Merhaba arkadaşlar. Malasef 20 lik.dislerimden muzdaribim . Randevu biraz ileri tarih onu bekliyorum özel çok para istiyor şuan durumumuz biraz sıkışık. Yirmilik dişim damagima vuruyor şişti ve durmadan 20 lik dis damagimi çiğniyor resmen yanagimin kenarı şişti kesildi diş degmekten . Başına gelen oldumu ve yirmilik dişler ameliyatlami alınır
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fikri olan varmı
- Konu Sahibi bengumm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
2 yukarıda 2 aşağıda toplam 4 yirmilik diş bulunur. 2 kez ameliyatla 1 kez normal çektirerek aldırdım. Diş patlamadiysa damagi yarıp cikmadiysa öndeki sağlam dişlere baskı yapar ağrısı olur mecbur yarıp alacaklar buda ameliyatlık işlem çene cerrahisi yapar. Eğer Diş patladiysa bi kismi çıktıysa direk çekilebilir tabi normal dis çekiminden bi tık daha zorlamisti beni ama kesi dikiş filan olmadığından özel de işlem ücreti de daha düşük oluyor. Eğer randevu tarihini bekleyecekseniz antibiyotik yazdırın sağlık ocağına apse de yapmasın birde üstüne.
Yok 20 liklerin 4 u de çıktı ama nasıl oldu anlamadım yanagimin içi alttaki yirmiligin üzerine düşmüş ve durmadan orayı çiğniyor tam dişin uzerine denk geliyor20lik dişiniz çıkarken diş etini yarıp çıkar zaten ben tam anlayamadım demek istediğinizi ama kaşıntısı ve ağrısı oluyordu bende
Teşekkür ederimAllahım acil şifalar versin inşallah.
Yaa peki çıkmış miydi tamamı dişlerinameliyatla alındı benim
20 liklerin 4 u de çıktı ama nasıl oldu anlamadım yanagimin içi alttaki yirmiligin üzerine düşmüş ve durmadan orayı çiğniyor tam dişin uzerine denk geliyor inanılmaz derecede acıyor ve yemek dahi yiyemiyorum sürekli o yanagimin içi kısmını çiğnemek zorunda kalıyorum2 yukarıda 2 aşağıda toplam 4 yirmilik diş bulunur. 2 kez ameliyatla 1 kez normal çektirerek aldırdım. Diş patlamadiysa damagi yarıp cikmadiysa öndeki sağlam dişlere baskı yapar ağrısı olur mecbur yarıp alacaklar buda ameliyatlık işlem çene cerrahisi yapar. Eğer Diş patladiysa bi kismi çıktıysa direk çekilebilir tabi normal dis çekiminden bi tık daha zorlamisti beni ama kesi dikiş filan olmadığından özel de işlem ücreti de daha düşük oluyor. Eğer randevu tarihini bekleyecekseniz antibiyotik yazdırın sağlık ocağına apse de yapmasın birde üstüne.
- 23 Ocak 2021
- 2.374
- 11.090
- 158
Apse yapmis muhtemelen yanaginmi cigniyorum dediginiz yer oranin sismesinden kaynakli ben 2 sini cektirdim normal cekim yapildim 2 si duruyor cekilecek yan dislere zarar vermeye basladi . Onlarida normal cekecekler.Buz koyun yanaginza sisligi hafifletir biraz agriyi uyusturur. Acile gidin apse icin anbtbyotik falan verirler cok kotu durumdaysa zaten sabaha ilk randevuyu acilden yonlendiriyorlar.20 liklerin 4 u de çıktı ama nasıl oldu anlamadım yanagimin içi alttaki yirmiligin üzerine düşmüş ve durmadan orayı çiğniyor tam dişin uzerine denk geliyor inanılmaz derecede acıyor ve yemek dahi yiyemiyorum sürekli o yanagimin içi kısmını çiğnemek zorunda kalıyorum
- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Yanaginizin iç kısmını yanlışlıkla ısırdınız sanırım farketmeden oda kabardı şimdi her biseyler yediğinizde orayı tekrar tekrar isiriyosunuz iyice kabarıyor apseleniyor o kısım. Diş çıktıysa ameliyata gerek yok direk normal dis gibi çekilir20 liklerin 4 u de çıktı ama nasıl oldu anlamadım yanagimin içi alttaki yirmiligin üzerine düşmüş ve durmadan orayı çiğniyor tam dişin uzerine denk geliyor inanılmaz derecede acıyor ve yemek dahi yiyemiyorum sürekli o yanagimin içi kısmını çiğnemek zorunda kalıyorum
Peki ben hiç ameliyat olmadım bebeğim küçük ne kadar duruluyor hastanede siz ne kadar durdunuz ameliyat sonrasıameliyatla alındı benim
İssirdimmi bilmiyorum ama yirmilik dişin üstüne yatmış tam 2 haftadır orada sürekli ona basınç uyguluyor damagim şişti yanağım 27 sine genel cerrahiden randevu aldım sonunda dış içinYanaginizin iç kısmını yanlışlıkla ısırdınız sanırım farketmeden oda kabardı şimdi her biseyler yediğinizde orayı tekrar tekrar isiriyosunuz iyice kabarıyor apseleniyor o kısım. Diş çıktıysa ameliyata gerek yok direk normal dis gibi çekilir
Ay teşekkür ederim tamam . Peki normal çekildiğinde çok acıyor mu o yirmilikler benim ki çok içe göçük sadece ucu görünüyor daApse yapmis muhtemelen yanaginmi cigniyorum dediginiz yer oranin sismesinden kaynakli ben 2 sini cektirdim normal cekim yapildim 2 si duruyor cekilecek yan dislere zarar vermeye basladi . Onlarida normal cekecekler.Buz koyun yanaginza sisligi hafifletir biraz agriyi uyusturur. Acile gidin apse icin anbtbyotik falan verirler cok kotu durumdaysa zaten sabaha ilk randevuyu acilden yonlendiriyorlar.
Ayy evet benimki de öyle çekilsin yeter ki kurtuluyum günlerdir cidden hiç keyfim yok yemek yiyemiyorum meyve hiç sürekli yanagimin içini kemiriyor dişDiş hekimi olmadığım için tam tabiri bilemicem ama anladığım kadarıyla yan çıkmış çeneye doğru onun çaresi çekilmesi ne yazık ki benim bir dişim öyleydi
- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
- 158
Ben bi klinikte ameliyat oldum yaklaşık 1 saat sürmüştüPeki ben hiç ameliyat olmadım bebeğim küçük ne kadar duruluyor hastanede siz ne kadar durdunuz ameliyat sonrası
Sonrası hemen eve gidilebiliyor değil miBen bi klinikte ameliyat oldum yaklaşık 1 saat sürmüştü
- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
- 158
Evet tabi hemen eve dönüyorsunuz aksi bir komplikasyon gelişeceğini sanmıyorum, antibiyotik yazıyor o sıkıntı olabilir emziriyorsanızSonrası hemen eve gidilebiliyor değil mi
Yaa tamam çok teşekkür ederim. Yok emzirmiyorum ama genede oğlum küçük ve benden baska kimseden yemek dahi yemiyor 2 yaşında.Evet tabi hemen eve dönüyorsunuz aksi bir komplikasyon gelişeceğini sanmıyorum, antibiyotik yazıyor o sıkıntı olabilir emziriyorsanız