• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikri olan varmı

Ay teşekkür ederim tamam . Peki normal çekildiğinde çok acıyor mu o yirmilikler benim ki çok içe göçük sadece ucu görünüyor da
Benim birinin ucu gorunuyordu digeri tam cikmisti ikiside normal cekim oldu. Normal dis cekimi kadar agriyor , komple agrisiz diyemem tabi. Cekim aninda uyusturuldugu icin agrimiyor sonrasinda ki bosluk aciyor bi sure. Benim biri cok apseliydi bi turlu apse dagilmadi. Drenajda yapmadilar ozelde cektirdim ikisinide direkt cektiler oyle dayanilmaz bisey degil bir an once kurtulmaya bak diger dislere zarar veriyor cunku ben yanlarnda ki iki disi daha kaybetgm yirmilikleri farketmedigmden. onlar agryo sanmstm hatta. . Esimin yirmilikde devlet ameliyat gerekli cerrahilik dediler randevuyu bir ay sonrasina verdiler tabi agrisi dayanilmaz ozels gitti ameliyatsiz rahatca cekim oldu. Ameliyat derlerse de korkmayin kucuk bi operasyon

Evet tabi hemen eve dönüyorsunuz aksi bir komplikasyon gelişeceğini sanmıyorum, antibiyotik yazıyor o sıkıntı olabilir emziriyorsanız
Yaa tamam çok teşekkür ederim. Yok emzirmiyorum ama genede oğlum küçük ve benden baska kimseden yemek dahi yemiyor 2 yaşında.
Benim birinin ucu gorunuyordu digeri tam cikmisti ikiside normal cekim oldu. Normal dis cekimi kadar agriyor , komple agrisiz diyemem tabi. Cekim aninda uyusturuldugu icin agrimiyor sonrasinda ki bosluk aciyor bi sure. Benim biri cok apseliydi bi turlu apse dagilmadi. Drenajda yapmadilar ozelde cektirdim ikisinide direkt cektiler oyle dayanilmaz bisey degil bir an once kurtulmaya bak diger dislere zarar veriyor cunku ben yanlarnda ki iki disi daha kaybetgm yirmilikleri farketmedigmden. onlar agryo sanmstm hatta. . Esimin yirmilikde devlet ameliyat gerekli cerrahilik dediler randevuyu bir ay sonrasina verdiler tabi agrisi dayanilmaz ozels gitti ameliyatsiz rahatca cekim oldu. Ameliyat derlerse de korkmayin kucuk bi operasyon
Yaa dogrduru teşekkür ederim. Yani Ağrısa da aslnda çok umrumda değil çünkü daha 2 hafta önce yirmiligin yanında ki azı disimi çektiler onu curutmus ama şimdi damagima çok vuruyor mecbur almalari lazım . Ben sonunda alabildim devlette cerrahiye 27 sine umarım hemen hallederler de .

Back