• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi benim için önemli, hamile miyim ?

Daha adetime 1 haftadan fazla varken kasık sancılarım başladı böyle ani ve anlık sancılar bir gün sık sık oluyor bir gün ara ara, benim adet belirtilerim çok dengesiz bazen olur göğüs hassasiyetim bazen olmaz ama 2 gün önce sadece göğüs ucumda hassasiyet, acı başladı ve dün göğüs ucuma baktığımda özellikle sol göğüsümde küçük küçük 1 kaç tane yağ bezesine benzer bezeler gördüm. Ve en garibi de 2 gün önce sadece 1 tane cam sildim kendimi o kadar yormadım ama ertesi gün bacaklarımın ağrısından, sırtımın ağrısından duramadım. Vücudumu tanıyorum bana normal değilmiş gibi geliyor. Evet 2 aydır çocuk istiyorduk bu 3. ay ama öyle hevesli de değildim şu virüs yüzünden aklımda bile yoktu 🙈🙄 Ve ben bugün 2 paket test almıştım birinide adet olmazsam yaparim diye birini yapıp silik çıkınca diğer paketi açıp normal hali nasıl diye bakmak istedim o yuzden bekletmek istemedim testi 1 saat önce falan idrarimi tutup sivi tuketmeden tekrar yaptim bu sekilde cikti yine ilk 10 dakikada
Çok sevindim senin adına canım hayırlı olsun şimdiden bu testi 1 saatlik idrarla yaptıysan ve bu sonuç çıktıysa bence büyük ihtimalle hamilesin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bu belirtilerin aynilari benim adet belirtilerim hep her ay bende böyle belirtilere hevesleniyorum ama sonuç hüsran oluyor 😔

Yaa insallah boyle yorumlariniz beni cok mutlu ediyo, bekleyecegim bi 3 guncuk daha bakalom 🙈🙈😍😍😍
Uzun Bi süredir mi bekliyorsunuz 😊ben burda böle silik olup genelde hamile cıkan cok gördüm ama tam terside olabilme ihtimali var tabi hayırlısı olsun inş 3 güne netleşir 😊

Çok sevindim senin adına canım hayırlı olsun şimdiden bu testi 1 saatlik idrarla yaptıysan ve bu sonuç çıktıysa bence büyük ihtimalle hamilesin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bu belirtilerin aynilari benim adet belirtilerim hep her ay bende böyle belirtilere hevesleniyorum ama sonuç hüsran oluyor 😔

Cok uzuldum kuzum, belki benimde husranla biticek bilemeyiz. Insallah Rabbim bize en kisa ve dogru zamanda nasip eder bu mutlulugu. Cok dua ediyorum. Ama sakin umutsuzluga kapilma 🙏🏻🙏🏻♥️♥️

Uzun Bi süredir mi bekliyorsunuz 😊ben burda böle silik olup genelde hamile cıkan cok gördüm ama tam terside olabilme ihtimali var tabi hayırlısı olsun inş 3 güne netleşir 😊

Aslinda cocuk istemeye baslayali 2 ay oldu bu ay 3. ay ama ben pek hevesli degildim bu virüs olayından dolayı umudumda yoktu. Insallah dedigin gibi cikar beni umutlandiran bu testler oldu su an, nasil gecer bu 3 gun bilmiyorum 🙈🙈🙈

Cok uzuldum kuzum, belki benimde husranla biticek bilemeyiz. Insallah Rabbim bize en kisa ve dogru zamanda nasip eder bu mutlulugu. Cok dua ediyorum. Ama sakin umutsuzluga kapilma 🙏🏻🙏🏻♥️♥️
Yok canım benim içimde hep bir ümit var ayrıca burda hamile kalanları ve hikâyeleri gördükçe çok mutlu oluyorum icimi daha da ümit kaplıyor. Senin için de öyle mutluyum insallah hamilesindir kesinlikle keyfini çıkar 😘😘♥️🥰

Yok canım benim içimde hep bir ümit var ayrıca burda hamile kalanları ve hikâyeleri gördükçe çok mutlu oluyorum icimi daha da ümit kaplıyor. Senin için de öyle mutluyum insallah hamilesindir kesinlikle keyfini çıkar 😘😘🥰

Bende oyle cok seviyorum burayi o yuzden, insallah dedigin gibidir dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden 🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️♥️♥️

Back