film daha bitmedi....

hadibirinci çocuuyaptın ikinciyi ne demeye yapmış angi akla hizmet

Aynen bende karar ne olacak

arkadaşım hangi evlilikten bahsediyorsun ?
ilk günden itibaren paranı,kredi kartlarını,maaş kartlarını çalan,
seni 100lerce kadınla aldatan,sana ihanet eden
sıkıldıkça yüzünü gözünü morartan
ciğeri beş para etmez adamla olan evliliğinden mi bahsediyorsun?

ilk hareketımı yaptım. görumcemi aradım.. herseyi anlattım. boşan dedi,kurtar kendini dedi..

haziranda annemlere anlatacam. atamamın sonuçlanmasıyla çekip gitmeyi istıyorum.. şimdiden harekete geçersem eşyalarımıda alır.. aldı zaten ofise göturuyorum dıye,tv mi,mini buzdolabımı,pc masamı göturdu..

Benim merak ettiğim kocanız sizden önce de o kadar mesleği iyi hanımları da dolandırmış maden evlenmek için tercih ettiği kişi neden siz oldunuz? CADIARZU

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

katılıyorum canım.

bence daha fazla yorum yapmanın alemi yok.

ne kadar gencim güzelim mesleğim var diye övünsede,en büyük eksik onda,-kişilik-

yazık cidden yazık,türkiyede bunca kızımız okutulmuyor,aileniz gibi ileri görüşlü akıllı insanlar kız erkek ayrım yapmayıp kızına destek oluyor,cefasını çekiyor,meslek sahibi ediyor,kızı muhtaç olmasın diye,kızı ne yapıyor,elin adamının hizmetini yapıyor,kendini ezdiriyor,ailesini rezil ediyor böyle adamı hayatına alarak.ya bide utanmadan ailesinden borç almış bu adam için,düğün masraflarını ailesine yaptırmış,ne biçim insansınız anlamıyorum

size cidden hakaret etmek istemiyorum,ama ailenize yaptığınız haksızlığı aklım almıyor,hele çocuklarınıza hiç girmek bile istemiyorum,insan neye güvenerek hangi akla hizmet çocuk yapar bu adamdan

keşke zamanında babanız ''kız dizini otur,kadın kısmı okula gidermi!'' deseydide,önünüzü kesseydi,hem şimdi onların boynunu yere eğmezdiniz,hemde bu tür bi adamı hayatınıza sokmazdınız,daha doğrusu sizde onun aradığı meziyetler olmadığı için o sizin hayatınıza girmezdi,geleceğini kararttığınız 2 çocuğunuzda olmazdı..

sevgili o.... mavi...o, ben eksi rep vermdiğim halde beni suçlayıp geik yaptınız.. ama kocaman eksi repi bir dahada yazma lütfen diyip siz verdiniz.. tesekkur eden zaten eksı rep vermez acıklamasını yapmıştım size. benim reple meple zaten işim olmaz.. yaşadığımı ve durumumu yazdım.. geyik yapacak kadar da mukemmel bır hayatım yok.. sigarada kullanmıyorum ki sigara içen adam smiliyi yapayım... yine de tesekkur ederim.. çünkü hıkayemın gerceklığine inanmasanız bu kadar takipçi olmazdınız.. hatalaırmı ben de bılıyorum ama zayıfım yada sorunluyum ya da başka bir şey,bu hayattan elimi çekmeme neden değil.sevgiler..

Son düzenleme:

ay iyi iyi.
neyse. biraz daha mantıklı düşünüyorsunuz. aman sakın vazgeçmeyin.
eşyalar demişsiniz. anlarsa alır diyede ,görümce ağabeye demezmi şimdi..CADIARZU

anlından öpuyorum seni... hakıkaten harıka yazmıssın.. işte bu yuzden ailemin yüzüne bakamıyorum ya bu yuzden boşanıp dahada canlarını yakmak istemıyorum ya..

Son düzenleme:
Sadece size inanmayanlara cevap vermek inananlara teşekkür etmekten daha kolay heralde.

Ben sorumu kısaltarak yineleyeceğim,dilerseniz uzun halini geri dönüp okuyun(sayfa 26)

Çocuklarınızın psikolojisi ne durumda?

O melekleri merak edip onlara telaşlanıyorum.

bilemem anneyle ara kötüdürde kardeşle iyidir. nereden bileyim o kadarını....

bebeklerim daha çok küçük.. ibüyük daha 2yasında,

küçük 8 aylık.. bakıcı teyzelerini,beni,annemleri çok sevıyor,sevılıyorlar.. şimdilik onlar mutlu... ve meleklerimi buraya yazmakçok istemıyorum.. onlardan bahsetmek burada hoşuma gitmiyor.. onlar beni meleklerim. canlarım.. onlardan bahsetmeyelim olur mu?

sonra anneye neden haziranda deniyor. 3 4 parça eşya içinmi değermi bu sıkıntıyı çekmeye. eşyanın yerine yenisi gelir ama o günler geri gelmez..
ayrıca annenize, dersiniz. ve o adamın olmadığı bir zamanda bir kamyon tutulur eşyalar koyulur kamyona.taşınıverir nereye götürelecekse.. nolacakki.

Durumuna cok üzürdüm arkadas.
Herkes herseyi söylemis sana zaten, kimi iyilikle anlatmis, kimi sinirle.
Sinirlenenler aslinda o adama birde kendine cektirdigin eziyete sinirlenmisler.
Ama su alay edenlere gelince; kimse kimseyle alay etmesin! Yarin birgün sizin basinizada alay edilecek seyler gelirse alay etmek neymis anlarsiniz. Neyinize güveniyorsunuz anlamadim ki? ne garantiniz var yarin baskalarinin agizlarinda alay konusu olmayacaginiz?? En sevmedigim insan tipleri.
Inanmayanda okumasin zaten, kimse kafaniza silah dayayip mecbur okuyacaksin demiyor.
Bu arkadaslari biraz daha olgun olmaya davet ediyorum.

Konu sahibi arkadasim sanada Allah'tan sabir diliyorum. Bir cok arkadasin dedigi gibi, bu adamdan kurtulman lazim ve acil bi psikolojik tedaviye ihtiyacin var. Kim olsa senin yerinde, psikolojisi alt üst olurdu. Lütfen kendine aci, lütfen kendine biraz deger ver. Kendini gec cocuklarin icin yap bari bunlari.

inanmayanlar hakaret boyutuna getirince buraya konu actığım için kendimi kötü hissediyorum.. kime ne anlatıyorsun diyorum sadece.. ondandır cvp yazmam..

ınanılmaz bir şey bu, eğer gerçek ise bence eğitim sadece diploma değil, bu arkadaşın ailesi anlattığı kadar mükemmel bir aile olmayabilir ,kaanatimce yanlış giden bir şeyler var, çünkü kendine güveni olan bir insan bu kadar kendini kişiliğini değersiz görmez.. Ha birde şu var bazı arkadaşlar üniversite eğitiminden meslekten bahsetmiş, sağlam bir kişilğiniz yoksa hepsi hiç bir şey.. Ve herşey ailede başlar ve biter...

Belki fazla uzerinize gelinmis olabilir sonucta siz orda yasadiniz kendinizi feda ettiniz mutluluk adina ama aci cekerek feda ettiniz elde var aci ama bunun yanisira KOCAMAN BUYUK BIR SORUMLULUGUNUZ VAR IKI COCUGUNUZ. kendinizi suclamayin o adam sizi avucunuza almis size herseyi yaptiracak duruma getirdi ozguveninizi yitirdi DUL olmaktan korkuyorum sacmaliklarini dusunecek kadar ogretmensiniz..

Yarin kizini buyuyecek evlenecek ve istermisinizki kiziniz mutsuz oldugu zaman size soylemekten korktugu icin evliligini surdursun? istemiyorsaniz ailenizde istemezler ve iki gun uzulurler o'da bosandiginiz icin degil mutsuz oldugunuz icin..
dusunun iki cocukla tertemiz dayaksiz hakaretsiz her an sizi kandiracak kotu surprizler yapacak bir insanin disinda bir hayat dusunun cok mutlu olacaksiniz.. hatalisiniz su an bosanmamakla.. Kendinize saygisizsiniz bosanmamakla cocuklariniza karsi gucsuzsunuz bosanmamakla cunku siz mutlu olmazsaniz onlarda etkileniyorlar.. Hatalarinizi telafi edin.. basa careniz yok.. Yoksa bu sekil yasayan bir kadina kimse saygi gostermez sadece acir ne kadar istemezsiniz bile.. Zavalli, aptal kendini yakti demelerini istemezsiniz kimsenin degilmi.. ama eminim hikayenizi okuyan iyi niyetli arkadaslarin bile icinden gecmistir ne yazikki bu acima hissi.. Guclu bir kadin olun.. Size Zere kadar saygisi kalmayan bir adamin sadece basinizi arada sirada oksamasiylami yada iki cumlesiylemi gecireceksiniz hayatinizi bilmiyorum dun cok kotu yorum yaptim cunku size cok kizdim ama anliyorum ki siz paradox sancilar icindesiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…