bu lafa çok güldüm bir düzine :dance:babasının çok kötu gaddar olduğundan bahsetti.. annesını çok evdığını ama artık ailesınden soğuduğunu falan.. ama onun tuzagına düşen ben sadece ben değildim ki.. krbanları bu arada geelde doktor,bankacı ve öğretmen.. diğer mesleklerden bı kaç kişi.. abah erken saatlerde terminale indim karsıladı beni. çok kibar,seni çok mutlu edicem filan. zaten mutluydum ki.. tek eksiğim hala evli değildim. ama sevdiğim adamla evlenıp bır düzine çocugum olacaktı..zaman zaman garıp davranıyordu.. telleri ya sessizdeydi ya kapalı.. her aradığımda tel acılmıyordu.. ama çok etkileyici yumuşacık sesi... pffffffffffffffffffffffffffffffff
pfffffffffffffffffffffffffff.........yazdım sıldım yazdım sıldım... kızıyosunuz anlıyorum da.. neden azarlanıp aşagılıorsunuz.. inanmıyan inanmasın.. okumasın.. ne çıkarım var ya.. sadece içimdekını dökup daha saglam karar almak için buraya yazdım.. bosanm davası acacam ama ya hatalıysam adamın duzelme olasılığı vardı da. sen bıtırdın demekistemedim.. evet ceatetım yok.. guc toplamak daha çok nefret etmek için konuyu actım.
demek hala bitmedi bu film hadi hayırlısı merakla bekliyorum
pfffffffffffffffffffffffffff.........yazdım sıldım yazdım sıldım... kızıyosunuz anlıyorum da.. neden azarlanıp aşagılıorsunuz.. inanmıyan inanmasın.. okumasın.. ne çıkarım var ya.. sadece içimdekını dökup daha saglam karar almak için buraya yazdım.. bosanm davası acacam ama ya hatalıysam adamın duzelme olasılığı vardı da. sen bıtırdın demekistemedim.. evet ceatetım yok.. guc toplamak daha çok nefret etmek için konuyu actım.
Dedektif misiniz?Yoksa yapicak baska bir isiniz mi yok?Okumayin o zmn;nedir bu yorumlar?Siz akilliysaniz ''inanmadiysaniz'' ben APTALIM inandim.Ve bu sekilde de yardim etmek istiyorum.Ne benzetme ama konu sahibinden ozur diliyorum;Hic dilenciye para vermediniz mi?3 kurus verirken hayat hikayesini mi sorguladiniz.Saat kacta geldin-kac kurus vkazandin-yarin kacta gelirsin-kacta wcye gidersin...Simdi biri cikar ''ben dilenciye para vermem der konu uzarrr giderrr.Nasilsa bos insan coook
Dedektif misiniz?Yoksa yapicak baska bir isiniz mi yok?Okumayin o zmn;nedir bu yorumlar?Siz akilliysaniz ''inanmadiysaniz'' ben APTALIM inandim.Ve bu sekilde de yardim etmek istiyorum.Ne benzetme ama konu sahibinden ozur diliyorum;Hic dilenciye para vermediniz mi?3 kurus verirken hayat hikayesini mi sorguladiniz.Saat kacta geldin-kac kurus vkazandin-yarin kacta gelirsin-kacta wcye gidersin...Simdi biri cikar ''ben dilenciye para vermem der konu uzarrr giderrr.Nasilsa bos insan coook
Neden herkes cümlesinin sonuna bu smileyi koyuyor son moda bu mu yoksa ?
Neden herkes cümlesinin sonuna bu smileyi koyuyor son moda bu mu yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?