film daha bitmedi....

Ersealme'ye sinirlenebilmek istiyorum. Kendim aklıma geliyor, 'kendini hatalı görebiliyor' olmasını da anlıyorum, 'belki temiz biridir'ini de anlıyorum, 'belki düzelir'e inanmasını da anlıyorum. Mantıksız görünüyor ama anlıyorum işte,öfkem içime kalıyor,kızamıyorum.
Allah'a şükürler olsun, ben bitirdim mantıksız günlerimi. Seçeneğim varken seçmedim. Sebebim yoktu,sebebpisizdi. Hala da çözebilmiş değilim neden çaresiz hissetmişim kendimi.
Şimdi neler söylüyorum kendime, yahu şunu yapsaydın, şuna gitseydin,sorsaydın, neler neler, İrademiz ile tercihimiz kaderimiz oluyor. Aklım karışıyor.
Yaşadıkları ersealme'yi iradesiz bırakmış olabilir mi ?

Mavı, bu repler nerde? Kesın bana da hep eksı vermıslerdır. Cunku sen kadını hatalı bulurken, ben yazdıklarına hıc ınanmadım.

Repım eksıde tavan yapmıs olmalı

Soyler mısın nasıl bakacagım, bende benımkılere bakayım.

ayy neden parmaklarını yoruyorsun..bırak yaaa..

Şimdi bak canım bu mesajlarımızın sağ üst köşesinde kötü içerik var ya.Onun hemen önünde terazi şekli var oraya tıklayarak görebilirsin.

ayy neden parmaklarını yoruyorsun..bırak yaaa..

haklısın valla buarada oky ile beni de çimçikleyin nolur

şu anda sayfanın üzerinde kullanıcı panelini tıkla,sağ alt kısma bak canım..
yeşil renkler + rep,kırmızı renkler - rep..

He buarada yeşil ile işaretli olanlar + ,kırmızı yada siyahla işaretli olanlar - rep

Tesekkur ederım, tek tek mesajlara bakmam gerek yanı. Her bır mesaja ayrı rep verılıyor. ıyıymıs valla

Tekrar sagol Mavı

Sana da tesekkur ederım TatLiGaci

Son düzenleme:

yanlış bilgi verdin arkadaşa, o kendi replerine bakmak istiyo ,kızzz..rep vermeyi öğret demedi..

dur bakemm:mymeka::1rolleyes::1rolleyes:

tabi griler geçersizki arkadaşın gridir. mesaj sayısı azçünkü. versede bir şey olmaz:)

Ben mı grıyım? Kafam karıstı :bbo: Ben benım replerıme bakacaktım...

Eksılerde surunuyor olmalıyım, ne kadar surundugumu goreryım ıstedım :)

Bu işin tek çözüm yolunun, bu filmi bitirmek olduğunu, herkes çok rahat görür. Hele de dışarıda ki bir insansa bu. Ama olayın içindeyse insan, bu kadar kolay görmeyebilir. Evet insanın aklı hayali almıyor, bu forumda, yaşadığım herşeye rağmen, konuyu kendi açtığı halde, kendi hayatından kendi şikayetçi olduğu halde, eşimi seviyorum diyip, konu kapattıran çok oldu.

Bu durum kimse için normal değil, aslında en çokta yaşayan için normal değil. Burada yorum yazan hiçkimse, ben de dahil. bu olayın içinde değiliz, bu olaydan en çok etkilenecek , durumun zorluğunu çekecek olan, konu sahibi. Aslında olay çok basit, bu kadar şeyi çekeceğine, ayrılırsın, hayatın diğer hertürlü zorluğuna katlanırsın, ama buna katlanmazsın.

Ama karşımızda olayları doğru algılamayan biri var bence. Olayın mantığından bahsediyoruz biz. Bu kişi buraya konu açtıysa, biryerde çözüm arıyordur, yoksa oturur çeker, sen hakediyorsun çek demek ,doğru değil bana göre. Kendi yaşıyor, kendi göremiyor, kendi çekiyor. Hesap bu kadar basit belki, ama bu hesabı doğru algılayabilecek biri yok karşımızda. Tıpta da bunun yeri vardır, insanın beyinsel fonksiyonları bozulur, duygu durumu bozulur, kaçıranın kaçıranı sevmesi diye bir olay vardır, insan dayak yediği insanı bile seviyor sanabilir kendini. Tamamen sağlıksız bir durum. Olaya o psikoloji ile bakmamıza imkan yok.

Yaşananlar keşke gerçek olmasa dedirtiyor insana, ama birde herşeye kendi gözümüzle değil, karşıdakinin gözüyle bakmak lazım. Hiç bir aklı yerinde insan, ben bunu çekerim, ama yine de otururum demez. Ortada sağlıksız bir durum var kesinlikle. Bu tarz şeyleri hep, dayak yemiş, sindirilmiş, aldatılmış ve daha niceleri yapılmış, kadınlarda okuyorum ben. Bu insanların şuan sağlıklı düşündüğünü iddia edebilir miyiz?

En kısa zamanda bir yardım al arkadaşım. Önce bakışını değiştirmen lazım, gücünü toplaman lazım.

Son düzenleme:
Tiryandafila senın yorumlarını ne zaman okusam, bıldıgım dogruları da unutuyorum. Ben ıhtımal vermıyorum dıyorum ama, senın yorumunu okuyunca 'neden olmasın' dıye dusunmeden edemedım.

ayyyyyyyyyy şiştim yaaaa baştan sona okudum..bu arkadaş daha filim bitmedi demiş senaryoyuda kendi yazıyo...yada akli dengesi yerinde değil...Acil PıSKOLOĞA gitmeni Öneriyorum...birde bu adamın düzelmesini bekliyosunn şaka gibi yaaaa....

bunalan arkadaşlar okumasın ya da bunaldılarsa bunaldıklarını belli etmesin okumayıversinler bi zahmet... ya gerçekten yaşanmışssa diye düşünmesinler.. üstüne üstlük zaten yaralı bir insana sen ruh hastasısın,normal insan olmazsın demesinler.. ne kadar acımasız eleştiriler ya.. namussuzluk yapmamış ki kadın.. kötü bir adama 5 sene katlanmış.. iyi bok yemiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…