Arkadaşımı ortaya atmadım, ama arkadaşım olduğu için de seni liste dışı tutsunlar ama diğerlerini katmaları gerekliydi tarzında bişey de diyemezdim yapılan haksızlığaydı itirazım ona değil ama o yapılanı doğru bulunca elimde değil sinirlendim ama hakaret tarzında bişey söylemedim sadece biraz söylendim yine de onu kıracak şekilde değildi soylemimbu işler o kadar ince bi çizgide ilerliyorki..
bir yandan hakkınızı ararken diğer yandan da arkadaşınızı ortaya atmamalısınız. onun ismini vermek zorunda değilsiniz.
bazı şeyler onlar için daha zor.. birazcık anlayış.
konuşmak zorunda değilsiniz ama adını da anmak zorunda değilsiniz.
bazı şeyler onlar için daha zor yazmıştım. yeterli olduğunu düşünmüştüm ama biraz daha açayım madem ; senin ufacık söylenmen bile onda fırtına etkisi yaratabilir.Arkadaşımı ortaya atmadım, ama arkadaşım olduğu için de seni liste dışı tutsunlar ama diğerlerini katmaları gerekliydi tarzında bişey de diyemezdim yapılan haksızlığaydı itirazım ona değil ama o yapılanı doğru bulunca elimde değil sinirlendim ama hakaret tarzında bişey söylemedim sadece biraz söylendim yine de onu kıracak şekilde değildi soylemim
Bende yaşadıkları sıkıntıların farkındayım soylemim ona değildi aslında ama o yapılan adaletsizligi savununca ( sırf kendini de kuraya dahil etmediler diye ) dayanamadım ama kırılacağı bişey söylemedim sadece biraz sesimi yükselterek konuştumbazı şeyler onlar için daha zor yazmıştım. yeterli olduğunu düşünmüştüm ama biraz daha açayım madem ; senin ufacık söylenmen bile onda fırtına etkisi yaratabilir.
digerlerinin kuraya dahil olmama sebepleri ne?Bende yaşadıkları sıkıntıların farkındayım soylemim ona değildi aslında ama o yapılan adaletsizligi savununca ( sırf kendini de kuraya dahil etmediler diye ) dayanamadım ama kırılacağı bişey söylemedim sadece biraz sesimi yükselterek konuştum
Bazısı amir statüsünde, bazısı şef, bazısı tek çalıştığı için onun yapacağı işi başkası yapamazmış, bazısı için hiçbir açıklama dahi yapılmıyor bazıları statüsü gereği geriye 10 kişi kaldı onlar arasından kura çekildi. Bir de kura çekimi gizli saklı yapıldı göz önünde yapılmadı ben ve diğer bütün arkadaşlar itiraz ettik durumadigerlerinin kuraya dahil olmama sebepleri ne?
Silahlı Kuvvetlerde çalışmayan (yani asker polis değil ) kamuda gòrevli memurdu teröristlerce öldürülmüş, bu görev şehidi oluyor. Mesela doğuda görev yapan öğretmen terör belası yüzünden öldürülse görev şehidi oluyorAnlamadim.
Gorev sehidi derken? Sizin meslek ne? O sehidin gorevi neydi? Nasil sehit oldu?
Silahlı Kuvvetlerde çalışmayan (yani asker polis değil ) kamuda gòrevli memurdu teröristlerce öldürülmüş, bu görev şehidi oluyor. Mesela doğuda görev yapan öğretmen terör belası yüzünden öldürülse görev şehidi oluyor