Fikrinize ihtiyacım var.

Yani herhangi bir kirginlik olmaz herhalde beraber gitmesek. Acikcasi bazen fazla dobra oluyoruz birbirimize karsi ve o zamanin verecegi gerginlikle kirmak istemiyorum. Cogunuz bu isleri atlatti herhalde ne kadar yorucu ve stresli oldugunu hepimiz biliyoruz. Ki mustakbel esim ozel sektorde karisik calisma saatleriyle calisiyor o yuzden cokta yardim edemeyecek boyle konularda.

Nasıl yorulmuyorsunuz ya böyle seyleri kafanizda tutmaktan ? Valla ben suan 2 saniye kadar düşündümde uykum geldi.
Gelinlik seçimi önemli. Belki gerçekten yakın hissettiği,yanında rahat olabilecegi birileriyle gitmek istemiştir. Sizde öyle yapın. Kin tutmayin.

daha 1 yıl varmış evlenmenize. Sana tavsiyem gelin sizin ailenizden birisi kırmadan onuda götürün o bir hata yapmış siz yapmayın boşveren gereksiz kırgınlık olmasın. Sen o evden çıkınca ailen gelinle kalacak

Eğer düzeldiğine ikna olduysan düğün stresi, gelin kaprisidir. Kendileri geriliyorlar, etrafın dolduruşuna gelip başka gözükmeye çalışıyorlar vs. Düzeldiyse affedebilirsin.
Eğer yapmacık buluyorsan boşver, iyi geçin gitsin.
Daha evlenmene 1 yıl var. Kim ölee, kim kala.. O günün şartlarında belki evleneceğin kişnin ablası, kardeşi vardır gelmek ister. Senin bir arkadaşın olabilir. Anneni kırma olur anne vakit gelsin bakarım de. O gün gelince de içinden geçene, şartlara göre hareket edersin. Kendi de sinyal verir sana, çok ilgisiz duruyorsa çağırmanın anlamı yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…