Çok tşkr ederim. tabiki mantıklı konuşuyorsunuz mantık mı aşk mı gibi bi durum oldu sanırım. :Nasıl biliyorsan öyle ya o zaman.Yalnız şunu unutma,hayat,elini taşın altına koylardan,arabası evi olan mutlumulardan,sevgi herşeyi yenerlerden,aşığım mutlu eder benilerden...ibaret değil.Bir insan önce maddi,hayattaki yeri ve iş anlamında yere sağlam basacak ve elini ondan sonra taşın altına sokacak.Bu forumda çok var öyle seviyorum aşığım samanlık seyran deyip evlenen ve mutsuzluk yaşayan.
o zaman tam anlaşamadık hemen izah edeyim durumu, ben 25 yaşındayım ve buraya okumak için geldim okulla beraber çalıştım ve okul bitince çalılmaya devam ettim ama hiç ailemin yanına dönmedim. Neyse erkek arkadaşımın işi var ve iyi bir işe sahip ev kuracak gücümüz var. Ama zengin sınıfına girmiyoruz tabiki evimiz falan yok evlenirsek kirada oturcaz ve sanırım ailem bundan tedirgin yani onlar alışkın değil bu duruma hep ev sahibi olana kız verdiklerinden olsa gerek..Hayır öyle birşey demiyorum.Ben bu mantık mı aşk mı olayını anlamam.Sevmediğim bir insnla sırf maddi yönü var diye de evlenmek mantık evliliği gelmiyor bana.O hem apoayrı bir konu.Bir insan aşık diye,şartlarına yaşına aile fikirlerine bakmadan evlenmemeli.Ben aşığım oldu bitti diye birşey yok.Yaşın kaç bilmiyorumama aşk bir evlilik için tek başına yetmez.