Bu adam daha öncede evlilik yapmamış mı?
Demek ki adamın işi bu.(böyle üçkağıtçı bi adamdan bahsedilince akla başka bişey gelmiyorda)
İnternetten kadınları tuzağına düşürüyor
Allem ediyor kallem ediyor evleniyor(ha evlenene kadar da boş durmuyor ne çalsa kar) ve kadının canına tak edene kadar da parasını yiyor bi güzel
peki ne düşünüyorsunuz. boşanmakmı devam etmekmi.devamlı yaşadıklarınızı yazıyorsunuz hala. son mesajda olduğu gibi.....
ama ben sadece ne yapmak istediğinizi merak ediyorum.
bu yazılanlar bu yorumlar sizi biraz kendinize getirmedi mi.?
siz hala yaşadıklarınızı yazmaya devam ediyorsunuz . anlıyoruz. berbat şeyler yaşamışsınız. ama bunları yazmak belki rahatlatsa bile sizi bir sonuç vermeyecek. kararınız ne bunu öğrenmek istiyorum sadece.
ilk doğumumda yeni işe girmişti.. gelirsem istıfamı vermk zorunda kalırım.. dedi..b orc gırtlaktaydı.. bende çok istesemde gelme dedim. aileme gelemez izin alamadı.. patronları çok kötu falan dedim.. dimdik durdum karsıarında.. annem kızdı,bagırdı bana,ama yanımda olmayı hiç bırakmadı.. hissedıyolar tabı yasadıklarımı.sırf evlilğim bıtmesın,huzurumu bozmasındıye evıme bıle gelmıyor. ben gıdıyorum hep anneme..
Buraya yazmamak için kendimi frenlemeye çalışıyorum ama engel olamıyorum işte kendime
-Arkadaşlık sitesine üye olup kendine arkadaş arayan bir bayan (!)
-Bu sayede biriyle tanışıp yüzyüze görüşme kararı alan gene bu bayan ...
-İlk buluşmasında çantasından uçan 100 $
-Bu 100 $ a rağmen ısrarla görüşmeyi sürdüren gene bu bayan
-Oruç tutuyorum diyip kaç kere yemek yerken gördüğü bu adama karşı hala güvenen gene bu bayan
-7 yıllık birikimini bu gözünü karartıp bu adam için harcayan gene bu bayan !
-İyi bir mesleğim,param,güzelliğim,hırsım ,tuttuğunu koparan bir yapım var diyip kendini öven sonra da ben çok mütevaziyim diyen gene bu bayan !
-1 haftalık gördüğü birine kredi kartlarını veren gene bu bayan
-Burnu kırılan kan içinde kalan,bir sabah uyandığında iki gözü de dayaktan morarmış olan ,kollarında bacaklarında darp izleri olan gene ama gene bu bayan !
-Birsürü sevgilisi olan bu adama tahammül eden bu bayan
-Bugün bile hala dayağını yediğini söyleyen yine bu bayan !
-Maaş kartını adamın eline paşa paşa veren yine ve yine bu bayan
-Hala seviyorum onu diyebilen yine ve gene bu bayan !
-Bunlar yetmezmiş gibi ilk çocuğuna hamile kalan,ve gidip kürtaj yaptırmak varken paşa paşa doğum yapan bu kadın.Buna ek olarak 2.çocuğuna da hamile kalan ve onu da doğuran bu bayan !
-Hala bu adam hakkında şakacı bıcır bıcırdı şeklinde konuşan gene bu bayan
-Adama iş açmak için bankadan kredi çeken,ailesinden de para alan bu ve bu bayan
-Bakıcıya para vermediği için adamla konuşan ve sonuçta kafasını dayaktan şişiren,gene heryerini mosmor yaptıran gene bu bayan
-İlk çocuğuna hamileyken kocasının kendisini 6 ay boyunca bir öğretmenle aldattığını öğrenen bunu da yutan gene bu bayan !
-Bir de bu adama çeşitli sürprizler yapıp adamı mutlu etmeye çabalayan gene bu bayan
-Boşanma davası açacağım ama hata bendeyse napacağım diyen gene ve gene bu bayan !
Konu budur işte arkadaşlar.
Hala bu bayanın yaptıklarını savunanlar görsün istedim.
Adamda hata sıfırın altında.Hata bu kadında.
Yaptıklarının hata olduğunu bilmiyor diye biri bana eksi vermiş.Çok da umrumda
Neler kaybettim bir bilsen ölmeyi istiyorum şuan eksi rep yüzünden
Hata bu bayanda hala bunu savunuyorum ben dilediğiniz kadar eksi verin.
Bir bayan bir hatayı bir kez yapar 10 kez yapar 1000 kez yaptı mı orda duracaksınız bence
hadibirinci çocuuyaptın ikinciyi ne demeye yapmış angi akla hizmet
ilk hareketımı yaptım. görumcemi aradım.. herseyi anlattım. boşan dedi,kurtar kendini dedi..
haziranda annemlere anlatacam. atamamın sonuçlanmasıyla çekip gitmeyi istıyorum.. şimdiden harekete geçersem eşyalarımıda alır.. aldı zaten ofise göturuyorum dıye,tv mi,mini buzdolabımı,pc masamı göturdu..
anlından öpuyorum seni... hakıkaten harıka yazmıssın.. işte bu yuzden ailemin yüzüne bakamıyorum ya bu yuzden boşanıp dahada canlarını yakmak istemıyorum ya..
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
katılıyorum canım.
bence daha fazla yorum yapmanın alemi yok.
ne kadar gencim güzelim mesleğim var diye övünsede,en büyük eksik onda,-kişilik-
yazık cidden yazık,türkiyede bunca kızımız okutulmuyor,aileniz gibi ileri görüşlü akıllı insanlar kız erkek ayrım yapmayıp kızına destek oluyor,cefasını çekiyor,meslek sahibi ediyor,kızı muhtaç olmasın diye,kızı ne yapıyor,elin adamının hizmetini yapıyor,kendini ezdiriyor,ailesini rezil ediyor böyle adamı hayatına alarak.ya bide utanmadan ailesinden borç almış bu adam için,düğün masraflarını ailesine yaptırmış,ne biçim insansınız anlamıyorum
size cidden hakaret etmek istemiyorum,ama ailenize yaptığınız haksızlığı aklım almıyor,hele çocuklarınıza hiç girmek bile istemiyorum,insan neye güvenerek hangi akla hizmet çocuk yapar bu adamdan
keşke zamanında babanız ''kız dizini otur,kadın kısmı okula gidermi!'' deseydide,önünüzü kesseydi,hem şimdi onların boynunu yere eğmezdiniz,hemde bu tür bi adamı hayatınıza sokmazdınız,daha doğrusu sizde onun aradığı meziyetler olmadığı için o sizin hayatınıza girmezdi,geleceğini kararttığınız 2 çocuğunuzda olmazdı..
Sadece size inanmayanlara cevap vermek inananlara teşekkür etmekten daha kolay heralde.
Ben sorumu kısaltarak yineleyeceğim,dilerseniz uzun halini geri dönüp okuyun(sayfa 26)
Çocuklarınızın psikolojisi ne durumda?
O melekleri merak edip onlara telaşlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?