evet eşimin hayatındki kurbanlardan bir kaçını isterseniz sayayım,Durumuna cok üzürdüm arkadas.
Herkes herseyi söylemis sana zaten, kimi iyilikle anlatmis, kimi sinirle.
Sinirlenenler aslinda o adama birde kendine cektirdigin eziyete sinirlenmisler.
Ama su alay edenlere gelince; kimse kimseyle alay etmesin! Yarin birgün sizin basinizada alay edilecek seyler gelirse alay etmek neymis anlarsiniz. Neyinize güveniyorsunuz anlamadim ki? ne garantiniz var yarin baskalarinin agizlarinda alay konusu olmayacaginiz?? En sevmedigim insan tipleri.
Inanmayanda okumasin zaten, kimse kafaniza silah dayayip mecbur okuyacaksin demiyor.
Bu arkadaslari biraz daha olgun olmaya davet ediyorum.
Konu sahibi arkadasim sanada Allah'tan sabir diliyorum. Bir cok arkadasin dedigi gibi, bu adamdan kurtulman lazim ve acil bi psikolojik tedaviye ihtiyacin var. Kim olsa senin yerinde, psikolojisi alt üst olurdu. Lütfen kendine aci, lütfen kendine biraz deger ver. Kendini gec cocuklarin icin yap bari bunlari.
..
evet eşimin hayatındki kurbanlardan bir kaçını isterseniz sayayım,
hepsi güclü kadınlar..
üç tane drumuz var.. hemde istanbul gibi buyukbir metropolde buyuk bır hastanede..
bankacılarımız var. istanbul,kocaeli,konya, . da
öğretmenlerimiz var kocaeli,adapazarıbilecik,istanbulda..
doğru söyluyorsun.. kme ne olacagını bilemeyiz.. hadi ben kandım ya bunlar?
hepsigenç ve hepsi guzel..allah yolumuzu şaşırtmasın gerçi en buyuk kazığı bana atmış ama neyse...
İki sorum olacak yine?
Şimdi görümcenize bahsettiniz,Haziranda anneye...Yani boşanmaya karar verdiniz!
Cesarete mi ihtiyacınız vardı sadece?Size yapılan bunca şeye karşılık kimseden olur almaya ihtiyacınız yoktu ki...Ayrıca ayrılamıyorum çünkü eşime aşığım diyordunuz burda yazılanlar sizin ona aslında aşık olmadığınızı mı size gösterdi?
Gerçekten merak ediyorum bunca yılın eziyetine cefasına karşılık bir gecede ne oldu???
bosanacakmısınız allah ıcın cevap versen bu sorulara! Adam duzelmıyor senıde kendısıyle batırıyor ama sen hala hala meslegını koruyorsan ve kendıne, cocuklarına saygın varsa bosanacaksın degılmı? Buna cevap versen
hem ne sanıyorsun sen yazıp yazıp aglıyorsun yada rahatlıyorsun bız tasmıyız? Yada ızleyıcımıyız sadece ben kendı adıma ne kadar uzuldum bılıyormusun? Ve sana kırıcı yazanlara hıc kızma onlarda uzulduler cunku ınanmak ıstemedıler
hatta yalan bır konu olsun fake olsun dedıler dıledıler
bosanacakmısın daha fazla vakıt kaybetmeden!!!!!!!!!!!!!!
sevdim bana ılk dokunandı,sevdim huzur veren bir sesi vardı.. tertemizdi.. sevdm işte.. gönül ot ve b...k hikayesi ama sevdimben hep bunaldı acısını benden çıkardı sandım.. bir geced değil kaç kez boşanmayı denedim.. adliyenin kapısında ağladım döndüm.. ben boanamazdım.. adliyedekiler,polisler herkes bana acıyacaktı...pfffff
sevdim bana ılk dokunandı,sevdim huzur veren bir sesi vardı.. tertemizdi.. sevdm işte.. gönül ot ve b...k hikayesi ama sevdimben hep bunaldı acısını benden çıkardı sandım.. bir geced değil kaç kez boşanmayı denedim.. adliyenin kapısında ağladım döndüm.. ben boanamazdım.. adliyedekiler,polisler herkes bana acıyacaktı...pfffff
Canim sen bütün bunlari yazarken, esin napiyor cok merak ediyorum?
Suan evdemi nerde?
eşim gece 11 12den önce gelmiyor eve.. çalışıyor!!!!!!
şu an il dışında iş gezisinde!!!!!!!!!!! zaten dünden kavgalıyız...
gündüzleri ben abahın karanlığında çıkıyorken o 10 11 e kadar yatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?