• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

film daha bitmedi....

2ci çocuk neden yapılır. eğitim almamış olan arkadaşlara diyoruz neden korunmadınız diye,siz birde mühendissiniz ve bütün bunları yaşamanıza rağmen 2ci çocuğu yapmışsınız. korunmamışsınız.size acımıyorum asla. her koyun kendi bacağından asılır.
tıpkı siz gibi.
benim acıdığım sadece o çocuklar.

ÖZET

Uzun bir hikaye benim masalım… her masal da peri kızları,yakışıklı iyi kalpli prens,kötü kalpli bir kraliçe olur. Benim hikayemde sadece iyi kalpli,güzel yüzlü,melek kalpli bir kül kedisi var. Uzun zamandır kimselerle paylaşamadığım hikayemi paylaşmak istesemde bir türlü kendimde o cesareti bulamamıştım. Gerçi hala paylaşmalıyım emin bile değilim .. kadınlar kulubunde yüzlerce evlilik , ailevi sorunlar, mutluluk haberleri,sevinçler,hüzünler okudum. Ya yaşadığım için ya da gerçektende böylesi olmadığı için benim ki bir başka..
Tamamen tarafsız,içten yorumlarınız benim hayatımı ve gelecegimi etkileyecek emin olabılırsınız.
Mesleğinde hırslı,güzel, 29 yaşında, harika bir çocukluk ve gençlik yaşamış istediğini almayı bilen,zarif,eğitimli bir kız getirin gözünüzün önüne..
Sene 2005 eylül.. hava olması gerektiği gibi pek değil.. yağmurlu kasvetli genelde.. haftasonları ya da mesai sonları ya evde, ya da en yakın arkadasları dilek ve sibel ile birlikte. Çağ teknoloji çağı ve olması gereken şey, tek eksik evde bilgisayar var ama internet yok.. eve bağlanan internet. Hiç unutmam 11 eylül 2005.. evime bağlanan ev teli ve internet hattı. İnternette deli danalar gibi sabahlara kadar dolaşmam,googleden dışarı çıkmamam. Zamanla olunan arkadaşlk sitesi.ve ……………. Sonumun başlangıcı. Pek ciddiye alınmasa da yapılan konuşmalar ve gelen sıradan bir mesaj soğuk rumuzlu bir adamdan. ‘’merhaba,profine baktım. Tanışabilir miyiz?’’
cevap vermedim bile. Sildim. Br süre sonra yine aynı msj. Yine pek kale almadım ve vp vermedim o soğuk rumuzlu adama. İş yerinden görüsturuldugu iki kişi arasındaseçim yapmam istenıyor.. ama ikisinede kanım çok kaynamadı ki. Ailedende biri var bu arada.. onuda istemiyorum sanırım.
Bi kaç gun sonra yıne aynı msj profılıne baktım.. mrhba.. benden de giden yanıt bende senın kine baktım. Ne olmuş.?
Çok kabasın.. madem konuşmayacaksanburada işin ne? Yazmam artık..
Ama devam eden muhabbet
Ve bir ömür,hayaller,üzüntü,keder…………..
Bir süre sonra verilen msnler, ilk fotolar. Tellerin verilmesi ve ilk buluşma.. ramazanın ikinci gunu iftar. Oturaklı,iyi eğitimli,özguveni olan, temiz giyimli,tertemiz bir adam.ha birde şair ruhu var,şiiri seven.. kendi sesindenokuduğu günaydın şiiri .. düzgün diksiyon,ve bni çeken kocaman iriadam ve koca yeşil gözleri. Kibar,,modern ve inançlı. İlk buluşmam da çantamdan uçan 100 dolar…

100 doları sakasına aldım dedi bana..daha bır hafta olmuştu ki,,bu adam hangı mantığımı kullanarak verdımse kredı kartlarımıda aldı.. ben 100doları kurtarma sevdasına mılyarlarca lıra borclandım.. borctan kurtulayım derken adama baglandım..
7 yıllık bır meslk yasantım ve bankada bırıkımım vardı... onuda kaybettım..
31 aralık 2005yılbası gecesı ve bana bır sru vaadı var.. benı çok sevıyor az sabır.. yılbası gunu burnumu kırdı.. sebeb borcumu ödeyelım ve az daha ılgı..

kan içindeydim..bagıramıyor yardım istıyemıyordum.. kılını kıpırdatmadı.. saf deyin,üniversıte mezunu cahıl deyın,gerizekalı deyın ama ben bu adamı çok sevdim.sabh iki gözum mosmr uyandım.. dudak patlakyuzum kaymıştı.. kollarım,bacaklarım mosmordu. kımselere söylemedım. okul bahcesınden gecerken top burnuma captı dedim.. kimseler sorgulamadı.. inandılar sanırım. çunku bana kımseler kıyamaz kı.. keşke tanıyabılseydınız.... ılgısayarım çöktu,arabam kaza gecırdı borclandım,az sabıret hersey cok guzel olacak.dedi.. pcsını karıstırıken onlarca sevgılısı oldugunu gördum.. bir suru foto yakaladım..

bana her şey düzelcek.. kazadan sonra durumum kötu dıyordu. az sabır.. az sabır ya sabır oldu.. her nefret ettiğim an bi kandırmanın yolunu buldu.. ya körkütük bağlandım gerçekten takıntımıydı.. bana tel hattı al ücretsız konusalım ben sana bı kere canım dedım karım dedım dedi. çok darbeler yedim sen de vurma bana dedi.. aldğım hat bır ay sonra kullanıma kapalıydı.. pffffffffffff musterı hızmetlerını aradım.. 2006 şubatta 1250 fatura.. maaşım 1000 lira ama.kredi çekelim kredi katı brçlarını kapatalım ddi.. yuh demeyın ya da yuhh salak deyin.. gıttım arkadasım kefilim oldu.. tam kredıyı çekecekken bankada bıtıverdi.. ben bı kosu yatırayım dedi. arkadasımla kalakaldık.. sona ben kapattım borcu desede.. 100 doları kurtarma aşkına her gun bıraz daha batıyordum..

memlekete idecegım gun termınale geldi.. seni çok özleyeceğim.. gıtme ne olurdedi.. bak durumumdaduzeldı artık falan.. evet cebınde artık para vardı.. tuvalete zorla gönderdı benii. gıtmem desemde hadıı gıt.. çantamı tutuyor ver dedim. guvenmıyosan bana oo hadi git dediysem git. yolun uzun dedi.. artık guven bana.. dedi. her neyse srıldı bındırdı beniotobuse.. daha otobana yenı gırmıstıkkı cuzdanımı b actım,maa kartım yok.. beni hep kandırcak bır yol buluyordu.. memleket dönsu sabah nazazına kalktım,camiideyım ben dedi. inançlı görunuyordu.. ama ramazanda oruç tutuyorum dediği halde yerken kaç kez yakaladım..

babasının çok kötu gaddar olduğundan bahsetti.. annesını çok evdığını ama artık ailesınden soğuduğunu falan.. ama onun tuzagına düşen ben sadece ben değildim ki.. krbanları bu arada geelde doktor,bankacı ve öğretmen.. diğer mesleklerden bı kaç kişi.. abah erken saatlerde terminale indim karsıladı beni. çok kibar,seni çok mutlu edicem filan. zaten mutluydum ki.. tek eksiğim hala evli değildim. ama sevdiğim adamla evlenıp bır düzine çocugum olacaktı..zaman zaman garıp davranıyordu.. telleri ya sessizdeydi ya kapalı.. her aradığımda tel acılmıyordu.. ama çok etkileyici yumuşacık sesi... pffffffffffffffffffffffffffffffff

bu dünyada olmayacak kadar iyi bir ailem var.. çok mutluydum tekrar dıyorum... hala babam ve annem beni topluyor.. hala her anımdasadece babam ve annem var.. her neyse...isterseniz yorumlarını sonra yazınkopuyosa ve sıkıldısanız.. nasıl yazayım ki hepsini.. gerçi 2012-2013 duıye dalgada geçilmi ama ben kendimle yüzleşmek istıyorum. yalansız dolansız anlatacam.abartmadan,süslemeden..

sonuç hala evliyim...durumu bılen sadece 1 arkadasım var bıde allah... ailem üzülür dıye aklım çıkıyor.. ama hıkayemın tamamını yazacagım...

yaz geldi.. bız bı kötu beş kötü,bir iyi geçirdik vakti.. birini ödedik ikiyere borçlandık.. 7 yıllık birikimim gitti.. hayallerim gitti.. ama allah kahretsin onu her gördüğümde kalbim hep hopladı..dış görunuş tertemiz bir adam.. ama vicdan olmayan bir insan..en son ayrılırken annenlere bahset,senı ıstemeye gelecegız..ayrılırken,''lütfen beni mutlu edeceksen evlen yoksa benı bu halımle bırak gıt dedim. sakın bana acıma dedim.. ama mutlu edecegıne guvenıyorsan ben varım dedim.. sana anlatacaklarım var dedi..
lise yeni bitmişti. teyzemın kızına aşık oldum. yasemınden baskasını gözum görmuyordu dedi. babam dövdü beni. isemedi yasemini dedi.. o sırada ben bır gazetede çalısıordum.. istasyonda evden kaçmış küçük bir kız bulundu.. ona yarım etmek için kı yurduna yerlestırdık.. sonra kızın annesı ve kız peşimi bırakmadılar ve ben kızla aiemı çiğnıyerek evlendim dedi..

evlendim ama boşandım falan işte..(BOŞANAN KOCASI,KENDİSİ DEĞİL)
ya ben neden bu adama hayır dıyemyorum peki?

evet dediğiniz gibi,

iyi bir ailem

iyi bir mesleğim

param

güzelliğm var ve daha 28 ysındayım..

istenmeye gelişim... iki araba gelindi.. kaınpeder hacı amca,eşi görumcelerim ve eşi kayın bırader.. arabadan iner inmez anneme anne demsibabama baba demesi herkesleri şaşırttı..şakacı,bıcır bıcır .. ama annem pek sevmedi. bize layık değiller dedi.. ama sen sevmişsin yoksa kapımdan sokmam dedi.kayınpeder kıza diyin pantolon gıymeın demiş. eşim sakın babamı dınleme bıldıgın gıbı ol ffalan dedi. bana pıranta bir yuzuk ve bıleklık,gerdanlık getırdıler.. baskada bısey yok zaten..verıldımde.. annme annecım sen bıze ev eşyası çeyızverme sadece dugun salonunu ayarla gerısını ben hallederım dedi.

(ya kızmayın bosuna ben yasadıkalrımı yazacam.. zaten uh halım ıyı deği.. kapanmışım içime.. duvarlarla konuşmaktan,hergun ağlaıp evden gulucukler atıp çıkmaktan,dısardan bakan herkesn kıskandıgı evli mutlu yuvası olan kadını oynamaktan delircem..anlatacam aklıma gelen her seyı..)

(kızın sıkılın okumayın o halde.. yapılan yorumlar bana güç verıyor.. sadede gelınecek bir sey yok.. hala evliyim.. adamın ıkı teli var.. ikide şifeli.. işi yok.. aaşım hacizli.. evime icra geldi.. ve bilen kimsecıkler ok yetmez mi.)

ailem uzakta.. düğün izim memlekette oldu ve dediki burada yapaılm yoksa evlenıp ayrıldıgıı duyarlarsa izin vermezler.. birileri ağzından kaçırır.. düğünümde takılanlarda düğün sabaı yok oldu.. dahaa bır aylık evlıyken annenlerde 6 mılyar iste dedi. allahtan annem vermedi.
ilk aylar iş arıyordu,eğitim durumunu snradan öğrendi. ilk eşinden çocuklarını öğrendim.. hamıle kaldım.
maaşımı o çekti.. sigara içti. bılgısayarda sabahlara jkadar chatleşti.

şiddet gördüm.. gırdığı işlerden çıktı kısa surede..kendıne iş açtı.. ben kredi çektım.. ailem dstek oldu.. onuda batırdı.. kadınlarla beraber oldu. tellerınden tesadufen msjlar gördum.. pcden kadınlarla konuşmalarını gördum.. suyum ,elektırıgım,dogal gazım,tellerım kesıldı.. ik doğumumda yanımda degıldı.. bebek kocaman olmustu doğu iznım bıtınce gördu.. ikincinin doğumuna gelırken dogumyapacagım ece geldi. ama bana desek olmak için degıl.. tellde beni delirtecek msjlar yazarak. doguma gırerken yoktu yanımda çıkınca da uyandım sayıklamısım ben kocamı çok evıyorum o beni sevmıyor dıye... hiç iyi bişey yok ki...

(arkadaşlar tekrar dıyorum kımse acısın dıye yazmyorum.. acısın dıye yazsam çıkar erkek gibi reele anlatırım.. acındırırım kendimi. kimseler acımasın dıye attım içime.. gururumu kırmadım.. aslında ayaklar altına aldım..inanmayan arkadaşlrım ben arnızdda yaşayan son derece reel ve normal biriyim.. ha ruh sğlığım bozuk mdur yoksa hala direnıyor muyum bilemem..? ama rahatlıyacam yaacam.. ne kadr eşek olduğumu ne kadar salak olduğumu görüp belkie güç alacam..yazmayıverin okumayıverin inanmayı.. ben 2ekim 2005den beri olaylarn içindeyim..dolu dolu yaşadım..)

çocuk sevgisi yok.. daha kucaına almadığı gibi bir çorap dahi almadı.. almazda.. hasta dedim,dr a yanız göturdum hepyumusar ınsafa gelir sandım.. ama artık beynım uyusuyor ve doğum gunumun oldugu gece öyle bir tokat yedim ki.... bakıcının maasını ılk gun vermedi diye.. benı ezme,rezıl etme kadına dedim.. hayatımda yaadığım en garip korkuydu.. sadece 2 sarı ışık vardı gözerimde.. sonra kan.. eğilmedi bile.. sabah saat 3du daya yediğimde 6da iş için evden çıktım.. yuzum mosmor,ağzım eğilmişti.. başım davul gıbıdı.. işyerıne gıttım ama hep nerde bayılıp kalıcam dıye.. izin aldım hastaneye gıttım darp raporu aldım.. ama annemler duysa ölürdü.. o hıç aramadı bıle.. ne zaman konuşmaya kalksam ya susup tvizliyor yada sen kadın olamazsın,insan olamazsın gıt annenden kadınlık öğren dıyor.kadın kocasına destek olur dıyor. halınden anlar dıor.. param olsaydıböyle olmazdı hiç bişey dıyor.

bundan tam bır yıl önce anneının hasta oldugunu öğrendik.. illet hastalık... ve çok degıl 8 ay yaşadı.. gıtmedi annesıne.. son nefesınde yetısmedi.. cenazesıne gitti,ama anne evıne gtmedi.. sadece mezarlıktan döndü. anne sevgisi yok,

babasevgisi yok..

çocuk sevgisi yok...

eş sevgisi yok...

nefis var.. zalim bir nefis sadece

yazcam ağlasamda yazacam.. kayınvalıdemı kaybedeli tam 7 gun olmuştu... pc asında mail beklıyrum birinden dedi.. nasıl olduysa mailini açık unutmuş..işe dıye çıktı evden.. 9 kasım akşamı gece saat 11de birine mail yazmış.. allahım bınlerce kez okudum..beynım yandı,agrıdı,sızladı.. ılk bebegım tam 6 aylıkken tanışmış bir öğretmen kızla. gezmiş tozmuş,yatmış.kzla tam 6 ay beraber olmuş. kızda yedırmış parasını ve sonunda terk etmiş. onu ezmek için sayfalar dolusu kızın canını acıtaca seyler yazmış. kın ki yandı mı bilmem ama benım ki çok yandı..sordum,eskı onlar saklıyorum dedi.. tarıh 9 kasım 2009.. nasıl eskı olur .. yok baska mailiden tek mailde topluyomuş.. da yok ilerde santaj yaparsa kız kalması lazımmışta

iş gezisine gidiyorum dedi.. herzaman ki tellerı ya kapalıydı ya da alsada açmıyordu.. iş görüşmesi ya.. ben hamiledım koca bır sehırde tek başımaydım ve paranın adı bile yoktu yanımda...abah telim çaldı. eşim...
ama ya teli sıkışmıştı ya da yanında ki sevgilisi ben duyayım dye yapmıştı.. kız ağda yaptıgından bahsediyordu..hayatım aşkım diyordu... sordum.. sen şizofrensin dedi..

yeni iş yerine gitmemden mutlu oluyordu ilk zamanlar.. bazen sürpriz yapıyodum.. mutlu oluyordu.. düzeldi artık dediğim bır zamandı..yıne işten çıktım.. hamileyımde.. sürpriz ypayım dedim.. beni örunce şok oldu.. nıye geldin gelmenı istemıyorum dedi.. şimdi tplantı yapacagız seni görmesinler dedi..bes dakıkasoluklanayım demeye kalmadı.. kızın biri girdi,beni gömeden ta karşıdan canımm naber dedi... beni bıraktı hızla cıktı kısık bır sesle eşim burada dedi...

ve aceleyle beni apar topar gönderdi.püfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffffffff yazmak istıyorum yaaaaaaaa.

(nikimin anlamı yok... ama bana ait.. bazı isimlerin başharfleri)

(pfffffffffffffffffffffffffff.........yazdım sıldım yazdım sıldım... kızıyosunuz anlıyorum da.. neden azarlanıp aşagılıorsunuz.. inanmıyan inanmasın.. okumasın.. ne çıkarım var ya.. sadece içimdekını dökup daha saglam karar almak için buraya yazdım.. bosanm davası acacam ama ya hatalıysam adamın duzelme olasılığı vardı da. sen bıtırdın demekistemedim.. evet ceatetım yok.. guc toplamak daha çok nefret etmek için konuyu actım.)

VE REKLAMLAR...

işde bu konu sahibinin yapamadığını yaptın arkadaşımmmm tebrikler.

BU REKLAMLARDA BAYA BİR UZUN SÜRDÜ:umursamaz:

aslında ben bu filmin içinde çocukların halini düüşünüp çok üzülüyorum
minnacık kuzuların ne günahı vardı sevgisiz saygısızkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
aile olmayıcak iki kişinin yalanı dolaynıyla yaşamak zorunda kaldılar yazık
hemde çok yazık[:gitme::gitme:/B]

Konu sahibi bu olayları böyle anlatabildiğine göre, gayet durumun ne kadar vahim olduğunun, ne yapması gerektiğinin farkında ama yapmak istemiyor. Bunun içinde o sıkışmış psikolojide, büssürü nedeni var kendine göre. Nedenlere sığınma isteği diyelim, insan birşeyi bitirmek istemiyorsa saçma sapanda olsa büssürü neden bulabilir.

Bence önce neden bitirmek istemiyorsunuz, nedenleriniz neler devam etmek adına ve devam etmek istiyorsanız gerçekten, neden bir konu açma gereği hissettiniz, yaşadığınız gerçekleri kendinize bir daha bir daha niye anlattınız, yüzleştiniz,kendinize bunları cevaplarsanız daha iyi olur.

Sevdiğim için; insan nasıl sevebilir ki böyle birini, sevgi anlayışı artık bu mu oldu, eziyet, dayak, hissettiğiniz duygu sağlıklı bir durum değil.

Çocuklarım için; çocuklarınız için en iyi yol, onları o ortamda büyütmemek olur. Hiçbir çocuk dayaklı, kötü iletşimli bir ailede sağlıklı büyümez. Onlara iyilik yapmıyorsunuz. Çocuklarımın başında babası olsun demek için, önce sağlıklı ve kaliteli bir baba lazım.

Dul kalmak istemiyorum; Kimse siz o evde eziyet çekerken, burnunuz kırılırken, yanınızda olmuyor, kimsenin umrunda değil, aynı şekilde sizin dul kalmanızda kimsenin umrunda değil. Başkalarını bu kadar önemsemekten vazgeçin, kimse sizin için yaşamıyor, siz de kimse için yaşamıyorsunuz.

Sonuç olarak , bu olaylara katlanıyorsanız, sadece kendiniz için katlandığınızı görmenizi isterim. Önce bir yardım alır, kendinizi daha güçlü hissederseniz, olaylara bakış açınızda değişir belki. Sizin tek sıkıntınız, bozulmuş bir psikoloji ile olayları doğru algılayamıyorsunuz bence. Yoksa buraya konu açtığınıza göre, siz de bu durumdan çok memnun değilsiniz.

toplu halde okudukça konu sahibine o kadar kızdım ki. yaşadığı herşeyi farkında oalrak yaşamış
bizzat ayık halde yaşamış çok net hatırlıyo
ama hala ayrılamayacağını söylüyo
o kadar ağır kelimeler geliyo ki ağzıma zor tutuyorum kendimi
bi kadın bu kadar küçümsetir mi kendini
insanlık kadınlık onurunu bu kadar yerle bir eder mi
yazık çok yazık acınacak durumdasınız
burayı yazdıklarımızdan da ayrılmanız yönünde bi kara almayacağınızda
aşikar ortada zaten
size biz de yardım edemeyiz
siz kendinizi ve çocukalrınızı düşünmeyen
bencil bi insansınız
ciddi anlamda tedaviye ihtiacınız var
sağlıklı bi kadın değilsiniz sağlıksız bi kadın
nasıl sağlıklı çocuklar büyütür onlara yazık
tek kabahatli sizsiniz gözümde
eşiniz hasta o ayrı...
siz hakettiğinizi yaşıyosunuz bence..
durumdan kurtulmak için bi çabanız olmamış..

İşte tüm mesele bu vereliniortak

Tebrik ediyorum bundan daha güzel yorumlanamazdı bu konu vereliniortak

off gerçekten şaşırıyorum yaa,hala gerçek mi değil mi bi soru işareti var kafamda....Ama gerçekse şayet çalışan bir insan nasıl olur da bu zamana kadar bekler yaa,aklım almıyor valla...

"Arkadaşlık sitesinde tanıştık, buluştuk, şakacıktan paramı çalmış" falan filan diyebaşlayınca ben gerisini okumamıştım bile, ters bir şey söylerim diye. Bugün konuyu bu kadar coşmuş görünce bi bakayım olay neymiş dedim ve kanım dondu...

Akıl almaz gibi görünüyor ama ben bu konunun gerçek olduğuna inanıyorum, mümkündür. Var böyle kadınlar çünkü. Bazı cibiliyetsiz erkekler için de ideal kadın modeli bu işte. Bulmuş, sindirmiş, çatır çatır kullanmış, valla helâl olsun, hayatının piyangosu vurmuş adama. Aslında ne mal olduğunu en başta belli etmiş ama sallayan kim tabi.. Az bile yapmış, ama madem kimsenin ayrılmaya niyeti yok, daha çooook sömürür bu adam.

Konu sahibine gelince, kınamıyorum bile, valla her şey müstehak sana bacım. Adama "al beni, ne yaparsan yap" demişsin, demeye de devam ediyorsun, sonuçlarına da sessiz sessiz katlanıyorsun. Dul olmak kafasız olmaktan daha kötü bir şeyse buyur katlan, kimse sana acımaz. Ama ben o çocuklara acıyorum, anaları bi türlü babaları bi türlü, gerçekten yazık.

Bu sitede okuyoruz, gerek eğitim durumu, gerek sosyal güvence/ailevi durumlar açısından sizden çok çok daha şanssız bir sürü kadın eşlerinin affedilmeyecek bir falsosunu gördüklerinde mücadele ediyorlar, paçalarını kurtarıyorlar o adamdan, gerekirse sıfırdan başlayıp kendilerine bir hayat kuruyorlar. Çünkü insan dediğinde biraz onur, haysiyet bulunur. Ama siz kadınların yüz karasısınız, ve emin olun daha da fazlasını kesinlikle hak ediyorsunuz. Ve lâyık olduğunuzu yaşayacağınızdan hiç şüpheniz olmasın.

Allah çocuklarınızı ikinizden de korusun.

dul olma korkusu olamaz bu

ortada 2 cocuk var ve hangi anne dul olucam korkusuyla cocuklarina ve kendine gozgoregore iskence cektirilki...

ruh sagligi yerinde olmayan bir anne ve siddet uygulayan bir baba ne kadar verimli olabilirler ki cocuklara karsi...

adam ne yaparsa yapsin bu kadin vazgecmiyor iste korku morku bahane bence

ustelikte seviyorum diyor daha ne olsun...dovuyor sovuyor aldatiyor bir suru sey yapiyor ama vazgecilmez oluyor sonunda...adamin ikna kabiliyetiiyi demekki...

pfffffffffffffffffffffffffff.........yazdım sıldım yazdım sıldım... kızıyosunuz anlıyorum da.. neden azarlanıp aşagılıorsunuz.. inanmıyan inanmasın.. okumasın.. ne çıkarım var ya.. sadece içimdekını dökup daha saglam karar almak için buraya yazdım.. bosanm davası acacam ama ya hatalıysam adamın duzelme olasılığı vardı da. sen bıtırdın demekistemedim.. evet ceatetım yok.. guc toplamak daha çok nefret etmek için konuyu actım.

arkadasim anladigim kadariyla cok bunalmissin pisikolojin bozulmus ve bu konuyu bir gunluk niyetine acmissin o anki ruh haline gore cok bunaldinda buraya gelip yaziyorsun ve konuyu okuyanlardan sana bir pisikolog gibi davranmalarini seni rahatlatmalarini istiyorsun .sevilir sevilirde bu kadarda olmaz be guzelim sana yazik degilmi o dusmus uckurunun derdine seni tinlamiyor bile .ne olursa olsun bunu ailene anlat konunun baya bir kismini okudum cocgu arkadasda bu tanida .anlat ailene onlar senin canin .sen onlarin bir parcasisin .basta ters tepki gosterebilirler bagirirlar cagirirlar ama sonunda seni kucaklarlar..bosan su adamdan daha canin yanmasin yasin daha genc daha iyilerini bulursun kendini topla biraz destek al .allah yardimcin olsun

ersealme kullanıcısından alıntı
pfffffffffffffffffffffffffff.........yazdım sıldım yazdım sıldım... kızıyosunuz anlıyorum da.. neden azarlanıp aşagılıorsunuz.. inanmıyan inanmasın.. okumasın.. ne çıkarım var ya.. sadece içimdekını dökup daha saglam karar almak için buraya yazdım.. bosanm davası acacam ama ya hatalıysam adamın duzelme olasılığı vardı da. sen bıtırdın demekistemedim.. evet ceatetım yok.. guc toplamak daha çok nefret etmek için konuyu actım.

ay hala hatalıysammı diye düşünüyor.
biri beni çimdiklesin yanlışmı okuyorum
:1shok:akannehir.

sevgiliyken maaş kartlarını çalan,çantasından para yürüten,
evliyken sömüren,eviyle çocuklarıyla ilgilenmeyen, eşini darp eden, aldatan,çalışmayan..
yani evlilikle ilgili hiçbir sorumluluğu yerine getirmeyen bir insanı sevmek, nasıl bir şey ,aklım almıyor..:uhm:

alsanaalsanasmilegel oky ,birbirimizin kafasına vuralım..çimdik haifi kalır böyle bir konuda..kafamçokkarıştı

acil yardım alın birilerinden..ailenizde bunları anlatacağın kimse olmadı mı neden yıllarca
bile bile lades dedin ki...sevmek bu değildir bana göre karşındaki insan seni sevmedği halde
ona boyun eğmek değildir..
mesleğin ve işin var gül gibi geçinmek varken bu adamı çekmeyin ..zaten çocukların babasız kalcak
durumuda yok çünkü adam anlattığına göre babalık yapmıyor ki..

çimdik sempatiksalakcinni

yok arkadaşım bence de bekle sen, boşver.. en fazla ne yapabilir ki? seni öldürür o zaman anlamış oluruz düzelir mi düzelmez mi :umursamaz:

yok yani anlamadığım buraya yazıp milletin ne demesini bekliyorsun ki.. dayan diyecek kadar aklını kaçırmadı hiçkimse.. zararın neresinden dönersen kardır... derhal ailenin yanına git derim... :1closedeyes:

Buraya yazmamak için kendimi frenlemeye çalışıyorum ama engel olamıyorum işte kendime :delphin:

-Arkadaşlık sitesine üye olup kendine arkadaş arayan bir bayan (!)

-Bu sayede biriyle tanışıp yüzyüze görüşme kararı alan gene bu bayan ...

-İlk buluşmasında çantasından uçan 100 $

-Bu 100 $ a rağmen ısrarla görüşmeyi sürdüren gene bu bayan

-Oruç tutuyorum diyip kaç kere yemek yerken gördüğü bu adama karşı hala güvenen gene bu bayan

-7 yıllık birikimini bu gözünü karartıp bu adam için harcayan gene bu bayan !

-İyi bir mesleğim,param,güzelliğim,hırsım ,tuttuğunu koparan bir yapım var diyip kendini öven sonra da ben çok mütevaziyim diyen gene bu bayan !

-1 haftalık gördüğü birine kredi kartlarını veren gene bu bayan

-Burnu kırılan kan içinde kalan,bir sabah uyandığında iki gözü de dayaktan morarmış olan ,kollarında bacaklarında darp izleri olan gene ama gene bu bayan !

-Birsürü sevgilisi olan bu adama tahammül eden bu bayan

-Bugün bile hala dayağını yediğini söyleyen yine bu bayan !

-Maaş kartını adamın eline paşa paşa veren yine ve yine bu bayan

-Hala seviyorum onu diyebilen yine ve gene bu bayan !

-Bunlar yetmezmiş gibi ilk çocuğuna hamile kalan,ve gidip kürtaj yaptırmak varken paşa paşa doğum yapan bu kadın.Buna ek olarak 2.çocuğuna da hamile kalan ve onu da doğuran bu bayan !

-Hala bu adam hakkında şakacı bıcır bıcırdı şeklinde konuşan gene bu bayan

-Adama iş açmak için bankadan kredi çeken,ailesinden de para alan bu ve bu bayan

-Bakıcıya para vermediği için adamla konuşan ve sonuçta kafasını dayaktan şişiren,gene heryerini mosmor yaptıran gene bu bayan

-İlk çocuğuna hamileyken kocasının kendisini 6 ay boyunca bir öğretmenle aldattığını öğrenen bunu da yutan gene bu bayan !

-Bir de bu adama çeşitli sürprizler yapıp adamı mutlu etmeye çabalayan gene bu bayan

-Boşanma davası açacağım ama hata bendeyse napacağım diyen gene ve gene bu bayan !

Konu budur işte arkadaşlar.

Hala bu bayanın yaptıklarını savunanlar görsün istedim.

Adamda hata sıfırın altında.Hata bu kadında.

Yaptıklarının hata olduğunu bilmiyor diye biri bana eksi vermiş.Çok da umrumda :delphin:

Neler kaybettim bir bilsen ölmeyi istiyorum şuan eksi rep yüzünden :delphin:

Hata bu bayanda hala bunu savunuyorum ben dilediğiniz kadar eksi verin.

Bir bayan bir hatayı bir kez yapar 10 kez yapar 1000 kez yaptı mı orda duracaksınız bence

alsanaalsanasmilegel oky ,birbirimizin kafasına vuralım..çimdik haifi kalır böyle bir konuda..kafamçokkarıştı

çimdik sempatiksalakcinni

yok arkadaşım bence de bekle sen, boşver.. en fazla ne yapabilir ki? seni öldürür o zaman anlamış oluruz düzelir mi düzelmez mi :umursamaz:

yok yani anlamadığım buraya yazıp milletin ne demesini bekliyorsun ki.. dayan diyecek kadar aklını kaçırmadı hiçkimse.. zararın neresinden dönersen kardır... derhal ailenin yanına git derim... :1closedeyes:

hah kızlar iyi oldu çimdikle, kafama vurulması...
bir ara rüyadamıyım kabusmu görüyorum demiştim.ama değilmiş.
vay canına sayın seyirciler
.:delphin:..

eğer doğruysa bütün bunlar lütfen silkelenin ve kendinize gelin.Dul olmak dünyanın sonu değil.Ama böyle bir ortamda çocuk büyüterek onları mahvediyorsunuz.Hadi siz seviyorsunuz katlanın bu da çok saçma bence ama.Çocuklarınıza yazık değilmi insan çocuğu için herşeyden fedakarlık yapıyor sizde sevginizden vazgeçin.Böyle bir sevgide yok aslında bende ruh sağlığınızın yerinde olmadığını düşünüyorum öncelikle bir doktora gidin ve en kısa zamanda sıyrılın bu hayattan.Çocuklarınıza kuracağınız en kötü hayat bile şu durumdan iyi olacaktır.Dünyaya bir defa geliniyor yazık ya lütfen...

Back