınız diye konu actım. tikki kız değilim.. gülünecek halime ağlarım demi? ve hiddetleniyorum bazen.kelime bulamıyorum yazacak. devrık kuruyorum cümlelerimi..amannn eyse yaa.. yaşadıklarımı bi ben bilirim bi ben anlarım.. umarım hayatınızda hep doğru yapmışsınızdır ve asla kötuyle karsılasmazsınız..

Keske bu anlattiklarinin hepsi koca bir yalan olsa..
Desenki kandirdim sizi, hikaye anlattim hepinize.. Keske.
Cok üzüldüm durumuna yahu.
Ama seninde birseyler yapman gerekiyor, sanirim yavas yavas farkindasinda bunun.
Sanki bir cemberin icinde dönüp duruyorsun.
Ayrildiniz diyelim, esinin artik olmadigini düsününce ne hissediyorsun?
Birde sen bu adama hic ayrilik lafindan bahsettin mi? Bosanalim dersen ne yapar acaba bunlari merak ediyorum.

olur olmadık şeyler yazanlara cevap vermek zorunda değilsin biliyorsun değil mi
biliyorsun da ben hatırlatayım dedim.

Şekerim herkese cevap vermişsin keşke bir de benim soruma cevap verseydin...
sizce?..........

sanırım en salağı benim de ondan....

ailemın maddi durumu fena değil.. onlara göz dikmiş olabilir..

ay şimdi de mutevaziliğime başlar bazı arkadaslar))

ya da beni sevdi. olmaz mı?

aslında bende çok mrk ediyorum...

ya ben hala sizi anlamıyorum gerçekten
zihnimi zerresine kadar zorluyorum
kalbimi mantığımı inandığım tüm değerleri
gerçekten sizi anlamaya hak vermeye çalışıyorum yemin ederim gerçekten..
ama yok..
anlattıklarınızı düşünüyorum okurken ben daraldım tükendim
siz yaşadınız..
ve hala boşanıcam herhalde bilmiyorum diyebiliyosunuz..
ve işte bu nokta da insanlar size kızıyo kalbinizi acıtan laflar ediyo
siz kendinize saygı duymuyosunuz çünkü
kendinizi sevmiyosunuz
insanların takatini okurken taşıran olaylar sizin
içinde olduğunuz halde bişeyler yapmamanız insanları çığrından çıkarıyo
anlamıcam sizi ikna oldum..
bu kadar aciz ve zayıf olmayı hiç bi kadına konduramadığım için
anlamıcam..

ersealme yazdıklarını baştan sona okudum
bu adama daha ne kadar sömürteceksin kendini okumuş tahsilli insanım diyorsun
ee ne güzel işte ayakların da yere basıyor
bunca şey yaşayıp da sırf eşine muhtaç olduğundan dolayı katlanmak zorunda kalan kadıncağzılar var
okudukça daraldım yahu bu adama nasıl katlanıyor diye

yorumları okumadm
msjlarını arattım ve tum msjları okudum....
nasıl bi güç sendeki?
nasıl bi sevgi?
ya da nedir senı bu kişiye bu kadar bağlayan...?

bişiyi merak ettim ben....................................
o ona ii davrandıgnda ii davranmıyor mu hiç?
hanı oyunun kurallarını değiştirsen ya da bu kadar sevgini sabrını belli etmesen...değişir mi acaba.?

yeterince sabretmişsin bence
yeterınce şans vermişsin...
yeterınce haz almiş bundan..sana yaslanıp hayatını yaşamaktan....

söz etme diye meleklerinden bahsetmek istemıyorum ama onlar buyuduklerinde 'baba'diyecekleri kişi o kişi olmayabilir....
doğumda bile yokmuş baksana...

sen ona değil kendine şans ver şimdi....

onu bitir..ve kendi hayatına başla...

seni seven biri olacak KADERıM deme...bilemezsin...

belki o minikler büyüdüklerinde BABA dedikleri biri olacak...ve senın yanında olan bunu hakeden biri olacak bu kişi....
yanı yenı biri...bi eş...bi dost...herşeyın olacak biri....

sen kendıne şans ver nolur....

daha fazla acımadan canın...ve onun acittiklarına şahit olmadan daha fazla....

merak ediyorum hiç mi ağrına gitmiyo? insana dair tüm değerlerini bu kadar mı kaybettin nerde kadınlık onurun gururun haysiyetin???
kendin çocukların için bişeyler yap artık

yemeyin bunları

kucağında bebe varsa da parmağını klavyeye götürbiliyorsan sanırım ı veya i basmış olmak farketmez o kadar da :) ya da g ile ğ arası ne fark eder el aynı yere gidiyor :)

fakir edebiyatına bak yarabbim kucakta bebeyleymiş :)

birini ödedik ikiyere borçlandık.. 7 yıllık birikimim gitti.. hayallerim gitti.
iyi bir mesleğim

param

güzelliğm var ve daha 28 ysındayım..
.......................
hala babam ve annem beni topluyor.. hala her anımdasadece babam ve annem var..
ma bana kıyamayan aileme söylersem dunyaları yıkılır.. annem ve kardeşlrim sevmesede eşimi ben sevmişim diye susmuşlarsa
hani haberleri yoktu???
ha sen boşanma kararından bahsediyorsundur tabii :) susuyorlarmış ya kızları dayak mayak yerken :)

bu maaşla gırtlağınıza kadar borca battıktan sonra 2010 yılında iyi toparlanmışsınız maşallah....
pekiiiiiiiii :)

ben nasıl 5 senelik evli olduğunuzu da anlamadım şimdi?

sanırım 5 senelik beraberlik olacak ama gene 5 sene etmiyor.. 4.5 sene

bu arada şuraya tekrar döneyim

yaz geldi.. bız bı kötu beş kötü,bir iyi geçirdik vakti.. birini ödedik ikiyere borçlandık.. 7 yıllık birikimim gitti.. hayallerim gitti..
2006 yılında 7 yıllık birikimin gitmiş ya.. şimdi sen 28 yaşındasın 4 sene önce de sanırım 24 oluyorsun... 7 yıllık birikim nedir sorması ayıp üniversite okudun ya o esnada part time çalışarak çok pis birikim yapabilmişsin tebrik ediyorum :)

gerçi arkasından 1000 tl maaşı servet gibi göstermişsin ya bu da normaldir (asla 1000 tl maaşı küçümsemiyorum sen sanki çok bişey gibi yazmışsın ondan dedim, üzgünüm ama türkiye şartlarında 1000 tl maaş artık dar gelirli sayılıyor hele istanbuldaymışsın bilmen lazım!! )

yani özetle hikayen neresinden tutarsam elde kalıyor.. bir daha böyle bi şey yaparsan başka nickle tabii, önce bütün hikayeyi bi word dosyasına yaz da çelişkileri falan oku...

daha arasam satır aralarında kim bilir neler çıkar...

haa şu 1000 tele meselesinde de "o eskidendi" dersen ben de sana mecburen yaptığın doğum izinlerinden bahsederim canım bu devirde kim kaybetmiş de iyi işi sen bulmuşsun :) eğer 2006da 1000 tl maaşla çalışıyorsan zaten o kadar da kalifiye değilsin demektir

Son düzenleme:

Ben raporluyum evimde yatiyorum, hazir KK'ne gireyim halim oldukca dedim, bir kafami toplayip bu konuya yogunlasamsmistim, boluk borcuk okuduklarimdan da net bir sonuc cikaramamistim.

Ne diyorsun yani, simdi bu kadar sistemli cumle takibi yapmissin, fake oldugunu dusundugun hikayenin akabinde bir de yardim amacli para mi talep edilecek sorusu geldi aklima? Cok kafam karisti?

Eger bu cakma bir hikaye ise yaziklar olsun, ama yok kadincagiz hakikaten bu durumda ise cooooooooooooooooookkk acil profesyonel bir destek almasi gerekli zira hic de saglikli bir bunyeden cikan fikirler yok ortada, bu durumda da bu kadar kopuk hikaye sagligini yitirmis (ki durumu icler acisi) bir beyinden dokulen sozlerle hasbel kader ifade edilmis diyorum. Gurur, ozluk haklari ihlali, sozlu ve fiili siddet almis basini gidiyor, cok yazik cokk
:umursamaz:

yooo ben kınamıyorum :)

işin içinde gerçekten kötü bişey olabilir ama olayın yani ajitasyonun suyu çıkmış falan olabilir :)

hani biz bakalım yeterince gözüne sokabiliyor muyuz arkadaşın beğenirse yeterince gaza gelirse o gazla avukatın yolunu tutacak falan :roflol:

bir de bu iki arkadaş bunu eğlence olarak yapıyorlarsa gene kınamıyorum, acayip güzel cevaplar geliyor kesin katıla katıla gülüyorlardır :)

işin aslını asla bilemeyeceğiz ama üzgünüm bu çelişkiler bu hatunun kendi mesajlarından alıntı. yani benim herhangi bir yorumum bile yok :)

sadece niyet ne olursa olsun 40 sayfa mesaj yazıldıysa herhalukarda amacına ulaşmış demektir :) 40 sayfayı kendi kendine yazmadı ya bak biz gelip yazıyoruz demekki yeterince ilgi çekebildiler :) madem öyle biz de alet olmasaydık! şikayet hakkımız yok ki :)

hadi insaflı olayım son bir ihtimal gerçek olsun, onu da zaten yazmıştım: %100 STOCkHOLM SENDROMU :) neden böyle dendiğine ait pek çok yazıyı google'dan bulabilirsiniz:)

Son düzenleme:

yazının son kısmına katılıyorum bana hikaye gercek gibi geldi
kadıncağız içinde bulundugu durumdan dolayı sağlıklı düşünmüyor acilen tedavi görmesi lazım
üzüldüm...

ben 7x24 nette ya da kk da kalacam diyebir kural yok sanım.. fakirlik edebiyatı yapmadığım gibi zengnimde demedim.. devlet memuruyum. mühendisim.. evet çok değil ama istanbuda hala asgari ücretle ev geçindiren insanları düşününce su an 2000 lırada pek azımsanacak bir meblaa değil..bebeğim uyudu bu arada.. ben kendimi acındırmak isteseydim çoktan herkes duymuştu.. parasızlığımdan hiç şikayet etmedim.. ki gönul bir olursa dedim hep..
ailem eşimi ve ailesini bize layık görmedi.. eşimi pek begenmediler.. babası inşaat ustası.. kızlar okutulmaz,falan...
dayak yediğimi bilseler kıyamet kopar.. sadece doğumumda, mutlu anımda, acımda yanmda olmadı.. annemler hep kızdı ama ses çıkarmadı hep sustular.. neyi ikilemişim mrk ettim.. ispat etmek zorunluluğum olmasa da kendimi kötü hissetim. benim derdim babyleon(aslanbebek) ne der dıye düşünmek değil sanırım..
kalemıne ,çok akıllı ,gelecğini gören ışıklı gözlerine yazık... kendine iyi bak.. korkma aslanlar gibi ayaka dururum.. senden ya da bir başkasından para istemem.. ihtıyacım yok şükür.

Son düzenleme:
su an 33 yaşındayım.. 28 yaşında eşimle evlendim... sanrım ben eksik yazmısım ya da siz eksik okumussunuz.. gözunuzden nasılsa kaçmış..

Son düzenleme:
yok artık arkadaşlar yapmayın lütfen, ne para istemesi. o kadarda değil artık.

Bu adam ilerde bir baba olarak çocuklarını da sömürecek,
okulda, evde onları görmezden gelerek, başarılarını önemsemeyerek kendilerine güvensiz çocuklar olmalarına neden olacak
babasına dahi güvenemeyen gençler ne haldeler olurlar sence?
sen tek başına buna engel olamazsın
gün gelecek yaptıkları ile çocuklarını utandıracak
toplumda adlarının babalarıyla beraber kötü anılmasını sağlayacak
peki çocukların gün gelipte anne neden buna izin verdin diye sorduklarında onlara ne cevap vereceksin?
kendin iiçin ayrılamıyorsan çocukların için ayrıl ve tertemiz, güvenli, dürüst bir hayat ver çocuklarına yoksa ileride bedeli çok ağır olur arkadaşım.

Size cok rica ediyorum bir uzmandan destek alin. Basimiz, bobregimiz, gozumuz nasil hasta oluyorsa ruhumuz da hasar goruyor, yaralaniyor. Bunca firtinanin, boranin icinde tek basina bir cinar gibi durmaniz imkansiz. Ama ortada kaybedeceginiz hic bir sey kalmamis, en dogru hareket daha fazla parcalanmadan bir butun olarak silkelenmeniz. Cok zor, dort duvarin icinde insanin gecmisi ile gelecegi arasinda sikismasi nedir cok iyi bilirim. Cok gencsiniz madem, yasitiz sizinle, yasaminiza bir sans verin kendinizi cekin bu sacmaliklardan kurtarin. Calistiginiz kamu kurumu ise anlasmali hekimi olmali, bir uzman cok rica ediyorum bir uzmanla ilk adimi atin... Utanacaginiz, sikilacaginiz hic bir durum yok, bu talihsiz yasanmisliklari ailenizle de paylasin, bir nefes olurlar size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…