Fikirlerinizi merak ediyorum kızlar sizce?

9 aylık ilişkide ilk aydan evlilikten bahsedilmesi de aşırı abartılı bence. Mezhep falan bahane hep. Sizi yedekte tutmaya çalışmış, ne tamamen gitmiş ne de net şekilde yanınızda durmuş. O kızla olan mesajlarını göstermeden hemen silmiş, sakladığı önemli bir şey olmasa, silmez direkt gösterirdi. Demekki bir haltlar işlemiş. Gelgitli eski sevgiliniz geri gelebilir ama siz onu kesinlikle kabul etmeyin, barışmayın. Kendinize yeni bir yol çizin. Erkeklerin istediği zaman uğrayabileceği bir durak olmayın. Kendi değerinizi, kıymetinizi bilin ve sizi gerçekten seven,net ve dürüst olan erkeğin yanında çiçek açın

Ay cimriler bence de ama bu biraz memleketleriyle de ilgili köyden alıp evlenseler daha iyi dedim zaten annen köyden bulsaymış o zaman
Köydekiler daha beter haberleri yok. Bir bilezik vermiyorlar vallahi kolundan.alsinda gorsun ebesininkini. Bunlara cok sinirliyim agzimi bozuyorum kusura bakma. Cogundada bu arada takinti vardir ogretmen ve hemsire takintisi. Kimse yanlis anlamasin sakin soyledigimi. İstiyorlarki onlardan olsun cift maas cift memur ayni nobetler gozuyle bakiliyor genelde. En cok ayrilanlarda bu sekilde evlenenlerden cikiyor. Keske herkes iui olsa vallahi gozum yok. Admaa gercekten zor adamlar. Abi emir altinda calismak zor mesailer nobetler zorsa yapmayacaksin. Vatani koruyorsan seve seve koruyacaksin. Sanlidir onurludur sereflidir bu meslek. Eski asker polislerle bunlarin alakasi yok. Asker adam iddia kumara alkole bulasirmi yahu. Nerde disiplin ahlak. Hergun soylene soylene birçoğu nobete gidiyor. Yani senin mezhepten cok bunlarla ugrasacagin aklina gelsin. Birde ailelerinden bosanma cok oluyor. Analari babalari danalari bitmiyor habire oglum para at

Maalesef 9 ayda ilk günden evlilik konusu saçma ancak farklı kültürler konusunda katılıyorum ciddi anlamda sorun yaşanıyor o kadar çok konu okuduk ki şaşarsın. Diğer söylemleri tamamen bahane ayrılık sizin açınızdan iyi olmuş evlilik arefesinde ayrılmaktan ya da boşanmaktan daha iyidir.

Ya öyle tabii bunlara köylü kurnazı lazım amaAy yok söv vallahi hallediyorlar. O da diyordu zaten çevremde meslek için mantık evliliği yapan çok kişi var birbirini sevmiyorlar bile falan bahsediyordu ben en başından zaten. bu konuda da uyarmıştım o tarzda takıntıların varsa ben ilerde ima edilmesine bile katlanamam demiştim. Daha önceki ilişkilerinde öğretmen hemşire varmış ama özelde çalışıyormuş onlar da galiba memur da değil ya bunları zengin kadın avcısı tipler hep.Bi araba almış birikim de yapmamış evleneyim dese birikimi yok büyük ihtimal aileye çat çat gönderiyor küçük kardeşi
zaten istekleri bitmiyor

Şu gün evleniriz demedik ama o niyetle başladık ciddi olarak yani sonunu evlilikle taçlandır ak vardı ilşkinin gidişatına göre zamanı ne zaman olursa

Bence bu adam sana geri gelecek.

Ay ben bugün bayram kutlama bahanesiyle bi yoklar diyordum akıl sıra ama ses sedası çıkmadı armutun şaşırdım

Ay ben bugün bayram kutlama bahanesiyle bi yoklar diyordum akıl sıra ama ses sedası çıkmadı armutun şaşırdım
Ben hemen bir donus beklemezdim. Bu beklentide olmak cok insani bir duygu. Beklentin dahada articaktir zamanla. O sana ulasmadikcada daha uzebilir seni. Ondan cok hassas bir donem. Yapabilcegin en guzel sey beklentini sifirlaman. Zor ama eger aklinda bitirebilirsen toparlanman daha kolay olur. belki 2 ay sonra yazcak belki 6 ay. Bu zaman seni cok yipratir. Hatta egonu tatmin edicegini dusundugum sey seni dahada mutsuz edicek gun sonunda. Tamamen bitti olayini kendi icinde kabul etmeni tavsiye ederim. Yoksa insan bi sure sonra kendini yipratiyor.

Sırf egom için gerçekten onu tamir etmek için görmezden gelmenin tadını çıkarmak istiyorum. çünkü sevmediğimi anladım onu. Zaten hesabı ayrıldıktan sonra hareketlendi biraz bir kaç tane alakasız kız eklemiş kızlar da memur sayfalarından ayıklama yapan tiplerden yani takılmaya bakıyo özgür şimdi aklı sıra. Dediğin gibi evet hayatıma beklenti bana zarar ki zaten yeni biri hayatıma girdiğinde benim mesela umrumda olmaz kendimi biliyorum beklentim dahi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…