film daha bitmedi....

evet eşimin hayatındki kurbanlardan bir kaçını isterseniz sayayım,
hepsi güclü kadınlar..
üç tane drumuz var.. hemde istanbul gibi buyukbir metropolde buyuk bır hastanede..
bankacılarımız var. istanbul,kocaeli,konya, . da
öğretmenlerimiz var kocaeli,adapazarıbilecik,istanbulda..
doğru söyluyorsun.. kme ne olacagını bilemeyiz.. hadi ben kandım ya bunlar?
hepsigenç ve hepsi guzel..allah yolumuzu şaşırtmasın gerçi en buyuk kazığı bana atmış ama neyse...

İki sorum olacak yine?

Şimdi görümcenize bahsettiniz,Haziranda anneye...Yani boşanmaya karar verdiniz!

Cesarete mi ihtiyacınız vardı sadece?Size yapılan bunca şeye karşılık kimseden olur almaya ihtiyacınız yoktu ki...Ayrıca ayrılamıyorum çünkü eşime aşığım diyordunuz burda yazılanlar sizin ona aslında aşık olmadığınızı mı size gösterdi?

Gerçekten merak ediyorum bunca yılın eziyetine cefasına karşılık bir gecede ne oldu
???

Hani derler ya, iste egitimlisin, kültürlüsün bilmem nede, nasil cekiyorsun bu adamida falanda filanda.
Egitimli olmakla bunlarin alakasi yok. Dedigin gibi insan basina gelmeden anlayamaz.
Egitimsiz bir bayan olur, merdiven siler, kocasi döver 3 cocugu vardir yinede der ki yok ben bu adamla yapamiyorum, cekip gidecem der ve hakkaten gider.
Tamamen kisilikle alakali. Birde sen bu adami cok sevmissin. Kara sevda diye buna denir. Cok sevmekte iyi degilmis demekki herzaman. Zaten hayatta herseyin fazlasi zarar, askinda, nefretinde herseyin.
Dengeyi bulanlar yakaliyor mutlulugu.
Ne bileyim kardesim cok zor senin adina üzüldüm gercekten ama unutmaki kimse vazgecilmez degildir, bulunmaz hint kumasida degil o adam.
Senin varya karsina bu adamdan sonra cok düzgün, efendi dürüst bir adam ciksin, mutlu bir evlilik yap, bütün bu yasadiklarindan dolayi kendini suclayacaksin.

Aha buraya yaziyorum.. yazdim zaten:)) imzamida atiyorum kocaman

SENSIBLE

anatamam anlatsam da anlayamazsınız dunyamda neler olduğunu,içimde kopan fırtınaları..işimde ,ailemde,çevremde hep el bebektim ben..ama fazla iyi niyetli.. sevgiye doymustum.. eşimde sevgiye açtı.. gaddar bi baba,ezik bir anne.. anlattıklarına hep inandım.. beni daha fazla sevecekti.. ben sevdikce düzelecek dedim.. parası yok,erkege zordur dedim.. kaderim dedim.. düzelecek dedim..

bosanacakmısınız allah ıcın cevap versen bu sorulara! Adam duzelmıyor senıde kendısıyle batırıyor ama sen hala hala meslegını koruyorsan ve kendıne, cocuklarına saygın varsa bosanacaksın degılmı? Buna cevap versen

hem ne sanıyorsun sen yazıp yazıp aglıyorsun yada rahatlıyorsun bız tasmıyız? Yada ızleyıcımıyız sadece ben kendı adıma ne kadar uzuldum bılıyormusun? Ve sana kırıcı yazanlara hıc kızma onlarda uzulduler cunku ınanmak ıstemedıler
hatta yalan bır konu olsun fake olsun dedıler dıledıler

bosanacakmısın daha fazla vakıt kaybetmeden!!!!!!!!!!!!!!

sevdim bana ılk dokunandı,sevdim huzur veren bir sesi vardı.. tertemizdi.. sevdm işte.. gönül ot ve b...k hikayesi ama sevdimben hep bunaldı acısını benden çıkardı sandım.. bir geced değil kaç kez boşanmayı denedim.. adliyenin kapısında ağladım döndüm.. ben boşanamazdım.. adliyedekiler,polisler herkes bana acıyacaktı...pfffff

Son düzenleme:

:))) meleğimi koruyorum sanaldan.. mesleğimi değil.. bebeklerimden bahsetmek istemiyorum burada.. onların anneleri var,aslanlar gibi,dedeleri var.. onarı yazmayalım dedim. mesleğimi koruyacam demedim.. boşanacam heralde bilmiyorum.. kimeye kızmıyorum.. dala halıne getirenlere sitem ettim sadece.. seni anlıyorum.. üzülesiniz dıye yazmadım ama ben 5 yıldır dolu dolu yaşıyorum..hatırladıkça yazasım var.. şu an tüm kalbimle beynimle bitirmye çlışıyorum.. sonuca daha yakınım..bır gunde değişmedim ama güç topladıım okudukca.. çunku bu forumda herkes var.. çocuk,genç,yaşlı,cahil,kültürlü,akıllı,iyi,kötü,herkes var..ve herkes hem fikirse.. her kafadan aynı ses çıkıyorsa hata bende dedim artk..

konu halen devam ediyor yaziyorsunuz yaziyorsunuz bir cozume vardirmiyorsunuz.
saglikli dusunemediginiz cok belli once bir psikologa giderseniz o size nasil bir adamla evli oldugunuzu daha iyi gosterecek ve gozunuz acilacak o zaman bosanmak icin cesaretinizi toplamis olacaksiniz.
kendinizi hic ise yaramaz biri gibi lanse edip duruyorsunuz silkelenin cocuklarinizin gelecigini hic dusunmuyormusunuz?

İnsanların ne düşündüğünü boş verip ne yaşadığınızı bir gözden geçirseniz?

Boşansanız başınız dik olurdu o muameleleri sindirmek istemeyip kurtulmayı seçtiğiniz için, ama şu an son derece acınası bir hâldesiniz, boşanmadığınız, boyun eğdiğiniz için. Bunu göremiyor musunuz?

Verecegniz en mantikli karar derhal bir profesyonel yardim almak olacak, saglikli dusunemiyorsunuz, objektif bir gozle bakamiyorsunuz. Cehennemin ortasindasiniz, ve alevleri harlandiran da bizzat sizsiniz. Cok uzgunum okuduklarima, sizdeki tahribati dusunemiyorum bile...

çok üzüldüm. Allah hiç kimsenin başına vermesin.
tek önerim uzman yardımı alman ve ardından bu adamı hayatından çıkartman.

Yazdıklarınızın birçoğunu okudum sayılır, ama tam olarak bir cevap bulamadım.
Ben boşanamazdım derken, boşanmama nedeniniz ne tam olarak, neden boşanamazsınız anlayamadım. Nedeniniz ne?

Bu nedenleri iyice belirleyip, artı ve eksiklerini bir görün bence. Hiç bir artı bulamayacağınız siz de göreceksiniz.

Bence siz aşırı duygusal birisiniz, öyle bir film istemişsiniz ki, sonu hiç gelmesin, ilk sevdiğim adam sonum olsun ( ne yazık ki sonunuzda olmuş), ayrılmamak içinde, şuanda dahi kendinize nedenler bulup birşekilde, devam etmek istiyorsunuz. Yeter ki devam etsin diyorsunuz. Bağımlılık duygusu var heralde sizde. Onsuz yapamam, ne yaparsa yapsın yeter ki hayatımda olsun, dioyorsunuz sanki. Ama devam etmesinden çok, nasıl devam ettiği, sizi ve çocuklarınızı tahrip ederek devam ettiği gerçek. Eninde sonunda biryerde tükeneceksiniz.

Artık geçmişe değil, önünüze bakma zamanı. Ufacık bir adım, sizi bu cehennemden çıkaracak. Etraftakiler neder, acır mı diye düşünmekten, siz kendinize acıyorsunuz, bu daha kötü değil mi. Siz kendinize acıdıktan sonra millet ne yapsın. O bahsettiğiniz kimselerin umurunda değilsiniz emin olun, size ne olmuş, mutlumusunuz, mutsuzmusunuz, bu sadece sizi ilgilendirir. Ne çekerseniz kendiniz çekerseniz, kimsenin umurunda olmaz. Millet ne düşünür olayını bırakın.

Önemli olan sadece bu olayın içinden çıkmaktır, çıktığınızda gözünüzde herşey değişecek zaten. ıçinde boğulmayı tercih etmişsiniz.

nihil en kısa zamanda dönecem sana..şu anda pcde çok kalamıyorum.. bebeklerım ayakta.. sakın kaale almadığımı düşünme emi?

Neden eşinle '' eş '' kalmaya devam etmek istediğini sormuşsundur kendine mutlaka bunca zaman içersinde.Aşk,tutku,parasız bir adam bırakamam,hem bana ilk dokunan vs...bunlar yazdıklarından benim aklımda kalanlar.

Peki bunların karşısına neden boşanman gerektiğini yazdığında,nasıl bir tablo çıkıyor karşına.Hırsızlık,şiddet,dolandırıcılık,aldatma kez ve kez,çocukları için kötü bir baba,iyi bir aile için çok kötü bir damat....

Herşey o kadar kör göze parmak ki...Ya bizimle paylaşmadığın iyi,olumlu,tutkulu bişeyler paylaştığınız ya da o kadar kendi kendinize iltifatlarınıza rağmen sizin kendinize olan güveniniz hiç yok!

biraz rahatladınmı? dünden bugüne kafanda bişeyler yerine oturdumu canım bu evlilik kurtulacak bir evlilik değil farkındasın değilmi? ilerde çocukların büyüyünce daha başka sıkıntılar olacaktır o yüzden kararını bir an önce ver ben burda kimseye ayrıl dememişimdir ama sana söylüyorum ayrıl çünkü bu adamla yürümez sağlıklı yürümez gerçekten zor ama alışırsın korkma

kendi kendine iltifat eden derken... ben iltıfat etmiyorum ki.. tahsilliyım nasıl mutevazi olayım ama cahilim demi?
sevgiye ve ilgiye doymuş bir yuvada ailede büyümüşüm..

boyum 1.70,52 kılo esmer çevremden iltıfat alan bıriyım..

iyi huyluyum ki kimselere kıyamam.. eşime kıyamadığım gibi..iyi bir işim var...

sabırlıyım.. taşı çatlatan şeylere sabrettiğim için..mutevazi olmak ne demek hala onu anlamadım..

kimselerle paylaşmamışım hata yapmışım.. ama bana kıyamayan aileme söylersem dunyaları yıkılır.. annem ve kardeşlrim sevmesede eşimi ben sevmişim diye susmuşlarsa,her sıkıstıgımda onlara koşuyorsam benim eşimden ne farkım kalır.. eşim kendini seven karısını sömürüyor.. ben de beniseven ailemi mi sömüreyim.? bunlar aklımdan çıkmıyor ki....

Canim sen bütün bunlari yazarken, esin napiyor cok merak ediyorum?
Suan evdemi nerde?

Canim sen bütün bunlari yazarken, esin napiyor cok merak ediyorum?
Suan evdemi nerde?

eşim gece 11 12den önce gelmiyor eve.. çalışıyor!!!!!!

şu an il dışında iş gezisinde!!!!!!!!!!! zaten dünden kavgalıyız...

gündüzleri ben abahın karanlığında çıkıyorken o 10 11 e kadar yatıyor.

Peki tek bir mutlu gününüz yok mu sizin?

Mesela eve geliyor, kapiyi aciyorsun nasil karsiliyorsun onu? o seni nasil karsiliyor??

Benim aklima ne geliyor biliyormusun bu sahneyi canlandirdigimda. Gözleri bugulu, esinden sevgi dilenen gözlerle ona bakan bir kadin.. Esinse sert tavirli, seni hic takmayan bir uslupla kapidan iceri giren bir hanzo (cok afedersin asIk oldugun adam ama böyle düsünüyorum).. ve sana cok üzülüyorum.

iş yerınde etkinlıkler oluyor,,herkes eşiye nişanlısıyla geliyor.. sen de gel dedim bi iki kere.. gelince gül kodurmadı zatende..gelmedii.. gelmem sen beni millete göstermek için çağıryorsun dedi..
gecen arkadasın eşi bizi almaya geldi.. bebegımle gıdıcez.. hadı bzı indir tanısırsınızda dedim.. inmem.. ne meraklısın beni adamlara göstemeye dedi.. midem bulandı o an.. inmedi.. aklıma şimdi geldi.. hiç artı yok ki? bı tane bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…