• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film daha bitmedi....

herkes kızıyor ama buraya bakmaktanda geri kalmıyor maşallah:)biz toplum olarak severi gizli tuhaf işleri meraklıyızya:)bakalım film nerede bitecek...

babasının çok kötu gaddar olduğundan bahsetti.. annesını çok evdığını ama artık ailesınden soğuduğunu falan.. ama onun tuzagına düşen ben sadece ben değildim ki.. krbanları bu arada geelde doktor,bankacı ve öğretmen.. diğer mesleklerden bı kaç kişi.. abah erken saatlerde terminale indim karsıladı beni. çok kibar,seni çok mutlu edicem filan. zaten mutluydum ki.. tek eksiğim hala evli değildim. ama sevdiğim adamla evlenıp bır düzine çocugum olacaktı..zaman zaman garıp davranıyordu.. telleri ya sessizdeydi ya kapalı.. her aradığımda tel acılmıyordu.. ama çok etkileyici yumuşacık sesi... pffffffffffffffffffffffffffffffff
bu lafa çok güldüm bir düzine :dance:

siyah repler artı ya da eksi rep değil arkadaşlar.. yeni üyelerin puanı olmadıgı için renksiz bu arada...

pfffffffffffffffffffffffffff.........yazdım sıldım yazdım sıldım... kızıyosunuz anlıyorum da.. neden azarlanıp aşagılıorsunuz.. inanmıyan inanmasın.. okumasın.. ne çıkarım var ya.. sadece içimdekını dökup daha saglam karar almak için buraya yazdım.. bosanm davası acacam ama ya hatalıysam adamın duzelme olasılığı vardı da. sen bıtırdın demekistemedim.. evet ceatetım yok.. guc toplamak daha çok nefret etmek için konuyu actım.

Senin olayin arkadasim Tv programlik olmus;ozur dilerim.Kimin ne demesini bekliyorsun?
Bu kadar olaydan sonra artik dul olma korkusu mu kalir?Kullaniliyorsun-aldatiliyorsun-dayak yiyorsun birtek Turk filmlerinde olan esinin arkadaslarini eve getirme sahnesi yok senin hikayende.Bunu mu bekliyorsun?Dul olmak senin yazdigin durumda olmaktan cok daha
iyidir.Cocuklarini dusundugunu sanmiyorum ; bana kalirsa tek derdin kocan.Yani sen ne cocuklarin ne etraf icin bosanmiyorsun;ya isin icinde baska bir sey var senden kaynakli yada senin doktora ihtiyacin var bu saplanti asktan kurtulmak icin.Anlatiklarina inaniyorum cunku bu siteye bende bu amacla giriyorum;senaryo okumak istesem baska siteelrde gezerdim.
Sunuda ozelikle eklemek isterim;Turkcen ve kullandigin uslup cok akici.Egitimini zaten ispatliyor.
Umarim hersey diledigin gibi olur ama filmler hayel urunudur.Sen sahicisinde ol arkadasim.

tüm yazılanları okudum tek tek.
bana izlediğim bir belgeselde hissettiğim sıkıntıyı yaşattı yorum yapan bir çok arkadaş.
belgeselde bir bizon yavrusu vardı. ailesi bir aslan tarafından saldırıya uğramış, tek başına hayatta kalmaya çalışan yavru bir bizon.
bizon uçsuz bucaksız bir arazide yürürken önüne çıkan bir çamur deryasından geçip, tamamen çamura bulanmış bir halde yürümeye devam ederken bir grup bizonu görüyor ve büyük bir hevesle yanlarına gidiyor, küçücük, savunmasız.
ve o irili ufaklı, bir çok başka yavru bizona ebeveynlik eden sürü, çamura bulanmış bu yavruyu, sadece kendilerine benzemediği için boynuzlayarak, üstünde tepinerek öldürdüler.
buna tanık olmak ne kadar sinir bozucu, üzücüyse, bu yazılanlar da aynı derecede sinirlerimi bozdu.
sizleri daha insancıl, daha yapıcı olmaya davet etsem hata mı etmiş olurum acaba?

konu sahibi arkadaşım.
çok zor bir sınavdan geçmişsin ve geçmeye devam ediyorsun.
kendince gerekçelerin olmasa bu evliliği sürdüremezdin zaten.
belli ki korkuların var ama cesur olmalısın.
cesaret hiç bir şeyden korkmamak değil, korkulup korkulmayacak şeylerin farkında olup, onları ayırtedebilmektir.
şu an sana yaşatılan hayattan daha kötü olmaz boşandığında yaşayacağın hayat.
hatta yeni sürprizlere açık olacağın bir sürü şeyle karşılaşabilirsin.
ama bu durumda, böyle dibe vurmuşken, inan ayağına gelen sürprizleri bile algılayamazsın.
kendine bunu yapma.
yavruların hiç umut ve güç vermiyorlar mı sana?
sen ağaçsan, onlar senin köklerin.
artık kendi köklerini sulamanın zamanı gelmedi mi?
ruhunun olgunlaşması için daha ne kadar zarar görmen gerek?
kendine dışardan bakamazsan, son noktaya çoktan gelmiş olduğunu anlayamazsın.
"insanlığı çocukluğunda kalmış" ve gerçek bir iblise dönüşmüş bu adamla hala kaybedecek çok şeyin var...

onu sahibi bugün11:41 de girmiş.
peki neden yazmıyor. ne yapmak istediğini neye karar verdiğini. biz burada böylle onu bekliyoruz.

Dedektif misiniz?Yoksa yapicak baska bir isiniz mi yok?Okumayin o zmn;nedir bu yorumlar?Siz akilliysaniz ''inanmadiysaniz'' ben APTALIM inandim.Ve bu sekilde de yardim etmek istiyorum.Ne benzetme ama konu sahibinden ozur diliyorum;Hic dilenciye para vermediniz mi?3 kurus verirken hayat hikayesini mi sorguladiniz.Saat kacta geldin-kac kurus vkazandin-yarin kacta gelirsin-kacta wcye gidersin...Simdi biri cikar ''ben dilenciye para vermem der konu uzarrr giderrr.Nasilsa bos insan coook

pfffffffffffffffffffffffffff.........yazdım sıldım yazdım sıldım... kızıyosunuz anlıyorum da.. neden azarlanıp aşagılıorsunuz.. inanmıyan inanmasın.. okumasın.. ne çıkarım var ya.. sadece içimdekını dökup daha saglam karar almak için buraya yazdım.. bosanm davası acacam ama ya hatalıysam adamın duzelme olasılığı vardı da. sen bıtırdın demekistemedim.. evet ceatetım yok.. guc toplamak daha çok nefret etmek için konuyu actım.

kastın eşinden nefret etmekse yeterince sebep var ,,,,hala nefret edememene şaştım doğrusu değil nefret insan böyle bi adamın yüzünü dahi görmek istemez......bence en yakın zamanda aç boşanma davanı geç bile kalınmış bi karar.........bide hatalıyım diyorsun hatan var tabi en büyük hatayı ilk gün yapmışsın böyle biriyle evlenerek.........

Dedektif misiniz?Yoksa yapicak baska bir isiniz mi yok?Okumayin o zmn;nedir bu yorumlar?Siz akilliysaniz ''inanmadiysaniz'' ben APTALIM inandim.Ve bu sekilde de yardim etmek istiyorum.Ne benzetme ama konu sahibinden ozur diliyorum;Hic dilenciye para vermediniz mi?3 kurus verirken hayat hikayesini mi sorguladiniz.Saat kacta geldin-kac kurus vkazandin-yarin kacta gelirsin-kacta wcye gidersin...Simdi biri cikar ''ben dilenciye para vermem der konu uzarrr giderrr.Nasilsa bos insan coook

hayırdır neden dellendiniz siz.:delphin:

Sana noluyor arkidişim :delphin:

verdiğiniz örnek eksik biraz.. o dilenci tam para verecekken "benim şöyle bir derdim var, dur sana anlatayım" derse "emme-basma tulumba" gibi kafa sallamazsınız değil mi? cevap verirsiniz.. ha o sizi dinlemeyip anlatır durursa işte buradaki manzara çıkar ortaya..
dalga geçer gibi hiçbir mesaja cevap vermez, anlatır durur... :1closedeyes:

ya okudum neden buraya bu ruh hastası arkadaşın topikine neden yazdınız derken bende yazmış oldum neyse cevap bile vermiyo bir çok soruya kadılığın yüzkarası bence bu şeyi okuren başıma ağrılar gidi ya editörler nerede kapatsınlar bence

bencede çok gereksiz bir konu ama sanırım kano sahibi istemeyince kapatılmıyo galiba:delphin::delphin:

Back