Buraya yazmamak için kendimi frenlemeye çalışıyorum ama engel olamıyorum işte kendime
-Arkadaşlık sitesine üye olup kendine arkadaş arayan bir bayan (!)
-Bu sayede biriyle tanışıp yüzyüze görüşme kararı alan gene bu bayan ...
-İlk buluşmasında çantasından uçan 100 $
-Bu 100 $ a rağmen ısrarla görüşmeyi sürdüren gene bu bayan
-Oruç tutuyorum diyip kaç kere yemek yerken gördüğü bu adama karşı hala güvenen gene bu bayan
-7 yıllık birikimini bu gözünü karartıp bu adam için harcayan gene bu bayan !
-İyi bir mesleğim,param,güzelliğim,hırsım ,tuttuğunu koparan bir yapım var diyip kendini öven sonra da ben çok mütevaziyim diyen gene bu bayan !
-1 haftalık gördüğü birine kredi kartlarını veren gene bu bayan
-Burnu kırılan kan içinde kalan,bir sabah uyandığında iki gözü de dayaktan morarmış olan ,kollarında bacaklarında darp izleri olan gene ama gene bu bayan !
-Birsürü sevgilisi olan bu adama tahammül eden bu bayan
-Bugün bile hala dayağını yediğini söyleyen yine bu bayan !
-Maaş kartını adamın eline paşa paşa veren yine ve yine bu bayan
-Hala seviyorum onu diyebilen yine ve gene bu bayan !
-Bunlar yetmezmiş gibi ilk çocuğuna hamile kalan,ve gidip kürtaj yaptırmak varken paşa paşa doğum yapan bu kadın.Buna ek olarak 2.çocuğuna da hamile kalan ve onu da doğuran bu bayan !
-Hala bu adam hakkında şakacı bıcır bıcırdı şeklinde konuşan gene bu bayan
-Adama iş açmak için bankadan kredi çeken,ailesinden de para alan bu ve bu bayan
-Bakıcıya para vermediği için adamla konuşan ve sonuçta kafasını dayaktan şişiren,gene heryerini mosmor yaptıran gene bu bayan
-İlk çocuğuna hamileyken kocasının kendisini 6 ay boyunca bir öğretmenle aldattığını öğrenen bunu da yutan gene bu bayan !
-Bir de bu adama çeşitli sürprizler yapıp adamı mutlu etmeye çabalayan gene bu bayan
-Boşanma davası açacağım ama hata bendeyse napacağım diyen gene ve gene bu bayan !
Konu budur işte arkadaşlar.
Hala bu bayanın yaptıklarını savunanlar görsün istedim.
Adamda hata sıfırın altında.Hata bu kadında.
Yaptıklarının hata olduğunu bilmiyor diye biri bana eksi vermiş.Çok da umrumda
Neler kaybettim bir bilsen ölmeyi istiyorum şuan eksi rep yüzünden
Hata bu bayanda hala bunu savunuyorum ben dilediğiniz kadar eksi verin.
Bir bayan bir hatayı bir kez yapar 10 kez yapar 1000 kez yaptı mı orda duracaksınız bence
Mavı, bu repler nerde? Kesın bana da hep eksı vermıslerdır. Cunku sen kadını hatalı bulurken, ben yazdıklarına hıc ınanmadım.
Repım eksıde tavan yapmıs olmalı
Soyler mısın nasıl bakacagım, bende benımkılere bakayım.
ayy neden parmaklarını yoruyorsun..bırak yaaa..
Mavı, bu repler nerde? Kesın bana da hep eksı vermıslerdır. Cunku sen kadını hatalı bulurken, ben yazdıklarına hıc ınanmadım.
Şimdi bak canım bu mesajlarımızın sağ üst köşesinde kötü içerik var ya.Onun hemen önünde terazi şekli var oraya tıklayarak görebilirsin.
haklısın valla buarada oky ile beni de çimçikleyin nolur
Tesekkur ederım, tek tek mesajlara bakmam gerek yanı. Her bır mesaja ayrı rep verılıyor. ıyıymıs valla
Tekrar sagol Mavı
tabi griler geçersizki arkadaşın gridir. mesaj sayısı azçünkü. versede bir şey olmaz:)
yanlış bilgi verdin arkadaşa, o kendi replerine bakmak istiyo ,kızzz..rep vermeyi öğret demedi..
dur bakemm:mymeka::1rolleyes::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?